Autor Wątek: 150 dni do ślubu A&B...!?!  (Przeczytany 32087 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
Odp: 150 dni do ślubu A&B...!?!
« Odpowiedź #60 dnia: 23 Marca 2008, 19:52 »
Iza jak zwykle na posterunku  ;) Masz racej,ale przeskoczyc moich rodzicow :-\ To jest własnie minus wesela kóre finansuja rodzice-o każda wydana złotówke trzeba się wytłumaczyc!Musimy intensywnie pomyslec!

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #61 dnia: 23 Marca 2008, 19:55 »
To może pokaż swoim rodzicom jakieś filmy ślubne i może sami wpadną na pomysł kamerzysty.

Offline Kasiuniuńka

• zapraszam!!!
  • bywalec
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #62 dnia: 23 Marca 2008, 21:46 »
ja tez radze Olka zebyscie przekonali rodzicow! w koncu takie wesele zdaza sie tylko raz w zyciu.. fakt kamerzysta troszku kosztuje ale moim zdaniem na pamiatkach takich jak wlasnie zdjecia czy film nie ma co oszczedzac bo to zostanie na dlugie lata.. lepiej zaoszczedzic na czyms innym:)
nie rozumiem tylko dlaczego rodzice upieraja sie przy swoim zdaniu? nie chca dac kasy? czy nie lubia ogladac potem siebie na filmiku? bo jezeli to drugie to przeciez nie musza tego ogladac co nie?:)
my juz mamy cale szczescie zaklepanego i kamerzyste i teledysk.. mowie Wam stancie na rzesach zeby potem czasami nie zalowac!

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #63 dnia: 23 Marca 2008, 23:21 »
mierzyłam te pierwsze butki i powiem szczerze, że nie były najwygodniejsze :(
co do kamerzysty to my go nie chcemy ani nasi rodzice ale jeśli już się wahasz to na Twoim miejscu bym się zdecydowała, bo będziesz żałować.

Offline katarzynar

• forumowicz
  • data ślubu: 10.05.2008 r.
« Odpowiedź #64 dnia: 24 Marca 2008, 08:36 »
Jeśli rodzice nie chcą się zgodzić, to powiedzcie im, że sobie sami zapłacicie za kamerzystę. Moja koleżanka tak zrobiła, zapłacili sobie z pieniędzy, które dostali na wesele :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
« Odpowiedź #65 dnia: 24 Marca 2008, 08:42 »
Dołączam do odliczanka :) jeżeli mogę :)Zgadzam sie z katarzyną co do kwestii kamerzysty

Offline hany81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 24 Marca 2008, 10:50 »
po pierwsze kochana nie kupuj butów w których będziesz sie źle czuła...kup takie żebyś swobodnie mogła chodzić i tańczyć. I przede wszystkim wybierz takiej wysokości obcas, w jakiej mierzyłaś suknie. (jeśli sukni nie skrócą lub nie wydłużą)
Po drugie...kamera....ja tego nie rozumiem! to wasz ślub i Wy decydujecie co chcecie. Jeśli nawet rodzice dają kasę nie mogą decydować o całej oprawie uroczystości. To bezsensu i ja bym to głośno i dosadnie powiedziała. Jeśli nie chcą zapłacić za kamerzystę to wykombinujcie sami pieniądze i weźcie sobie tego kamerzystę. To wasz dzień!!!!

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #67 dnia: 24 Marca 2008, 21:27 »
Dobry wieczór!!!

Pochwalcie sie,która byla mokra???Mnie i moja mame ojciec popsikał woda ze strzykawki  :P Ogólnie u nas w domu wode lał mój brat jak bylismy mniejsi,ale pozniej nikt nie przywiazywał do tego wagi!!!

