Autor Wątek: Jakie lokale polecacie?  (Przeczytany 166237 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Odp: Jakie lokale polecacie?
« Odpowiedź #450 dnia: 19 Lutego 2010, 16:03 »
Witam wszystkich serdecznie,

jestem nową forumowiczką, od razu pragnę pogratulować administratorom porządku na forum  :) (ale się pucuję ;D)

Jeśli chodzi o lokal, to pragnę podzielić się z Wami moimi dotychczasowymi odczuciami.  

Klubik - to był mój wybór, super klimat, piękne patio, pani menadżer b.  kontaktowa, cena atrakcyjna, niestety okazało się że mój termin jest zarezerwowany (mieli błąd w systemie. . .  :'() wielka szkoda, bo mocno się podpaliłam na ten lokal, a jeszcze jak przeczytałam relację agairish to w ogóle. . .

Royal Jazz Club - tam odbędzie się moje przyjęcie, fajny klimacik, nie potrzebuje wiele dekoracji bo miejsce samo w sobie stwarza odpowiednią atmosferę, menadżer b.  sympatyczny, skłonny do negocjacji  :) Cenowo troszkę więcej niż w Klubiku, ale spoko.  Po imprezie podzielę się wrażeniami czy lokal spełnił nasze oczekiwania

Continental (Mała Sala na ul.  3 Maja) - już na samym wejściu, a raczej zejściu do sali - zgroza, fetor dobywający się z WC zwalał z nóg. . . A to był środek tygodnia, lokal pusty. . . Sala w porównaniu do Klubiku i RJC przeciętna, cenowo b.  podobnie do wcześniej wymienionych, ale ten "zapaszek" przekreślił wszystko, zresztą toaleta na dole jest wspólna dla obu sal, więc to też minus, bo ludzie z niej korzystający mieliby "wgląd" na małą salę. .

Na Kuńcu Korytarza - nawet na niewielką ilość gości (30 osób) za mały troszkę by potańczyć swobodnie, ale na obiad super, fajny klimacik

Zakątek - sala ładna, choć nie ma tego klimatu jak wspomniane wyżej K, RJC czy NKK, najdrożej w porównaniu z poprzednikami, no i ta lokalizacja. . . akademik z boku, przed lokalem parkują auta, tak betonowo. . .

U Wyszaka - drogo, klimat fajny, ale lokal większy, więc brak możliwości zamknięcia na wyłączność 30-40 osób.

Offline justytka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12/06/2010
« Odpowiedź #451 dnia: 25 Lutego 2010, 15:35 »
Cytat: Agulec_102 link=topic=103. msg1176937#msg1176937 date=1266591803
Na Kuńcu Korytarza - nawet na niewielką ilość gości (30 osób) za mały troszkę by potańczyć swobodnie, ale na obiad super, fajny klimacik

powiem szczerze, że zastanawiam się nad wyborem tego lokalu, już sama nie wiem co robić. .  szukamy jakiegoś sposobu na cięcie kosztów, wszystko sponsorujemy sami i nie mamy bogatych rodzin, więc nie ma co liczyć na jakiekolwiek koperty.  więc może jako doświadczone w temacie zechcecie coś zaproponować? póki co mam dwie opcje
- obiad dla ok 20 osób w restauracji
- wynajęcie jakiejś taniej sali, bez obsługi, totalnie po kosztach i przygotowanie samodzielnie posiłków, wtedy ok 60 osób
prosiłabym o propozycje miejsc w szczecinie, w których mogłaby się odbyć taka impreza :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #452 dnia: 25 Lutego 2010, 16:53 »
Justyka,

wiesz co, bardzo przytulnie jest w Hadze, na dole mają taką małą salkę właśnie do 26 osób, nie znam cen, ale myślę że nie odbiegają od normy, bo wiem że wyprawiała tam uroczysty obiad osoba, która dysponowała skromnymi funduszami.  Sporo pozytywnych opinii czytałam też o Harnasiu (obiad dla 20 osób), są 3 poziomy, wiec na którymś by Was ulokowali, ceny przystępne (dla mnie odpadało, bo chciałam mieć imprezę zamkniętą).  Lokale są blisko siebie ("Stare" Miasto), poza tym jest tam też kilka innych, przejdź się i oceń.  Poza tym uroczo i smacznie jest u "Radeckiego", "Vincentego".  Wiem że w "Santorini" małe przyjątka w sali na dole organizują (atrakcyjne ceny), choć tam już troszkę mniej przytulnie jak na taką uroczystość moim zdaniem.  Pozytywne opinie też wyczytałam o "Kuźni" (dobre jedzonko). 

