Autor Wątek: Moim mężem M.......:)  (Przeczytany 165140 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Odp: Moim mężem M.......:)
« Odpowiedź #930 dnia: 20 Lutego 2009, 09:31 »
Miło mi że suknia się podoba  ;) ja też jestem bardzo wybredna i nic mi się nie podobało, zresztą do tej pory suknie ślubne podobnie jak i całe wesele kojarzyło mi się z kiczem, momentami przymierzając te wszystkie suknie w salonach miałam wrażenie że już nic nie znajdę  :) co wchodziłam do salonów to panie przynosiły mi suknie tzw bezy do tego wkładały diadem i jeszcze tylko różdżki mi brakowało a zaczęłabym czarować na własnym weselu  :P jednym słowem w ogóle się nie czułam w takich strojach  ;) wczoraj też przejrzałam Lemmy waszą relacyjkę, ślicznie wyglądałaś, jak z lat 50 tych  ;) suknia bardzo oryginalna, takie mnie urzekają najbardziej  ;) a miałam zapytać  Wasz ślub gdzieś w górach był bo momentami ze zdjęć tak można wnioskować  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #931 dnia: 20 Lutego 2009, 11:16 »
Witam i buziaka zostawiam :) :-* Nie chcę tutaj jakoś mieszać, bo większości się podoba... Mówię o fryzurce 4. Ja już powiedziałam które mi się podobają :) ale ta 4... Jakoś w ogóle mi nie leży. Dziwna trochę jest...  :-\ Ale to tylko moje zdanie ;D Nadal obstawiam całe rozpuszczone lub 1 tylko nie tak wysoko uniesioną :)

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #932 dnia: 20 Lutego 2009, 11:24 »
Dzięki Olu :) No, takie było zamierzenie z tym wyglądem :)
Ślub mieliśmy w Szczyrku. Teraz wprawdzie mieszkam w Warszawie, ale moje rodzinne strony to okolice Bielska - Białej, tak więc nie było mowy o ślubie gdzie indziej. A kościółek wybraliśmy w górach, podobnie jak hotel na wesele (ok. 700 m npm). Było magicznie!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #933 dnia: 20 Lutego 2009, 12:08 »
ponad 2 godziny czytania i nadrobiłam cały wątek odliczeniowy  :mdleje: można się dołączyć?? zacznę od tego, że masz cuuudowne włosy i wg mnie najbardziej to podkreśli fryzura nr 4, sukienka śliczna - prosta i z klasą, w sam raz do Twojego typu urody
historia zaręczyn w górach świetna (szkoda, że ja nie wpadłam na to, żeby przysłać bliskim taką zaręczynową fotkę z nami i pierścionkiem zamiast dzwonić - im byłoby mi milej a poza tym mielibyśmy fajną pamiątkę)
kościół (a właściwie bazylika) świetny  :Najlepszy:

co wchodziłam do salonów to panie przynosiły mi suknie tzw bezy do tego wkładały diadem i jeszcze tylko różdżki mi brakowało a zaczęłabym czarować na własnym weselu 

haha miałam dokładnie to samo - panie bardzo się dziwiły, że nie chcę diademu i dużej sukienki, dla mnie to było przegięcie i zestaw kompletnie do mnie nie pasujący

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #934 dnia: 20 Lutego 2009, 12:18 »
Wiśniowa witam  ;) miło że jesteś  ;)

co do fryzurki to skłaniam się ku 4, ale jeszcze nic nie jest postanowione  ;) Haniu te rozpuszczone włoski także bardzo mi się podobają, ale obawiam się że gdybym je tak zostawiała było by mi za gorąco, więc to tak z praktycznego punktu widzenia  ;) już teraz u mnie rozpuszczone włosy odpadają bo mam makabrę jeśli chodzi o ciepło  ;)

Lemmy zazdroszczę tego ślubu w górach, nie mogę się napatrzeć na twoje zdjęcia  ;) my w pierwotnym pomyśle chcieliśmy ślub i wesele tam gdzie się zaręczyliśmy czyli na Szrenicy, ale ze względów organizacyjnych zrezygnowaliśmy  :) ale postanowiliśmy żeby było jak najbliżej natury i tak żeby goście nie musieli wychodząc z sali wychodzić na ulicę i wybraliśmy nad jeziorkiem  :) i też jest pięknie  :P

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #935 dnia: 20 Lutego 2009, 12:45 »
Na taką jeszcze trafiłam:

Najlepiej chyba jest wybrać się do fryzjera. Spróbować, zobaczyć. Ja do swojej podcięłam włosy, mocno wycieniowałam (żeby były lżejsze do układania) i zrobiłam delikatną trwałą.

