kochane witajcie wszystkie!!!!
katii ale wypatrzylas mnie szybko 
Jako, ze o wieczorze panienskim nie wiedzialam nic, wszystko to byla tajemnica, moja swiadkowa razem z reszta kolezanek i kuzynek planowaly to razem, ja wiedzialam tylko, ze mam sie ubrac na bialo najlepiej, i prawdopodobnie pierwsza czesc bedzie w restauracji meksykanskiej a potem dyskoteka. w wirze szalonych przygotowan do slubu nie za bardzo myslalam o wieczorze panienskim, szczerze to nawet nie za bardzo mi sie chcialo. tym bardziej, ze w tym dniu rano razem z mezem poszlismy na to feralne solarium rano, po raz pierwszy z bardzo bladymi skorami, nieprofesjonalna kobieta skierowala nas na lozka, ktore, jak mowila, byly najslabsze, a potem okazalo sie, ze jednak byly najmocniejsze.
niestety poskutkowalo to przegrzaniem organizmu i ogromnym poparzeniem, ja mialam plamy a maz byl caly czerwony jak rak. teraz to moze i smieszne
ale wtedy naprawde nie bylo to smieszne. na zdjeciach zobaczycie jak zle to wygladalo. maz pojechal przed wieczorem kawalerskim po mojego brata na lotnisko i caly sie az telepal w samochodzie, a przeciez bylo goraco tego dnia. mialam niby ubrac sie na bialo, ale nie moglam nigdzie znalezc bialej sukienki, a chcialam sukienke, znalazlam jednak najlepsza jeszcze sukienke w czarne wzorki, wiec uznalam ze musi byc, bo nie bylo latwo dla mnie znalezc sukienke, wieczny problem z zza duzym biustem 
a wiec nadszedl czas przygotowan, swiadkowa z reszta mialy czekac na miejscu, bylo nas razem 10 babeczek, a 2 kolezenki przyjechaly do mnie sie szykowac. a oto jak sie szykowalysmy. make up robila mi kolzenka, ja mialam pasujacy do sukienki, a reszta dziewczyn miala byc ubrana na czarno czerwono i takie tez makijaze kolezanka tworzyla.

a mezulek podgladal

kazali zabki pokazac

i zeza zrobic

trzeba bylo nie tylko mae up zrobic ale fryzury poprawic, jak to kobity

i pislysmy takie kolorowe drinki zeby sie w humor wprowadzic, a humor dopisywal bardzo

i juz gotowe

CDN