Wpadam dopiero teraz bo bylismy u teściów tzn. ja ze starszymi  ;)Myślałam ze bedzie sztywniacko,ale było całkiem sympatycznie i jestem mile zaskoczona-pełna integracja!Tylko podjadłam za dużo  :-\

baska98   ja również mierzyłam te pierwsze bo pozostałych w ogóle nie widzialam w obuwniczych i musze przyznac ze byly całkiem wygodne,stabilne,nie czułam tak obcasa i ładnie stopa sie prezentuje  ;)Widzisz,jednak co pytka to inne zdanie  ;D

hany81 masz racje,nie moge kupic butów w których nie bede sie czuła bo znajac siebie to wiekszosc czasu strace na myslenie 'tylko sie nie wywal,tylko sie nie wywal'  :P Niestety w moim przyppadku jest tak,ze rozsądek musi wziąć góre  ::)

ania zapraszam w moje skromne progi  ;D

Kamerzysta-ostatnio gorący temat.Zdecydowalismy,ze nie bedzie kamery na całym weselu.Ale wymyśliłam ze zagadamy z naszym kumplem ktory jest amatorem zeby nakrecił najwazniejsze momenty tj.msze,życzenia i kawał wesela,a pozniej zmontował nam teledysk  ;) Nie zależy mi na całym weselu,ale na zmontowanych kilku kawałkach  :D Na razie jest takie wyjscie!
A rodzice to jest cieżka sprawa,niby nasze wesele i mamy wszystko co chcemy i jak chcemy,ale tez maja troche racji.W końcu daja na to kase,czyli też maja cos do powiedzenia!?!
Zobaczymy,staram sie nie nakrecac niepozytywnie  ::)

No to chyba wszystko.Na szczescie nie pracuje wiec jeszcze mam wolne,ale w środe mam zaliczenie wiec bede musiala jutro troszke sie pouczyc  :-\

Sciskam  :-*

Offline kamizka

• bywalec
« Odpowiedź #68 dnia: 24 Marca 2008, 22:18 »
czesc dziewczyny troche mnie nie było ale szybko nadrobilam dopiero wpadlam do domku ze świąt ale na watek wskoczylam od razu :)  :)
dzieki za wiadomośc o sali jest piekna taka jak sobie wymarzyłam
Suknia sliczna , a buciki pierwsza klasa  ( pierwsze najpiękniejsze jak dla mnie )  :) ;)
buziaki  :-* :-* :-* :-* pozdrawiam
tak tak jestem z bydgoszczy :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #69 dnia: 25 Marca 2008, 07:58 »
Witam o poranku :) jak to milo widzec na forum kolejne bydgoszczanki :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #70 dnia: 25 Marca 2008, 09:00 »
To faktycznie trochę zamieszkania macie z rodzicami.... U nie teściowa się wtrąca chociaż nie daje nam kasy na wesele i jest ogólnie problem a co dopiero by było gdyby nam jeszcze je finansowała   :-\ 

Offline kamizka

• bywalec
« Odpowiedź #71 dnia: 25 Marca 2008, 11:35 »
czesc dziewczyny własnie siedze w pracy i zamiast robic cos to podczytuje tu i tam a pracy mam mnóstwo   :-\ :-\ :-\
co do kamerzysty zgadzam sie z laskami powinnas miec kogoś , slub to wazne wydarzenie wiec uważam ze warto
a co do sukienki zapytaj sie czy można ja wydłużyć , jesli nie to moze warto poszukac innych bucików
pozdrawiam

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #72 dnia: 25 Marca 2008, 19:43 »
witajcie ;*

Jak  zwykle zajety dzien.Właściwie powinnam sie uczyc,ale mi sie nie chce  :P

kamizka myśle,że wydłużanie sunki tylko dla butów jest dosyc dziwnym pomyslem ;)Jednak poszukam niższych butków!

vonka jak to z rodzicami,ale nie mam co narzekac-nie narzucaja swojego zdania,na wszytsko sie zgadzaja wiec jest git!