Dokopałam się do Waszych zdjęć - i Was, i kościoła! Pięknie wyglądacie no i w pięknym miejscu ślub będzie!
U nas opcja z miejscem tym samym, gdzie zaręczyny odpadła od razu, zaręczyliśmy się na środku osiedla, przy przejściu dla pieszych :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #936 dnia: 20 Lutego 2009, 13:05 »
Lemmy dziękuję bardzo  ;) bardzo ładna ta fryzurka, tylko ciekawe jak od przodu wygląda  :) póki co zarys mam więc mam nadzieję że fryzjerka dopasuje resztę  ;) co do waszego miejsca zaręczyn, to przynajmniej nie mielibyście problemu z salą i kościołem  :P

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #937 dnia: 20 Lutego 2009, 13:35 »
Ja to tylko dodam, że ta Pani ze zdjęcia ma cudne kolczyki... ;D
Ja tam zawsze chciałam mieć kręcone włosy- a mam proste i niepodatne na kręcenie... >:(
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #938 dnia: 20 Lutego 2009, 13:38 »
czesto tak jest ze jak ma sie proste to sie chce krecone i na odwrot , ja tez mam proste, ale mam falownice i jak mi sie chce to je krece (a ze zadko mi sie chce to nosze takie jakie sa)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #939 dnia: 20 Lutego 2009, 13:43 »
Ja czasem sobie pokarbuję włosy- ale to się trzyma tak max pół dnia, i to jeszcze musi być sucho na dworze, bo tylko troszkę wilgoci i już się prostują... ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #940 dnia: 20 Lutego 2009, 13:45 »
Ja mam kręcone, ale i tak kiedy brałam tabletki anty zrobiły się trochę mniej kręcone, mam prostownice ale nie często jej używam, poza tym M nie znosi jak prostuje włosy, mówi że kocha mój szał na głowie  :P ale czasem się buntuje i sobie wyprostuję  :P a jak sobie wyprostowałam u Fryzjera na studniówkę to zdążyłam wyjść z zakładu wejść do samochodu i z samochodu do domu i już wyglądałam jak wielki pudel  :P

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #941 dnia: 20 Lutego 2009, 13:46 »
ja tez czasem jak umysje wlosy i sa takei wilgotne to pianke wcieram i je ugniatam i susze i wtedy sa dlugo krecone nawet ze 2 dni :) (tylko ten 2 to juz nie tak fajnie jak w 1)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #942 dnia: 20 Lutego 2009, 13:49 »
Olucha- mogę tylko pozazdrościć "pudlowego" szału na głowie :) Ja tam mogłabym mieć afro  O0  ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #943 dnia: 20 Lutego 2009, 13:50 »
No plus takich włosów dostrzegam w taką pogodę, nie muszę nosić czapki  :P

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #944 dnia: 20 Lutego 2009, 17:03 »
Ja mam z natury kręcone, ale nie jakoś bardzo. Jak byłam mała to miałam pierścionki na głowie :D ale sis opitoliła mnie na łyso i potem już takie ładne nie rosły :P wiecie - taka zabawa w fryzjerkę :-X
tylko troszkę wilgoci i już się prostują...
no bo padnę!! PROSTUJĄ Ci się włosy od wilgoci?? Pierwsze słyszę o czymś takim... ;) Matko - ja mam zaraz na głowie pudla ;D

Jak prostowałam sobie włoski u fryzjera to wystarczyło pół godziny czy godzina i wracały do poprzedniego stanu :-\ ale jakiś czas temu kupiłam sobie zaje**stą prostownicą - szał po prostu! :D Myślałam że nie da się doprowadzić moich włosów do stanu idealnej gładkości, a tu proszę - DZIAŁA ;D i to bez żadnych maseczek wygładzajacych i tego typu rzeczy :) chcę mieć w miarę zdrowe włoski, więc nie używam jej często ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #945 dnia: 20 Lutego 2009, 17:13 »
Wiam  :)
Najbardziej podoba mi się fryzurka 4  :)

Hania - ja też tak mam jak Fasolek. Mam włosy proste, a jak pokręcę, to troche wilgoci wystarczy, zeby się wyprostowały z powrotem  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #946 dnia: 20 Lutego 2009, 17:35 »
Kurcze no, włosy, nieważne jakie, po prostu lubią żyć własnym życiem ;D No i jak widać nie znoszą wilgoci ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #947 dnia: 20 Lutego 2009, 17:40 »
Widzę że fryzurka nr 4 wygrywa  ;) ja też coraz bardziej przyzwyczajam się do myśli o niej  ;) tylko nie wiem teraz jaka biżuteria do niej, zaczęłam właśnie poszukiwania  ;) jak myślicie?

