Autor Wątek: Kiedy Ona się śmieje, śmieje się cały świat - Ewunia nasze małe szczęście  (Przeczytany 84504 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
Brawa dla czworakującej Ewuni :brawo:

Offline martulka

• Chuck Norris
Super :)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
u lala no pięknie...super sobie Ewunia radzi  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
przecudowny widok....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline aaaneta

• Chuck Norris
Chrzciny się udały, ale o ty później jak będą zdjęcia to i foto relacja  i relacja będzie  ;D

A najpierw wiadomość dnia - MAMY NIANIĘ. Właściwie sama nas znalazła. Jesteśmy zaprzyjaźnieni z sąsiadami z naprzeciwka. Przy okazji składania świątecznych życzeń napomknęłam, że niani od września poszukujemy. Kilka dni później zajrzała do nas sąsiadka  powiedziała, że ma dla nas nianię. Jej bratanica studiująca pedagogikę poszukuje pracy właśnie jako niania, ma doświadczenie z własnym malutkim rodzeństwem (najmłodszy braciszek ma teraz roczek).
Dziewczyna nam się bardzo spodobała, Ewie z resztą też. Więc od września zaczyna  ;D

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
fajnie, że macie nianię

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
no proszę łut szczęścia i jaki piękny wynik....

super...dobra niania to skarb...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
Super ze niania juz jest i  w dodatku  bez szukania :)

Offline aaaneta

• Chuck Norris
A teraz chyba czas na zaległą foto-relację z chrztu.

Jak przyjechaliśmy do kościoła Ewa była trochę onieśmielona ilością ludzi, którzy się do niej uśmiechali i nawet nie chciała zaśmiać się do aparatu, mimo, iz zazwyczaj na jego widok reaguje bardzo entuzjastycznie.

Jak zaczęła się msza, oswoiła się już z nową sytuacją i reagowała na wszystko co się dzieje z radością, pomagając organiście i księdzu w śpiewach. Z uśmiechem przechodziła z rak rodziców do chrzestnych.

Podczas polewanie główki nawet się nie skrzywiła.

Był też czas na chwilę refleksji.

Po uroczystości, ponieważ pogoda dopisała udaliśmy się na mini plener.

Jestem z Ewuni bardzo dumna, że z takim spokojem wszystko zniosła. A dla nas było to niesamowite przeżycie, bo to pierwsze ważne wydarzenie w życiu naszej córeczki. Uświadomiliśmy tez sobie,że czas płynie nieubłaganie, i nawet się nie obejrzymy, a zaraz będzie pierwsza komunia.
Na uroczystym obiedzie też zachowywała się wzorowo i pełniła obowiązki gospodyni do samego końca, bo ani razu się nie zdrzemnęła. Kiedy poszliśmy do hotelu dostała kaszkę i zasnęła mi na rekachi spala jak aniołek. Obudziła się tylko na chwilkę z płaczem w nocy, bo chyba musiała przetrawić wydarzenia całego dnia.

« Ostatnia zmiana: 4 Maja 2009, 22:00 wysłana przez aaaneta »

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
śliczny aniołek...
wiem po kim ona taka śliczna...
— Richard M. Devos

Offline aaaneta

• Chuck Norris
Pewnie po Tatusiu  ;D ::)

Offline martulka

• Chuck Norris
Cudnie wyglądaliście.

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
jaka laleczka  :Serduszka:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
nie....nie zgadłaś...nie po tatusiu
— Richard M. Devos

Offline aaaneta

• Chuck Norris
Wiadomość z ostatniej chwili - Ewa staje  ;D Pokracznie bo pokracznie ale się stara, już nie jest to klęczenie ale ładnie stoi na nóżkach trzymając się np łóżeczka albo oparcia kanapy. No i zaczela nam samodzielnie siadać, nie sadzaliśmy jej, bo na rehabilitacji zabronili, ale powoli siada. Na razie podparta jedną rączką ale idzie jej co raz lepiej.
Poza tym jest mistrzem ucieczek, co się odwrócę na moment to ta nawiewa do przedpokoju, coś ją chyba te kafle rajcują.

