Uwielbiam ubranka z GAP'u, niestety w Polsce, a przynajmniej w Wawie nie ma sklepu, na szczęście moja przyjaciółka mieszka w Anglii o co jakiś czas przysyła mi świerzą dostawę, ostatnio przywiozła bodziaka z napisem Little Stinker

i sporo innych fajnych rzeczy, w tym czerwoną sukienusię na święta.
A moje dziecko wczoraj pięknie samo zasnęło. Najpierw przykimała przy cycu, ale odkładana do łóżeczka obudziła się i zaczęła marudzić i trochę popłakiwać, jednak po 10 minutach zasnęła, brawa dla mnie ze nie posłuchałam tatusia - a możne ona jeszcze głodna. Głodna nie była bo już nie połykała mleczka, i jak ja odstawiłam to mleczko ciekło jej po buzi

Wczoraj zrobiliśmy sobie rekonesans prezentowy, dziecko było z butelką u babci - spisała się pierwsza klasa, babcia oczywiście. Jak wróciliśmy mała była zadowolona otoczona przez rozradowaną babcie i dziadka.
Wybrałam sobie prezent - do kompletu do pierścionka, który M sprezentował mi z okazji urodzenia Ewci.
Pierścionek:

Do kompletu kolczyki i zawieszka:

Moje obawy odnośnie wpływu pigułek na ilość mleczka się nie sprawdziły, na szczęście. A mleczko idzie falami, raz jest rzeka mleka, raz go mniej ale dziecko się najada, a to najważniejsze czy to z cyca czy pije moje z butli, jest git, no i wazy 4900