Dobry wieczór!!!
Pochwalcie sie,która byla mokra???Mnie i moja mame ojciec popsikał woda ze strzykawki

Ogólnie u nas w domu wode lał mój brat jak bylismy mniejsi,ale pozniej nikt nie przywiazywał do tego wagi!!!
Wpadam dopiero teraz bo bylismy u teściów tzn. ja ze starszymi ;)Myślałam ze bedzie sztywniacko,ale było całkiem sympatycznie i jestem mile zaskoczona-pełna integracja!Tylko podjadłam za dużo
baska98 ja również mierzyłam te pierwsze bo pozostałych w ogóle nie widzialam w obuwniczych i musze przyznac ze byly całkiem wygodne,stabilne,nie czułam tak obcasa i ładnie stopa sie prezentuje ;)Widzisz,jednak co pytka to inne zdanie
hany81 masz racje,nie moge kupic butów w których nie bede sie czuła bo znajac siebie to wiekszosc czasu strace na myslenie 'tylko sie nie wywal,tylko sie nie wywal'

Niestety w moim przyppadku jest tak,ze rozsądek musi wziąć góre
ania zapraszam w moje skromne progi

Kamerzysta-ostatnio gorący temat.Zdecydowalismy,ze nie bedzie kamery na całym weselu.Ale wymyśliłam ze zagadamy z naszym kumplem ktory jest amatorem zeby nakrecił najwazniejsze momenty tj.msze,życzenia i kawał wesela,a pozniej zmontował nam teledysk

Nie zależy mi na całym weselu,ale na zmontowanych kilku kawałkach

Na razie jest takie wyjscie!
A rodzice to jest cieżka sprawa,niby nasze wesele i mamy wszystko co chcemy i jak chcemy,ale tez maja troche racji.W końcu daja na to kase,czyli też maja cos do powiedzenia!?!
Zobaczymy,staram sie nie nakrecac niepozytywnie

No to chyba wszystko.Na szczescie nie pracuje wiec jeszcze mam wolne,ale w środe mam zaliczenie wiec bede musiala jutro troszke sie pouczyc

Sciskam