Anjuschka ja mimo tego, że jestem dość szczupła (roz. 36-38) też mam dość szerokie ramiona, dlatego lepiej jak są odkryte, a góra szersza żeby zrównoważyć..
ale po kolei..
1 - jest przede wszystkim, zbyt świecąca.. jakby najpierw była suknia, a póżniej Ty.. źle skrojony gorset, no i tak jak już pisałam serduszko jest nie dla Ciebie, przy dużym biuście, za wysoki stan
2- góra poszerza jeszcze bardzo Twoje ramiona, mimo już krój to jest coś w tym rodzaju co jest moim zdaniem dla Ciebie.. (nie biorąc pod uwagi ramion)
3- poszerza ramiona, wydają się być teższe, co powoduje dyharmonie między górą, a dółem... z bolerkiem jak najbardziej ok, ale ja bym się źle czuła z biustem na wierzchu (nosze 70 E)
4- dół jest bardzo fajny, dobrze podkreśla talie, wydłuża sylwetkę, ale góra niestety nie jest dla Ciebie
5- za wysoki stan, sreduszko i nisko dekolt - nie dla Ciebie (moim zdaniem oczywiście)
6- a super dół, piękna talia, niestety coś z tym gorsetem jest nie tak, krawcowa pewnie dałaby rade dopasować ją do Ciebie, jednak moim zdaniem dwa różne kolory optycznie powiększają piersi
7- brak zarysowanej tali, generalnie suknia nie ma tego czegoś..
8- suknia za nisko się rozszerza, musi za linią bioder rozszerzać się.. ramiączko też nie za bardzi, i spłaszcza Ci biust chyba:>
9- wygląda najfajniej, biorąc pod uwagę ogół, ale byłoby lepiej gdyby stan był nieco niżyszy
Oczywiście to moja subiektywna opinia

Powodzenia w znalezieniu tej jedynej