Co do wynajęcia sali, to nic nie doradzę, choć kojarzy mi się, że tu na forum ktoś pisał, że na działkach (Derdowskiego) na ok. 60-70 osób ktoś robił przyjęcie.  Z tego co czytałam samo wynajęcie sali to koszt ok. 1500 zł, może by się udało całkiem tanio to zorganizować z własnym jedzonkiem?

Offline Panna_Młoda

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.09.2010
« Odpowiedź #453 dnia: 26 Lutego 2010, 11:25 »
ja slyszalam o NORD hotel chyba na mierzynie,czy jakiejś podobnej dzielnicy szczecina.
moja koleżanka tam miala ślub i uwaga płaciła 80zł za osobę
do tego mogła nawet wziąć sobie swoje wlasne ciasto.
bardzo,bardzo była zadowolona :)

Offline Panna_Młoda

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #454 dnia: 26 Lutego 2010, 11:31 »
- wynajęcie jakiejś taniej sali, bez obsługi, totalnie po kosztach i przygotowanie samodzielnie posiłków, wtedy ok 60 osób
prosiłabym o propozycje miejsc w szczecinie, w których mogłaby się odbyć taka impreza :)

nie wiem gdzie bys chciała robic ten slub-ale. . . .
w szczecin Płoni jest śliczny mały kościółek i jest tam też obok sala straży pożarnej
wiem ze ja wynajmują
ale więcej info musisz szukac,
ja wiem jedynie  ze bardzo tanio :)

Offline justysiekmalutki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13 sierpnia 2011
« Odpowiedź #455 dnia: 15 Kwietnia 2010, 18:31 »
Witam,
jako że bardzo mało znajduje się informacji o restauracji "POD Różami" przy ul.  Klonowica proszę o jakieś informację, gdyż zastanawiamy się nad zorganizowaniem właśnie tam wesela.  Minusem jak już wiemy jest brak pokoju dla młodej pary, ale różnica kosztów przy tym lokalu w porównaniu z kosztami jakie musielibyśmy ponieśc gdybyśmy organizowali wesele w hotelu dobosz jest porażająca ok 3 000 zł oszczędności, z tym , że nie chcemy sie wpakowac na jakąs minę.  czy ktoś miał tam wesele albo jakąś uroczystośc i mógłby cokolwiek doradzic?

Offline Paaulinkaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #456 dnia: 18 Kwietnia 2010, 10:16 »
Witam!  :) Czy ktoś mógłby mi napisać coś o restauracji "Wspomnienie"? Z góry dziękuje :)

Offline PIOTRG0707
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #457 dnia: 20 Kwietnia 2010, 22:37 »
 Ja  bym polecił pod różami. Moi znajomi bywali na tej sali na innych zabawach niż wesele - Andrzejki, karnawał i ogólnie byli zadowoleni sala nowa dlatego jest mało komentarzy .właściciel ma wiele lokali w szczecinie i zna się na rzeczy . Zdecydowaliśmy się na organizację wesela na tej sali po wizycie na niej oraz rozmowie (długiej) z właścicielem. Sala zrobiła na mnie ogromne wrażenie. sala  jest duża, przestrzenna i ładnie udekorowana. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i przystępna cena .Pokój jest dla młody gratis jeżeli wesele będzie  powyżej 70 os

Offline justysiekmalutki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13 sierpnia 2011
« Odpowiedź #458 dnia: 29 Kwietnia 2010, 18:57 »
UWAGA, UWAGA, UWAGA!!!

