Aimee jak milo spotkac kogos po fachu, choc w naszym miescie chyba w sumie o to nietrudno, A jesli mozna zapytac jesli nie plywasz to czym sie zajmujesz. Moj PM wlasnie jest 3 oficerem , chca go wyzej ciagnac, ale on mi obiecuje ze jeszcze tylko 3 rejsy po srednio 4 miesiace i bede miala go na stale w domu juz do konca. Oby sie to spelnilo.
Doris niestety jeszcze nie szukalam fryzjerki, ale troszke mam pietra jak przeczytalam Twojego posta wiec chyba bede musiala wziac sie do roboty. Jak bedziesz miala jakiekolwiek namiary bede wdzieczna.
A tak w ogole to mnie dawno nie bylo bo w sumie caly weekend poza domem. Jechalismy w sobote na wesele do Nowogardu, a przygotowania zeszly mi prawie jak na wlasny slub (fryzura, makijaz ten wygrany). Goraco bylo niesamowicie, mowie wam - 3 tance i schodzilo sie z parkietu jak spod prysznica. Potem bylo lepiej, ale tak do 23 to straszny skwar, wspolczulam bardzo mlodym. Uprzedzajac Wasze prosby , wrzuce co nieco z wesela (my sami malo zrobilismy zdjec, pewnie wiecej dostaniemy od Mlodych)
Ale jestem duza przy Mlodej
A tak w ogole to zapomnialam Wam napisac, ze mamy jeszcze ksiege gosci ze spraw slubnych
Oczywiscie na okladce sa nasze imiona, a w srodku nasz wlasny tekst
Buziaki juz praktycznie nocne