Dzis zamiast pracowac, siedze nad projektem i licze ile nam potrzebne kafelek, parkietu , zbieram adresy ogrzewania podlogowego. Kurcze jeszcze troche a zrobi sie z tego dziennik budowy a nie odliczanie do wesela.
Ale wracajac do glownego tematu forum

Wymyslilam sobie jakis czas temu ze pomimo grudnia chce zeby nas goscie witali po wyjsciu z kosciola platkami kwiatow. Mama tak sie zawziela ze zaczela suszyc, ale tak ladnie, ze wygladaja platki jak swieze.
Jesli platki sa to przydaloby sie zeby nie byly one w jakis foliowkach tylko w ladnych woreczkach. Przed swietami Bozego Narodzenia jak kupowalismy prezenty z PM w BB (sklep z bizuteria m.in. w Galaxy na pewno wiecie) znalazlam sliczne proste woreczki z organzy albo cus takiego. Ja w robotkach recznych nie jestem mistrz wiec uznalam ze kupie kilka.
Poszlam wczoraj , kupilam sobie sliczny naszyjnik i beda przy kasie zaczelam wybierac kolory woreczkow. Pracuje tam moja znajoma ze studiow i tak mi sie pieknie udalo ze cale 6 woreczkow dostalam calkiem gratis

powiedzial zebym nastepnym razem tez przyszla jak bedzie to dostane nastepne

Dobrze miec znajomosci

Poza tym dostalismy niedawno podziekowania dla gosci, uznalam ze nie bedziemy wariowac z kosztami. chodzi bardziej o symbolike anizeli o wartosc tego. Spodobalo nam wiec jest cos takiego