Dzisiaj jak szłam pezez miasto wstapilam do nowego gabinetu na ul.Długiej(bydgoszczanki wiedza;))-mgr Przybylak.Ten salon jest dosyc nowy ale nigdy nie moglam sie odwazyc zeby tam wejsc.Wstapilam ,zeby zapytac sie o makijaż slubny i ceny nawet nie sa takie straszne.Któras z was moze juz costam sobie robila?Chcialabym wiedziec jak tam jest.Salon dosc wypasny i wydaje mi sie ze to nie jest jakas lipa.
A poza tym pytalam sie o oczyszczanie i zaproponowala mi oczyszczanie z mikro...costam?!?Juz jest wątek na forum.Dobre to??Kurcze za taka cene to musi byc dobre  :P

A poza tym mam znowu dylemat-co z nazwiskiem?!?Moje ma 12liter,mojego PM 9 no to w sumie juz dosc pisania jest!Czy jest sens pozostawac przy swoim??Co o tym myslicie?  ::)

No to juz chyba nic wiecej.Moze jeszcze wpadne,a jak nie to dobranoc  :-*

Offline kamizka

• bywalec
« Odpowiedź #73 dnia: 25 Marca 2008, 19:57 »
witam
jeśli chodzi o wydłużenie sukienki to robia tak teraz ze nic nie widac ,
Jeśli chodzi o salon  to  osobiście go  nie znam wiec nie moge polecic  :)  :)  :)  :) chociaż wysoka cena nie oznacza dobrych usług
a co do nazwiska to ja bym wzięła  męża , no ale wybór należy do Ciebie
pozdrawiam

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #74 dnia: 25 Marca 2008, 20:03 »
kamizka właśnie ten salon nie ma az takich wygorowanych cen,porównywałam z innym na ul.gajowej i praktycznie tak samo!A z tym nazwiskiem to jeszcze zobacze chociaz raczej przyjme męża bo przecież tak jest,no i wiem ze dla mojego narzeczonego to duzo znaczy!

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
« Odpowiedź #75 dnia: 25 Marca 2008, 20:19 »
co do nazwiska to chyba nie powinno się patrzeć na długość tylko czy pasują do siebie ja bym bardzo chciała dwuczłonowe ale głupio to brzmi bo oba kończą się na współgłoski :(

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #76 dnia: 26 Marca 2008, 07:38 »
Z tymi nazwiskami to trzeba naprawde przemyslec pokaze wam rzyklad swoj gdzie kompletnie dwa nazwiska nie pasuja ..MENDLIK MIKLAS  czujecie kompletna pomylka... najlepsze sa te jak koncza sie na ska wtedy najlatwiej dopasowac np.Dorota Rudnik Kowalska  wydaje mi sie ze ładnie :) pozdrawiam o poranku

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #77 dnia: 26 Marca 2008, 10:09 »
Dzien dobry!

Wpadam przelotem bo o 16:00 mam zalke wiec trzymajcie kciuki  ::)

Aniu oba nazwiska koncza sie na 'ska' wiec raczej ładnie brzmi,ale jeszcze nie wiem!

Usciski  :-*

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 26 Marca 2008, 10:12 »
Ja mam dwu-członowe nazwisko  ;D Moje rodowe kończy się na s i drugi człon zaczyna się na S  :brewki:

Offline kamizka

• bywalec
« Odpowiedź #79 dnia: 26 Marca 2008, 11:57 »
trzymam kciuki pozdrawiam   

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #80 dnia: 26 Marca 2008, 20:57 »
Jestem!Niedługo zaczne pisac do siebie  ::)

Zaliczenie było,dali ten sam teścik wiec pewnie 5wpadnie.Ciesze sie bo chcialabym miec wyzsze stypendium w przyszlym roku-za cos trzeba utrzymac rodzine  :P

zuza142000 masz racje,jezeli jestescie z tej samej branzy i nazwisko jest kojarzone to lepiej miec dwa.No zobacze!

kamizka dzieki ze pamietałas!przydały sie bo rzucili to samo co było na giełdach  ;D

Jakoś nie mam humoru,jestem zmeczona przez ta zmienna pogode-jak jechalam do fordonu to swieciło słonko a jak wracałam to sypał snieg?!?Ach,nic nie rozumiem!
A tak w ogole to powinnam o siebie zadbac:jakas kosmetyczka,troche podszlifowac figure.Nie jestem jakos gruba,ale jakbym zrzucila 5kg nic by sie nie stało  :-\  Nie moge wykrzesac z siebie samozaparcia.Trzymam sie do południa a pozniej wciagam wszystko jak odkurzacz  :'( Wszystkiemu winne słodkości!?!

