Hej Larcia, fajnie Cię widzieć po tak długim czasie 
widzę fajny masz liczniczek- przygotowujecie się ? widziałam temat dot. lekarza z krk- coś z niego wyniknęło. Ja też szukam metodą prób i błędów niestety.
hehe dzięki za komplementa i za 3manie kciuasków. Buziaki
Idę robić racuchy bo chirurdzy za 0,5h
staranka na razie odłożone- muszę się najpierw wyleczyć

okazało się, że nasze flory bakteryjne (moja i męża) sie nie polubiły i najpierw byłam na antybiotykach, a teraz tabletki, które mają wszystko doprowadzić od nowa do ładu, a potem do kontroli i właśnie po to szukam gina

i jakoś znaleźć nie mogę takiego co by mi odpowiadał (czyli z Żeromskiego) mam namiary na podobno bardzo dobrą dr Kisielewską (przyjmuje na Urzędniczej) to jak coś to zapodam na priva dokładniejsze namiary. Jak się nie znajdzie nikt inny, to do niej pójdę, bo badania kontrolne muszę zrobić.
Im więcej chce się dowiedzieć na interesujący mnie temat, to coraz bardziej się załamuję, że może to być przewlekłe (a w tej chwili wydaliśmy na tabletki, maści, globulki prawie 150zł), że potem mogę mieć problemy z ciążą.
A co do licznika, to założyłam, bo się już nie mogę doczekać, pomimo tego, że przez te głupie flory bakteryjne i moja psychika siadła zupełnie