Witam dziewczynki!
No i byłam w tej Madonnie! Jejuuu jakie tam mają piękne suknie!!!

Praktycznie w każdej dobrze wyglądałam, bo są tak świetnie zrobione, że chyba na każdym ślicznie wyglądają!

Zakochałam się w dwóch sukniach, niestety nie mogę Wam wkleić fotek, bo chyba wgrywają nową kolekcję na stronkę i nie można otworzyć

Są to suknie z nowej kolekcji na 2010 rok Pronovias. Po prostu boskie!! Niestety cena troszkę mnie odstrasza...
Mój typ kosztuje 4290zł a inna przepiękna, w której wyglądałam jak gwiazda z hollywood

5790zł!!!
Po cenie można się zorintować, że musi być piękna i bogato zdobiona no ale nie dam za suknię prawie 6 tysięcy!!
Wstrzymałam się z zakupem, ponieważ teraz pochodzę sobie po szczecińskich salonach, a jak nic mi się nie spodoba to za miesiąc będę znowu w Warszawie i wtedy mogę coś kupić tym bardziej, że są to suknie z nowej kolekcji, więc mam tą pewność, że nikt mi ich nie wykupi

Co do zawieszek, to również miałam je w planach, ponieważ u nas wódka jest podawana w karafkach i naklejki nie wchodzą w grę.
Jednak jak dobrze zauważyłaś
Kaamila, mogą być niepraktyczne. Stawiam więc na kokardki

A takie "gołe" gorsety może są i ładne, ale ja bym się nie zdecydowała. Są chyba zbyt odważne jak na taką uroczystość