Przestrzegam przed właścicielem Klubokawiarni "Pod Różami" i "Continental". Facet nie podpisuje żadnej umowy, daje tylko świstek papieru jako potwierdzenie zaliczki. Uważajcie na to. Nas facet wyrolował z terminem wypożyczenia sali na wesele. Konkretnie "Pod Różami". Miał dac nam znac jeśli będą chętni na nasz termin i owszem dał znac telefonicznie, po czym my stwierdziliśmy ze bierzemy tę salę i będziemy napewno z zaliczką, zgodził się. Jak przyszło do wpłacania zaliczki wyszło szydło z worka. Stworzyliśmy własną umowę i to nas uratowało. Dopiero ją czytając, facet zorientował się, że nasz termin wesela owszem i został, ale poprawiny odsprzedał innej parze. Gdybyśmy ufali tylko jemu papierkowi o wpłaceniu zaliczki obudzilibyśmy się pewnie w dniu wesela i dopiero wtedy pewnie wyszłoby, że poprawiny za które zapłaciliśmy (bo placi się przed weselem) się nie odbędą, albo odbędą się w innej jego sali na drugim koncu szczecina. Mimo, ze na spotkaniu od razu jasno daliśmy mu do zrozumienia ze interesuje nas tylko wesele z poprawinami, to kiedy mój narzeczony umówił się na wpłatę zaliczki, facet stwierdził: Myślałem, że z kimś innym jestem umówiony. Dopiero jak pana zobaczyłem to mi sie przypomniało ze miało byc z poprawinami.

Przestrzegam. To nie jest żadna nagonka na tego Pana, mam nadzieję, ze będziecie miec inne doświadczenia. Facet naprawde wydaje się w porządku. Ale nie mając umowy tak naprawdę niczego nei możecie byc pewni. Nam mówił, że on z zaliczki nie wyżyje, że nic go ta zaliczka nie ratuje, ale wystarczyła, żeby złamac dane nam słowo. My akurat w tamtej chwili nie mieliśmy na zaliczkę a wiedzieliśmy, że chcemy tę salę. Teraz nie chcę miec z tym facetem nic wspólnego. Naprawdę bądźcie ostrożni.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #459 dnia: 11 Maja 2010, 15:15 »
Ok, ja już jestem po, to piszę. Jeśli ktoś poszukuje lokalu na przyjęcie weselne do 50-60 os. to polecam Royal Jazz Club ! Po prostu rewelacja! Obsługa przeszła moje najśmielsze oczekiwania, wszystko było na bieżąco sprzątane, wymieniane, zastawa, szklanki, jedzonko, mimo że obsługi niemal nie było widać  :) Nic nie stanowiło dla nich problemu, ledwo pojawiliśmy się w lokalu, od razu świadkowie zostali uwolnieni z naręczy kwiatów, no wszystko było na tip top. Właścicielka (nowa, nastąpiły zmiany w menadżmencie) przygotowała dla nas 2 niespodzianki (pokaz barmański oraz poprowadzenie pociągu przez obsługę - 3 mega roztańczonych chłopaków  ;D ), do tego dała nam mały upominek, czyli bon na obiad w Royalu. Sala była dodatkowo udekorowana światełkami, świecami itd., mimo że dekoracja miała być w naszym zakresie. Ekstra, wszyscy goście byli pod wrażeniem klimatu, jedzonka, obsługi. Polecam gorąco!

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #460 dnia: 11 Maja 2010, 15:33 »
Ja również chętnie podzielę się wrażeniami po naszym weselu.

Obecnie z czystym sercem mogę polecić każdemu zainteresowanemu Karczmę Biesiadną w Bartoszewie. Wybór był zdecydowanie trafiony!! Sala do 120 osób.
Świetna organizacja, bardzo miła obsługa (5 albo 6 kelnerek). Nad porządkiem na sali cały czas czuwał właściciel, tak więc jakby się coś działo był na miejscu - a nic się nie działo. Jedzenie rewelacja - w życiu nie widziałam takich wielkich krokietów i takiej wielkiej wkładki w żurku!!
Na poprawiny wszyscy wylegli na ławeczki przed lokal i cieszyli się piękną pogodą. Jedznko w formie grilla, piwko w cenie... Właściciele nadal czuwali nad całością.
Okolica piękna - lasek, niedaleko jeziorko - tam się też kilka wycieczek wybrało.

