Autor Wątek: Z każdą minutą bliżej do pełni szczęścia... Odliczanie Lenki89  (Przeczytany 58715 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Odp: Z każdą minutą bliżej do pełni szczęścia... Odliczanie Lenki89
« Odpowiedź #630 dnia: 13 Stycznia 2011, 22:46 »
Kolczyki bardzo ładne, narzeczony ma gust;)
Lenka, nie przejmuj się przekutymi uszami, ja przekułam tydzień przed ślubem , czy jakoś tak tuz przed i...nic się nie działo i nie dzieje.

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
« Odpowiedź #631 dnia: 14 Stycznia 2011, 08:56 »
Kolczyki piękne :D kurcze muszę się w końcu zmobilizować na przekłucie :P może w ten weekend :P

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #632 dnia: 14 Stycznia 2011, 19:29 »
Czy ja Ci już pisałam jak pięknie wyglądasz w tej sukni?? a te ramiączko :szczeka: kolczyki mi się strasznie podobają, z chęcią bym sobie takie kupiła ;D

spóźnione życzenia :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

kolczyki od PM bardzo gustowne, mój by takich nie wybrał :P

Dziękuje Ewcia za życzenia  :-*
Tak jak mówiłam, nie mogę narzekać na gust mojego Pm-a :)

Kolczyki bardzo ładne, narzeczony ma gust;)
Lenka, nie przejmuj się przekutymi uszami, ja przekułam tydzień przed ślubem , czy jakoś tak tuz przed i...nic się nie działo i nie dzieje.

Lola ale szłaś do ślubu w tych kolczykach którymi Ci przebijali? Bo mnie kazały nosić je 5-6 tygodni. Na razie mnie też się ładnie goją nic nie ropieje ani nie boli ;) Oby tak dalej ;)

Kolczyki piękne :D kurcze muszę się w końcu zmobilizować na przekłucie :P może w ten weekend :P

Gorąco polecam przekłucie uszu. Z perspektywy czasu nawet ból nie jest straszny a teraz czuje się jak prawdziwa kobieta :D Śmieję się, że to lepsze niż utrata dziewictwa, dopiero teraz czuje się prawdziwą kobietą :razz:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #633 dnia: 14 Stycznia 2011, 19:41 »
No fakt..piękne kolczyki dodają uroku i są cudownym dodatkiem  :D :D :D Ja mogę nie mieć nic na szyj a w uszach kolczyki-zawsze!!  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #634 dnia: 15 Stycznia 2011, 13:48 »
Piękne te kolczyki!!!

I dobrze, że zostawiłaś ramiączko - ono musi być, jak już wcześniej pisałam :)

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
« Odpowiedź #635 dnia: 15 Stycznia 2011, 19:05 »

Gorąco polecam przekłucie uszu. Z perspektywy czasu nawet ból nie jest straszny a teraz czuje się jak prawdziwa kobieta :D Śmieję się, że to lepsze niż utrata dziewictwa, dopiero teraz czuje się prawdziwą kobietą :razz:

[/color][/b]

Rozwaliłaś mnie! :hahaha:
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #636 dnia: 20 Stycznia 2011, 21:17 »

Hej Kochane :)

Zostało 100 dni!!!!!!!!!!!!

Ciężko mi w to uwierzyć, że ten czas tak leci :)

W sprawach ślubnych nie ma u nas żadnych nowości, zresztą nie mamy do tego głowy, jutro PM broni pracę licencjacką  :urwanie_glowy: Wasze kciuki bardzo pożądane ;)

Niestety, ciężko mi się cieszyć tym wszystkim co nas czeka, kasy brak... To jedyny taki dzień w moim życiu a ja nie mogę sobie pozwolić na tyle rzeczy, które sobie zaplanowałam :( Wiem, że to nie jest najważniejsze ale to takie przykre, że nie mogę sobie pozwolić na odrobinkę luksusu nawet na TEN jedyny dzień :(

No cóż, już Wam się wyżaliłam a teraz idę oglądać mecz ;)  :Najlepszy: :Najlepszy:

[/b]

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #637 dnia: 20 Stycznia 2011, 21:39 »
Lenka, trzymam kciuki.
Rozumiem Ciebie doskonale, ale skoro nie mozna tak jak chciałaś to wymyśl cos innego.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #638 dnia: 20 Stycznia 2011, 21:40 »
Gratuluję stówki
Ale leci ten czas!!!  ;D ;D ;D ;D

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
« Odpowiedź #639 dnia: 20 Stycznia 2011, 21:51 »
100 dni zleci jak szalone :D
nie martw się a może trafi się jakaś okazja z zastrzykiem gotówki ? :)
u mnie w tej kwestii też lipnie.... no ale zmobilizowałam się i chwytam się wszystkiego żeby coś uskrobać...

mecz także oglądałam...

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #640 dnia: 21 Stycznia 2011, 07:19 »
Trzymam kciuki za Pm :)

Ja też nie mogę pozwolić sobie na wiele, ale ciesze się  z tego co mam :) Bo gdybym miała czekać, aż sama będę w stanie to zorganizować, to minęło by może dziesięć lat :) Więc głowa do góry :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #641 dnia: 21 Stycznia 2011, 09:36 »
3mam kciuki!