I żeby nie było Wam mało trochę majowej Ewy:

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Jaaa utonąć można w jej oczkach :) piękne...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
fiu fiuuuuu niezła jest...
ruchowy perszing ;D ;D ;D

i jaką ma piękną cerę...taką oliwkową...sama słodycz
— Richard M. Devos

Offline martulka

• Chuck Norris
Ewcia jest cudna i bardzo zdolna :)

Offline dosiado

• uzależniony
Jaka ona śliczna, dawno jej nie wiedziałam - cudna modelka!
Pozdrawiamy :)

Offline agusia1213

• "Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"
  • uzależniony
  • data ślubu: 21 kwiecień 2007
super, że chrzciny się udały
Ewunia śliczna, zdjecia cudowne

Offline aaaneta

• Chuck Norris
Dziękujemy za słowa uznania. Muszę przyznać, że najbardziej dumny jest Andrzej, że to on jest sprawcą tego cudu  ;D ;D

Pochwalę się Wam, a co  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Lecę do Paryża w lipcu z dwom psiapsiółami. Co prawda wolałabym inne miejsce na samotny 5 dniowy wypad, ale cóż, dziewczyny jeszcze nie były, a ja mam kilka miejsce jeszcze do odwiedzenia, których ze względu na napięty plan podroży służbowych jeszcze nie zaliczyłam, np. impresjoniści i Wieża Eifla, więc tak czy siak nie stracę.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
a pewnie...
dorzuć jeszcze zakupy i bedziesz mieć full wypas
— Richard M. Devos

Offline aaaneta

• Chuck Norris
Na full wypas to raczej kasy nie starczy, bo albo zakupy albo zwiedzanie, tym bardziej że wyjazd sponsoruje Pan Mąż.

Offline aaaneta

• Chuck Norris
Ewa w centylach:

8400 i 72 cm, nie jest źle  ;D

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
no pięknie     :ok:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
pięknie poszusowała w górę...
ja swojej nie mierzę, bo mi cuda wychodzą, tylko waga jest wiarygodna...
— Richard M. Devos

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Ale się dzieje :D

Pamiętam, jak pisałaś, że sobie 50 centyl narysować możesz, a tu proszę! Gratulacje dla Panienki, że tak rodziców cieszy!

Chrzest super, Ewa wyglądała zjawiskowo. Zresztą rodzice też. I ten chabrowy udał się bardzo, bardzo.

Mnie w Paryżu nie było. Mam nadzieję, że "jeszcze" A Ty już 3 raz śmigasz Szczęściaro ;D . Aneta, a z kim Mała zostanie na czas Twoich wojaży?
« Ostatnia zmiana: 10 Maja 2009, 15:18 wysłana przez Ninka »

Gabiś
  • Gość

To zdjęcie jest rewelacyjne!!!  Tylko w ramke i na ścianę ;D

Offline aaaneta

• Chuck Norris
Mnie w Paryżu nie było. Mam nadzieję, że "jeszcze" A Ty już 3 raz śmigasz Szczęściaro ;D . Aneta, a z kim Mała zostanie na czas Twoich wojaży?

Paryż jeśli nie jest się na zorganizowanej wycieczce może rozczarować, traci dużo ze swojego blichtru, gdy widzisz płynące ściekiem śmieci (w Paryżu prawie nie ma koszy na śmieci, co wieczór ulice są zlewane wodą), śpiących wzdłuż rzeki i na wywietrznikach od metra bezdomnych, porannych zbieraczy psich kup, nieobsługujących w metrze i w restauracjach kelnerów w innym języku niż francuski, itd. Takich rzeczy nie pokazują wycieczkom, ale Paryż zobaczyć trzeba, bo ma tez swój niepowtarzalny klimat i miejsca, których nie ma nigdzie indziej.

A Z Ewą zostanie Tatuś i Babcia w odwodzie  ;D We wrześniu z kolei ja zostaje sama na tydzień, bo Andrzej na płynie rejs jachtem po Bałtyku, ma zrobić manewrówkę i coś jeszcze i może za rok weźmiemy Ewę i popłyniemy na rejs po Chorwackich wysepkach.

Po moim powrocie do pracy na czas moich wyjazdów będzie troje do opieki Tata, Babcia i Niania. Damy rade.
Choć teraz jak o moim wyjeździe myślę trochę się boje, bo Ewie się mama włączyła, tzn. jak jest dobrze to tata jest the best, ale jak źle to mama na wszystkie smutki, ale cóż dadzą rade, nie maja wyjścia - bezzwrotny bilet  ;D.