Kontakt z Panem cały czas na jak najwyższym poziomie - i tak jak zapewniał, tak zrobił - niczego nam nie brakowało :)

(P.S. po poprawinach zabraliśmy wódkę - wydawało się że całą, a następnego dnia dostaliśmy telefon, że zostały jeszcze nasze kartony i wino, które zapewniał już lokal - tak więc pełna uczciwość)

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline guarana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #461 dnia: 28 Maja 2010, 18:57 »
Ponieważ ostatnio byłam na etapie intensywnego poszukiwania i wyboru sali na nasze przyszłoroczne wesele, podzielę się także naszymi spostrzeżeniami co do lokali, które odwiedziliśmy.

Karczma Biesiadna Bartoszewo - plus za położenie (cisza, spokój i pełna intymność co dla mnie jest ogromnym atutem bo nigdy nie chciałam wesela w centrum miasta z przechodzącymi przypadkowo ludźmi pod oknami, wyjściem na ulicę itp. ).  Konkretny i komunikatywny właściciel, bardzo ciekawe i bogate propozycje menu i przystępne ceny.  Plus także za klimatyzację i wielkość sali.  Minusy to wygląd sali i toalet, przydałby się choć lekki remont bo na razie styl jest trochę "działkowy" i daleki od luksusów.   Jednak mimo wszystko zdecydowaliśmy się właśnie na ten lokal, wychodząc z założenia że wesele chcemy swojskie i na luzie. 

Mini-Max w Bartoszewie - na pierwszy rzut oka bardzo mi się spodobało, super położenie i ładna sala, choć mniejsza niż w Karczmie Biesiadnej.  Jednak niestety słyszałam dużo negatywnych opinii od znajomych którzy byli tam na weselu i na zabawie sylwestrowej więc woleliśmy nie ryzykować.  Dużym minusem jest także brak klimatyzacji w sali, co przy weselu w sierpniu może być sporym problemem.

Feta Fabryka Smaków - lokal zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie i o mały włos się na niego nie zdecydowaliśmy.  Plusy przede wszystkim za czystość i wygląd całego lokalu, tej sali nie trzeba już wg mnie samemu dekorować (tym bardziej że dekoracja jest w cenie i prezentuje się na prawdę ok), sala jest dodatkowo bardzo przestronna.  Ceny są bardzo atrakcyjne, menu prezentuje się także nieźle choć jak dla mnie trochę za "domowo" tzn.  prezentowane potrawy były takie jak u tzw.  cioci na imieninach ale myślę że wielu osobom może to pasować.  Teren przynależący do lokalu także bardzo zadbany (mini ogródek więc goście mają gdzie wyjść zaczerpnąć świeżego powietrza).  Właściciele sympatyczni i komunikatywni, dla Pary Młodej gratis super pokój dla nowożeńców, co jak dla mnie także jest dużym plusem.  Minusy to ogólne położenie lokalu tzn.  wprawdzie spokój dookoła ale krajobraz typowo fabryczny - zakłady mięsne tuż obok, stacja benzynowa itp.

