Na ból gardła w ciaży tantum verde, leki homeopatyczne (firma Bioron), Bioparox....
Ten ostatni sama se zapodałam przed chwilą...mam obrzydliwie zaczerwienione łuki podniebienno- gardłowe...żesz się przyplątało...
Apap to jeszcze żadnemu mojemu pacjentowi na ból gardła nie pomógł...mi też nie, ale może komuś pomaga...można spróbować..
Gosiu żeby Moja tak spała jak Twoja. Dzisiaj godzinny spacer odbył sie bez spania. Natomiast włączał sie okazjonalny wyjec raz na jakiś czas. Dopiero jak do klatki zajeżdżałam to zasnęła...w domu natychmiast sie obudziła...
Wózek zniosłam starą metodą...ale wniosłam z Ewą w gondoli. Klik klik jej nie wybudziło...
Tyle pikaczy mamy w chłupie, że jeszcze jeden mi nie zaszkodzi. Pralka pika do skutku, zmywarka pika (no ta tylko raz) piekarnik pika też bywa, że do skutku, zależy co się za program włączy...
A co do mikrofali, to ja jestem ograniczona powierzchnią. Mam takie jedno miejsce gdzie chce ja wstawić i muszę mieć taką co się akuratnie wpasuje. No i oczywiscie musi być z nierdzewki i bez żadnych opływowych kształtów, bo nie zdzierżę....dzięki Bogu jedna taka znaleźliśmy jeszcze jak w ciązy byłam. Teraz czas na zakup.