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #948 dnia: 20 Lutego 2009, 17:46 »
No ja bym mimo widziała małe kolczyki na sztyft, np pojedynczą cyrkonię, która ładnie by się mieniła :) Zwisające kolczyki mogą się plątać z włosami...
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #949 dnia: 20 Lutego 2009, 17:51 »
Właśnie mam dylemat, na pewno nie będzie naszyjnika bo nie lubię, będą kolczyki i być może bransoletka  ;) największy rebus mam co do kolczyków, jak znajdę jakieś ładne to wkleję  ;)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #950 dnia: 20 Lutego 2009, 17:54 »
wklejaj kochana, my już coś pomożemy Tobie wybrać :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #951 dnia: 20 Lutego 2009, 21:15 »
Ale się rozpisałyście ;D
Ja nienawidziłam swoich włosów które zawsze się kręciły, nawet po wyprostowaniu... Ale im są dłuższe, tym loczki sa ładniejsze... Takie delikatne.. No i polubiłam swoje włosy :) A co do prostowania to dużo zalezy od prostownicy :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #952 dnia: 20 Lutego 2009, 21:21 »
wpadłam na chwilkę zostawić buziaka znad morza :-*
a nie mam czasu nadrabiać teraz ::)

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #953 dnia: 21 Lutego 2009, 16:03 »
Troszkę nadrabiania miałam, bo dawno nie zaglądałam!
Fryzurka 4 i 5, a szkoda, ze nie dało się już sukni zobaczyć  :-\

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #954 dnia: 21 Lutego 2009, 18:01 »
Witam sobotnio  ;)
Szukałam wczoraj troszkę biżuterii dla siebie i dziś rano także ale nic mi nie pasowało  :) na szczęście mam jeszcze troszkę czasu więc mam nadzieję że znajdę  ;) u Nas dzisiaj teściowie byli popołudniu na kawce później wyskoczyliśmy na zakupy, pobiegałyśmy troszkę z teściową i w rezultacie mam nowy czarny dresik, M zresztą też, teściowa kochana kobieta  wszystko by  Nam kupiła, dostaliśmy od nich też śliczną palmę, taką dosyć sporą i już inaczej pokój wygląda bo troszkę goło było a teraz momentalnie przytulniej się zrobiło  ;) a teraz wróciliśmy do domku i odpoczywamy  ;) idę zobaczyć co u Was  ;)

:-*  :-*  :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #955 dnia: 21 Lutego 2009, 18:51 »
Kochana, jeszcze na pewno zdążysz znaleźć jakąś odpowiednią biżuterię :)
A jaką palmę macie??  ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #956 dnia: 21 Lutego 2009, 20:37 »
a gdzie Olucha szukasz tej biżuterii?? w normalnych sklepach czy w necie?  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #957 dnia: 21 Lutego 2009, 21:50 »
Napewno coś znajdziesz kochana :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #958 dnia: 22 Lutego 2009, 12:00 »
tez musze rozejrzec sie za bizuteria :)

co do fryzurki bardzo podoba mi sie 1,2, 3 :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #959 dnia: 22 Lutego 2009, 14:57 »
Halo  ;)

Co do biżuterii to szukam i w necie i w sklepach zaczynam się rozglądać, naprawdę póki co nie mam pomysłu na siebie, tym bardziej że jak uwielbiam biżuterię, to taki mój bzik mały, mam jej mnóstwo i bardzo lubię niestandardową i w tym wypadku też bym coś takiego chciała mieć, nie mówiąc już o moim " fiołku" żeby wszystko do siebie pasowało  :) euro tak drastycznie leci w razem z nim ceny złota że zaczynam się obawiać o ceny w kwietniu kiedy mieliśmy zamiar kupować obrączki  :) może jednak kupić teraz, tylko że w kwietniu nowe wzory będą i chcieliśmy je zobaczyć najpierw, a z drugiej strony i tak wiem że klasyczne wybierzemy  :) no sama nie wiem  :)

co do palmy to jest ona zielona  :P a poważnie  poczytałam o niej w internecie ale Fasolku jakbyś miała jakieś wskazówki to ja bardzo chętnie  :) mam nadzieję że jej nie zamorduję jak innych moich kwiatków, było by mi bardzo głupio przed teściami  ;) Jest to palma Areka  :)

wczoraj znowu się posprzeczaliśmy z M  :-\ podnieśliśmy sobie ciśnienie na wzajem  :-\ nie wiem czy to stres czy napięcie przed ślubem, czy jeszcze co innego  :-\

:-* :-* :-*