Camping Marina - od kilku miesięcy, kiedy to zaczęliśmy planować wesele miałam na uwadze restaurację na terenie tego campingu, wydawało mi się że jest to wymarzone miejsce na wesele latem, blisko przystani, romantycznie, goście zakwaterowani w domkach kempingowych itp.  Jednak nasza wizyta w tym miejscu zmieniła nasze zdanie całkowicie, a wszystko przez żenująco kiepską obsługę i panią "manager" która swoją rozmową zepsuła całe wrażenie tego miejsca.  Zacznę od tego że na panią manager musieliśmy czekać dobre pół godziny, aż raczyła do nas podejść i znaleźć chwilę na rozmowę.  Od samego początku nawet nie udawała że jest nami zainteresowana, nie potrafiła przedstawić żadnej propozycji menu ani nawet przybliżyć mniej więcej kosztów bo stwierdziła, że "zupełnie nie wie jakie będą ceny za rok".  Rozumiem że ceny mogą trochę się zmienić no ale chyba nie na tyle żeby nie dało się choć ogólnie przewidzieć kosztów menu weselnego? Skończyło się na tym, że ja dokładnie dyktowałam pani co byśmy chcieli na weselu czyli zupa taka, na drugie to i to, jakie dokładnie przekąski itp.  Gdy dawaliśmy pani więcej swobody i pytaliśmy co by zaproponowała np.  na drugi ciepły posiłek, nie potrafiła kompletnie nic zaproponować, mówiła tylko że to, co chcemy.  Wiec ja wymyślałam, a pani w ciszy spisywała.  Najlepsze jednak było to, że po wszystkim skwitowala, że "w dzisiejszych czasach na weselach już się tyle nie je i nie pije" a było to w odniesieniu do naszego menu obiad + 3 ciepłe dania + kilka zimnych przekąsek na całą noc.  No i skwitowała, że 0,5 litra wódki na parę to ZDECYDOWANIE za dużo:).  Hitem jednak było to (do dzisiaj się z tego śmiejemy), że wszelkie napoje (soki, kawa, herbata, alkohol) są liczone na szklanki wg zużycia (czyli po weselu pani liczy ile poszło i my za tyle płacimy), tak samo jak kawałki ciasta i owoce ;D Dopiero po weselu dostajemy rachunek ile dokładnie kawałków ciasta zjedli nasi gości, ile wypili herbat itp.  i wtedy się z tego rozliczamy :) Dodam, że ceny za to są typowo restauracyjne czyli np.  szklanka soku 8 zł, herbata 6 zł itp.  Kiedy zapytałam panią , jaką my mamy szansę skontrolować czy ten rachunek który nam restauracja wystawi po weselu jest zgodny z rzeczywistością, odpowiedziala, że nie wyobraża sobie abyśmy im nie ufali :) Za wódkę liczą 40 zł za butelkę, także wg zużycia i rachunek po weselu.  Usilnie dopytywałam panią, czy na prawdę nie są w stanie przewiedzieć dla nas z góry jakiejś ilości soków i ciasta za które zapłacimy ryczałtem, powiedziała że nie stosują takich rozwiązań i zupełnie nie rozumie jak inne restauracje potrafią coś takiego wyliczyć ;D Za tort weselny też mielibyśmy zapłacić wg ilości kawałków, które goście zjedli ;D.  W międzyczasie pani np.  dodała, że bardzo denerwują ją goście weselni (sic!) bo ciągle się kręcą i wchodzą i wychodzą z sali przez co psuje im się klimatyzacja ;D Ogólnie rzecz biorąc, mieliśmy na prawdę niezly ubaw z tej rozmowy i "mądrości" głoszonych przez tą panią.  Dodatkowo, aby chyba nie zepsuć tego "dobrego i profesjonalnego" wrażenia, jakie na nas wywarła podczas rozmowy, do dziś nie przesłała mi mailem wyceny menu, które jej podałam, a minęło już 1,5 tygodnia (mówiła że potrzebuje na to 3 dni).  Podsumowując: po tej rozmowie wiem, jak ważna jest kompetentna i komunikatywna osoba, z którą uzgadnia się wszystko odnośnie wesela.  Mimo pieknego położenia mariny, za żadne skarby nie zdecydowalabym się już na wesele w tym miejscu :)

Offline Marta234
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #462 dnia: 21 Czerwca 2010, 11:18 »
Cytat: Panna_Młoda link=topic=103. msg1183781#msg1183781 date=1267179928
ja slyszalam o NORD hotel chyba na mierzynie,czy jakiejś podobnej dzielnicy szczecina. 
moja koleżanka tam miala ślub i uwaga płaciła 80zł za osobę
do tego mogła nawet wziąć sobie swoje wlasne ciasto. 
bardzo,bardzo była zadowolona :)

Napisałam do tego hotelu maila niestety ta cena jest już nieaktualna. 
                       WESELE OK.  70 OSÓB         OK.  185-220 ZŁ
       OK.   80 OS                 OK.  180-215 ZŁ
      OK.  90 OS       OK.  175-210 ZŁ
      OK.   100 OS      OK.  170-205 ZŁ
      OK.  110 OS       OK. 165-200 ZŁ
      OK.  120 OS       OK.  160-195 ZŁ

