Oj laseczki dawno mnie tu nie bylo i jakos pusto ale coz sama jestem sobie winna

Zastanaiwlam sie tyle na butami, ze w koncu zamowilam je przez internet, mam nadzieje ze bede zadowolona tak jak inne foremki. Czekam na przesylke , sa takie jak sobie wymarzylam, proste tylko z malym ozdobnikiem - wianuszkiem z kwiatow, nie moge sie doczekac, obym nie musiala ich zwracac.
Poza tym jutro wybieram sie kupic kafelki na sciane do kuchni i jestem w szoku jesli chodzi o ceny , na niezbyt szeroki pasek (tylko pomiedzy szafkami wychodzi mi prawie 500 zl , najgorsze sa te fajne dekory , czemu to tyle kosztuje

Dodatkowo nie jestem zachwycona bo oczywiscie musze sama podjac decyzje. Nie to ze PM nie ma top na dodatek cos mu sie porobilo z komorka i w ogole od 2 tygodni nie mamy kontaktu, jestem wsciekla. On tez jest zly bo mysli ze ja do niego nie pisze smsow (dzwonil z satelity bo chcial moje wymiary bo jest w Maroku i moze kupi mi taniej kurteczke skorzana) a ja ciagle pisze ale one do niego nie dochodza (a jak on do mnie pisal to dochodza smsy, beznadzieja

Ok dosc zloszczenia , nie miejsce i nie czas

I tak to nic nie da

Jak macie jakies ciekawe miejsca gdzie mozna kupic fajne i w miare tanie kafelki czekam na info, bede wdzieczna

Milej nocki