Nie smęce juz....

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #81 dnia: 26 Marca 2008, 21:19 »
U mnie też z samozaparciem krucho, tylko że w sprawie cwiczeń. Wytrzymam góra 3 dni i mi się nudzi  ;)

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #82 dnia: 26 Marca 2008, 21:29 »
ika3w ja wytrzymyje troche dłużej może z 2tygodnie  :P

Bardzo lubie basen i aerobik,ale jakos nie moge sie zmobilizowac.A w sumie powinnam miec dobra kondycje bo studiuje rehabilitacje,tylko ze na mojej uczelni zajecia 'ruchowe' skonczyly sie po3roku :-\
Ach,musze sie zabrac MUSZE!Chce wygladac na ślubie szczupło i kwitnaco,a mam wrażenie ze od czasów liceum nic sie nie zmieniło  :-\

Dobrej nocki  :-*

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #83 dnia: 27 Marca 2008, 08:45 »
Ja tez basen podstawa a zajecia sportowe mam w szkole z dziecmi

Offline kamizka

• bywalec
« Odpowiedź #84 dnia: 27 Marca 2008, 08:57 »
Witajcie :)
ja wczoraj tez mialam doła wiec wybralam sie do kosmetyczki na brewki 
jestem załamana tak mnie oskubala ze wstydze sie z domu wyjsc a zapuszczanie brwi potrwa troche
 :'( :'(
 i paznokcie kurde ależ mi spierdziuliła zdradzialm swoja stara kosmetyczkę i babke od paznokci i teraz mam za swoje , Tyle z mojej chęci poprawy sobie humorku
a co do ćwiczeń tez nie za bardzo mam chęci szybko sie nudzę, no chyba ze z kimś ćwiczę to co innego :), ale za to basen obowiązkowo uwielbiam go
przez pewien czas chodziłam do sport factory polecam !!!
ale teraz troche schudłam i juz nie chce dalej chudnąć wiec zaprzestałam ćwiczeń

Acha mam pytanko dlaczego nie moge wstawić emotikon??????????????????????
pozdrawiam

bez sensu teraz sie same wstawiły :)

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #85 dnia: 27 Marca 2008, 09:21 »
Ja też chciałabym zrzucić parę kilo, ale tego zabrania mi kategorycznie mój mąż bo jak twierdzi: wyglądasz jak smigło od helikoptera. Żeby postawić na swoim to narazie odstawiłam auto i chodzę do pracy na piechotę. Godzinny "spacer" dobrze robi i na samopoczucie i na figurę  ;D

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #86 dnia: 27 Marca 2008, 10:52 »
dziendoberek  ;)

No powiedzmy ze mam lepszy humorek,a to dlatego ze mam duzo roboty w domu i wtedy o głupotach sie nie mysli  :P

Dziekuje dziwczyny za dobre słowa i chyba na prawde tzreba zacisnac zęby i wziac sie do roboty.Moja połówka też nie narzeka,ale czasami daje mi do zrozumienia ze powinnam troche wyrzezbić ciałko,no i ma racje  ::)

vonka taki mąż to skarb  ;D Ja duzo chodze pieszo,mam swoja kumpele ze studiów i razem na zajecia chodzimy-wszedzie pieszko!

Miłego dnia życze  :-*

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #87 dnia: 27 Marca 2008, 15:47 »
Dzisiaj studencki czwartek dlatego biore swojego meżczyzne pod pache i zmykamy na kręgle  ;D

Offline roza_83
  • zapaleniec
« Odpowiedź #88 dnia: 27 Marca 2008, 23:46 »
I ja dotarłam do Twojego odliczania  :hello:
Co do słodkości to też mam z nimi problem  :P ale jest na to sposób  ;D idz do apteki i kup bio chrom,co dzień jedna tabletka i już nic słodkiego Ci się nie zechce  ;) Na mnie działa  ;D

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 28 Marca 2008, 07:55 »
mystikala a ja chce schudnąć bo przy moim mężu wyglądam jak szafa. Niby możemy chodzić w tych samych ciuchach ale jak stanę koło niego to on wydaje się taki chudziutki  :P