Stół staropolski = 1800 zł;

CENA ZAWIERA M. IN.  TORT+CIASTO+OWOCE
 na stół słodki
NIE ZWIERA ZIMNYCH NAPOI I ALKOHOLU (goście wnoszą do lokalu bez żadnych opłat)

Offline Panna_Młoda

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #463 dnia: 21 Czerwca 2010, 15:45 »
to bardzo nieaktualna ta cena :)
moze coś moja koleżnaka wyolbrzymiła,
sorki za wprowadzenie w błąd :/

Offline Marta234
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #464 dnia: 22 Czerwca 2010, 10:53 »
Może jakies secjalne menu miała :)

W zwiazku z tym, iz poszukuje sali na wesele przetrząsam to forum wzdłuż i wszerz :) Przeczytałam gdzies tutaj o weselu w Nadleśnictwie Kliniska, nie jest to daleko od Szczecinia, oczywiscie wysłałam do nich maila i prezentuje się to tak:

koszt wynajmu sali ( uprzednio zarezerwowanej) = 105. 00 zł/godz

koszt organizacji przyjęcia / pelen zakres / od 90. 00 zł osoba . . . w górę ;w zależności od wersji i rozmiaru zamówienia. Każde zamówienie jest indywidualnie wyceniane i dopasowywane do konkretnej Pary i Jej wymogów.

Gdyby ktos był zainteresowany to mogę podac numer do Pana który się tym zajmuje.

W czwartek ruszam na działki:) tzn, Derdowskiego i Łukasińskiego

Offline Panna_Młoda

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #465 dnia: 22 Czerwca 2010, 12:56 »
bawiałam się na weselu na tej sali w kliniskach i oceniam wszystko bardzo pozytywnie,
duzym plusem jest to,
że jest tam miejsce na zewnątrz jak ktos ma ochotę wyjść na papieroska
lub po prostu zaczerpnąć świeżego powietrza,
tam był też na zew. jakiś mały placyk zabaw i dzieciaki mialy tez frajdę.
a minusem za to fakt,
że w jednej części sali się siedziało i jadło,a
na parkiet trzeba było przejść do innej części
ale to tez jest kwestia dobrego zorganizowania,
bo akurat na weselu na którym ja bylam,było sporo osób,
gdyby bylo mniej to pewnie mozna byłoby to zorganizowac w jedym miejscu.

Offline Marta234
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #466 dnia: 2 Lipca 2010, 10:05 »
Byłam w Kliniskach, jest tam pięknie!! Sala jednak mała na moje oko na 50 osób :(

Offline k8libby

• forumowicz
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #467 dnia: 2 Lipca 2010, 11:34 »
A ja na chwilę obecną polecam Restaurację CEREMONIA na Janickiego. Piękne, gustownie urządzone sale, bez tandetnych balonów.
Mam wesele na 50 osób, będziemy siedzieli przy okrągłych stołach.
Bardzo fajne menu, za 159zł od osoby. Tort (z Czekoladowej lub Domowej), ciasta i alkohol bez ograniczeń w cenie (wódka i wino).
Bzdurą jest to co niektórzy piszą, jest tam kuchnia, bo jak sama nazwa mówi jest to RESTAURACJA.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #468 dnia: 2 Lipca 2010, 14:26 »
Ale rozumiem, że po remoncie jest tam więcej niż dwie toalety? A czy lokal będziesz miała na wyłączność, bo tam przynajmniej były 3 sale łączone...

Offline k8libby

• forumowicz
« Odpowiedź #469 dnia: 2 Lipca 2010, 16:35 »
Jest więcej toalet, jest też super ogród i lokal oczywiście na wyłączność, nikt obcy w tym czasie sie tam nie będzie plątał.

