Ksiądz powiedział że bierzmowanie nie jest wymagane do ślubu

ale żeby lepiej M zrobił bo może kiedyś jeszcze chrzestnym będzie, ale bez bierzmowania normalnie slubu udzieli

mamy juz wstępne menu

zaproponowała Nam też właścicielka sali że możemy wybrać opcję z ciastem z tortem z napojami i z owocami, 60 zł droższą

ale stwierdziliśmy że Nam się nie opłaca to po pierwsze a po drugie to sami chcemy wybrać sobie tort i ciasto jakie ma być

dekorację mamy wliczoną, będą świece tak jak chciałam, takie duże świeczniki poustawiane ba stołach

to mnie ucieszyło najbardziej, marzył mi się klimat lekko przyciemniony i światło świec

co do kolorów dekoracji to sugestie możemy jej zgłaszać powiedziała że wedle życzenia :)grill jest do Naszej dyspozycji, salę na poprawiny mamy póki co do 20

generalnie powiedziała że wszystko jest do dogadania

a no i mamy problem, czy wybrać stół wiejski czy pieczonego dzika albo prosiaka, bo i to i to to już było by chyba za dużo i mamy rebus

mamy też apartament gratis i stwierdziliśmy że przedłużymy sobie pobyt tam jeszcze o tą noc po poprawinach, żeby się tam spokojnie bawić i położyć się o której będziemy chcieli

no i to chyba wszystkie ustalenia na dzień dzisiejszy