Ania ja użytkuje już zlew :-)wszystko na razie spoko, a po olejowaniu świeci jak psu jajca, ale dobry patent. Trochę mi w baterii przeszkadza bo opada mi czasem ta wlewka, nie wygląda to jakoś bardzo źle, bo trochę jakby to było specjalnie, ale czasem mnie irytuje.
Japcio jaki masz model dokładnie tego electroluxa? Ja na razie mam mieszane uczucia tzn. kosz podnoszony to genialna sprawa, ale stopień suszenia nie dorównuje mojemu staremu boschowi. I mam poczucie, że te wszystkie części są jakieś takie chwiejące:-p dokrecaliscie coś w środku czy to normalne :-p ?
Lodówkę wzięłam Samsunga bo taka była stara, tamtej przez 14 lat nie odmrazalam, nigdy nie miałam z nią problemów a ta jakąś dziwną. Zaraz mi para zachodzą półki jak otworze na chwilę. Nie wiem, może to kwestia tej zabudowy, tamta stała luzem.
Mąż się wkurza, że szukam dziury w całym, no, ale jak już człowiek robi to chciałby wszystko ideolo :-p
Teraz mam na tapecie łazienkę.
Szukam umywalki, co macie u siebie. Warto dopłacać za te specjalne powłoki ?
A i szukam baterii wannowej z prysznicem i deszczownica. Jest jedna w dobrej cenie w Castoramie, ale nie wiem czy jednak nie kupić lepsiejszej :-/?