Offline reca
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.11.2003
« Odpowiedź #470 dnia: 2 Lipca 2010, 16:46 »
K8libby, a jesteś pewna, że w Ceremonii można wybrać tort z Czekoladowej? Jak my podpisywaliśmy umowę to była mowa tylko o domowej, a czekoladowa bardzo by nas ucieszyła :)

Offline k8libby

• forumowicz
« Odpowiedź #471 dnia: 2 Lipca 2010, 17:04 »
Wczoraj ustalałam szczegóły i mam zorganizowany tort z Czekoladowej :) Pani powiedziała "Nie robimy problemów tam, gdzie ich nie ma"

Offline reca
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.11.2003
« Odpowiedź #472 dnia: 2 Lipca 2010, 17:50 »
to super, dzięki :) ps.  sprawdź PW - byłabym wdzięczna :P

Offline Marta234
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #473 dnia: 21 Lipca 2010, 08:37 »
Ja ze swojej strony mogę polecc salę na działkach przy ul. Łuczniczej, jesli ktoś chce wynając samą salę to ta jest naprawdę godna polecenia. Jakby ktos był zainteresowany to mogę przesłac jej zdjęcia na maila, chciałam tu wkleic ale ciagle wyskakuje mi jakis błąd :(

Offline luana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31,07,2010
« Odpowiedź #474 dnia: 11 Sierpnia 2010, 14:03 »
Hotel Villa Park w Goleniowie.  Polecam zdecydowanie.  Jesli robicie wesele nie wieksze niz 90 osób to warto, naprawde warto oddac sie w rece wlascicieli Villa Park.  Nasze wesele bylo na 70 osob i jesli mialabym jeszcze raz wyprawiac to z pewnoscia zrobilabym to w tym samym miejscu.  Jedzenie pyszne, obsluga super. . . Cena hmm wg mnie konkurencyjna bo z tortem, alkoholem, wystrojem za osobe 170 zl.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #475 dnia: 12 Sierpnia 2010, 16:40 »
Dziewczyny pomocy!!! Jaki polecacie lokal z hotelem na minimum 100 osób... Nie koniecznie w Szczecinie!!! Proszę o szybką odpowiedź. Mam zarezerwowaną sale Wenus w Kobylance ale tam jest mało miejsc hotelowych.. Byłam dziś w Duecie w Goleniowie ale hotel jest już zarezerwowany.. poza tym tak wstrętna baba mnie obsługiwała (menadżerka), że nawet jakby był hotel wolny chyba bym się nie zdecydowała..

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
« Odpowiedź #476 dnia: 12 Sierpnia 2010, 20:12 »
My robimy u Szymczaka w Maszewie, wiem, że motel po ostatniej rozbudowie jest na prawdę spory...
Jak jeździliśmy oglądać to hotel Sens też miał chyba sporo pokoi.

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #477 dnia: 12 Sierpnia 2010, 22:06 »
Jutro dzwonię do tego Szymczyka.. bardzo mi się podoba.. ciekawe tylko jak sytuacja wygląda z miejscem na 28 maj 2011... A jak cenowo tam wygląda?? Dzięki za info!!!

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
« Odpowiedź #478 dnia: 13 Sierpnia 2010, 10:00 »
Cenowo na przyszły rok: 170 zl z poprawinami plus swoje napoje i wódka no i spanie-40 zl/os

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #479 dnia: 13 Sierpnia 2010, 21:32 »
Szymczyk miał zajęty termin, w ogóle praktycznie cały maj miał zajęty. Byłam dziś też w Pałacu w Wirówku.. Pięknie tam jest ale strasznie drogo i co chwile pani coś wymyślała co jest płatne.. Jakaś stała opłata 4tys a w pewnym momencie chciała nawet żebym za dzieci w wieku 3 lat płaciła 100%... i podała cenę za pokój bez śniadanie 65zł.. a 20 za śniadanie.. A jak już wyjechałam to zadzwoniła, że jednak 80zł a śniadanie za 5zł.. I zrezygnowałam.. Ale mam już salę zarezerwowaną w Hotelu Dobosz w Policach i jestem zachwycona.. Ale na termin 21 maj.. Ale przynajmniej mam piękną wielką salę (szkoda tylko, że nie ma tam okrągłych stołów) i hotel dla wszystkich gości :)))) Mam nadzieję, że to już ostatni raz zmieniam termin ślubu hehe :):) Jak ktoś ma jakieś opinie o Doboszu to będę wdzięczna :)