Witajcie, skorzystałam z rady i przeczytałam wszystko od pierwszej strony i faktycznie na część problemów znalazłam odpowiedź. W życiu nie przypuszczałam że będę gotować tak skomplikowane dania, kiedyś dla mnie nieosiągalne z powodu wrodzonego antytalentu kulinarnego. Jedno mnie jednak dziwi niepomiernie, dlaczego taka sama zupa gotowana w garze na kuchni i w TM tak różnią się smakiem, na korzyść TM. Wszystkie potrawy robione w TM mają jakiś taki pełniejszy, głębszy smak. Jedno co mnie niepomiernie zdziwiło (kiedy przeglądałam strony z przepisami dotyczącymi TM), to jakaś dziwna niechęć a czasem wręcz nienawiść niektórych ludzi do tego urządzenia, tak jakby zrozumienie prostej rzeczy, że nie każdy jest mistrzem kuchni, była dla niektórych rzeczą zbyt trudną do zrozumienia. I tak sobie czytając stronki dotyczące TM wpadłam na bardzo ciekawą informację, oto drogie użytkowniczki tego urządzonka, nasz robocik zagościł na międzynarodowych konkursach kulinarnych wspomagając w pracy mistrzów sztuki kulinarnej. Taka malutka rzecz a cieszy, jednak coś mnie-antytalent kulinarny łączy z najlepszymi mistrzami kuchni, jestem dowartościowana.

Dla chętnych do poczytania hxxp: pomoc. gastrona. pl/art/article_9151. php