Oj Lenka myślę,że połowa młodych cierpi na chroniczny brak kasy...i niestety nie zmienia się to ani przed ślubem ani po  ::) ŻYCIE!
My też nie mamy kasy-ciułami grosz do grosz,ale pomyśl sobie co jest w tym dniu najważniejsze...  ???
Reszta to przecież tylko dodatki!!!  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #642 dnia: 21 Stycznia 2011, 10:04 »
Dokładnie. W 100% popieram słowa Patrycji!

Też nie mogę sobie pozwolić na wszystkie moje zachcianki, ale nie to jest najważniejsze ;)

Gratuluję stówki!

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #643 dnia: 21 Stycznia 2011, 21:36 »

Pewnie Kochane, macie rację, wiele spraw nie jest najważniejszych i doskonale zdaje sobie z tego sprawę :) I doskonale wiem też, że nie można mieć wszystkiego.... ale to jest takie przykre, że człowiek pracuje w pocie czoła a i tak ma taką małą pasję, że musi sobie wszystkiego odmawiać. Chociaż pewnie gdybym miała wszystko, mniej bym doceniała rzeczy małe a tak bardzo mnie cieszy każda drobnostka :)

Dobra, koniec smędzenia :P Ruszyliśmy z kopyta i zapraszamy gości, już rodzice, moja siostra, trzy babcie, mój chrzestny, PM-a chrzestna zaproszeni :) Powiem Wam szczerze, że o zapraszaniu gości myślałam raczej jak o przykrym obowiązku, wiadomo jak jest z rodziną, najlepiej na zdjęciach ;) a jestem pozytywnie zaskoczona, także z przyjemnością myślę, o kolejnych wizytach ;)

Zostawiam buziaki na weekend :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #644 dnia: 21 Stycznia 2011, 23:26 »
A jak obrona PM'a??

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
« Odpowiedź #645 dnia: 22 Stycznia 2011, 00:10 »
No właśnie...jak jego obrona?

Wiem o czym mówisz...my też oboje pracujemy od tak dawna...na pełny etat i w ogóle...a nie możemy sobie pozwolić dosłownie na NIC :(
Szalenie przykre...bo wiem, że będzie tak jeszcze bardzo długo i to się nigdy nie zmieni :( coś koszmarnego  :Placz_1:
I aż by się chciało zaśpiewać "słodkiego miłego życia..."  :obrazony:
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #646 dnia: 22 Stycznia 2011, 00:25 »
Pewnie oblewaja piąteczke ;) ;) ;D ;D
:*:*:*

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #647 dnia: 22 Stycznia 2011, 14:52 »

Hej Kochane, no nie piąteczkę ale mocną czwóreczkę więc było co wczoraj oblewać :) Dziękujemy za Wasze kciuki, jak zwykle zdziałały cuda :D A mnie kamień spadł z serca, że już chociaż za szkołę PM-a nie musimy płacić :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #648 dnia: 22 Stycznia 2011, 19:40 »
To gratulujemy!!!
A kochana, nie myśl za dużo tylko ciesz się,że idziecie do przodu.
Mam wrażenie,że masz lekką chandrę.

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #649 dnia: 22 Stycznia 2011, 19:45 »

Mam wrażenie,że masz lekką chandrę.

Wyczuwasz mnie na odległość Madziu.... Niby wszystko jest ok, ale złapałam jakiegoś doła....

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #650 dnia: 22 Stycznia 2011, 20:07 »
Może zróbcie sobie choć z 2 dni wolnego i nie wychodźcie z łózka wcale tylko cieszcie się sobą i wygrzewajcie w te zimne dni;)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #651 dnia: 22 Stycznia 2011, 23:31 »
ooo Magda ma swietny pomysl ;D ;D Zrelaksujesz sie,odpoczniesz a po tych dwoch dniach przybedzie Ci tyyyle sily ze do wakacji wystarczy ;D :PPorzadne "przytulaski"dzialaja cuda ;D ;D
:*:*:*

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #652 dnia: 23 Stycznia 2011, 13:09 »
Może zróbcie sobie choć z 2 dni wolnego i nie wychodźcie z łózka wcale tylko cieszcie się sobą i wygrzewajcie w te zimne dni;)

ooo Magda ma swietny pomysl ;D ;D Zrelaksujesz sie,odpoczniesz a po tych dwoch dniach przybedzie Ci tyyyle sily ze do wakacji wystarczy ;D :PPorzadne "przytulaski"dzialaja cuda ;D ;D

Ach Dziewczyny gdyby tylko tak się dało byłoby bosko! Ale póki co zbieram się do roboty :P Buziaki :-*

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #653 dnia: 25 Stycznia 2011, 22:16 »

Hej Lasencje :) Wiem, że nie powinno się tak, jeden post pod drugim ale nikt mnie nie odwiedza ;P
Humor dalej wisielczy ale dziś wyjątkowo był miły dzień, robiliśmy razem z Pm-em remont sami wreszcie bez nadzoru rodziców i teściów ;P Każdy chce pomóc i z tego się cieszymy ale też każdy ma własną wizje którą stara się zrealizować w  naszym mieszkaniu ;P
Ale za wiele żeśmy nie zrobili bo cały czas żeśmy się wygłupiali i chichrali  :hopsa:

Powiem Wam szczerze, że złapałam takiego doła po tym jak oglądałam żonkowy Mysikróliczka... Wszystko tak cudnie przygotowane, dopracowane, takie wyjątkowe. I było mi smutno, że ja nigdy nie zorganizuje takiej wspaniałej uroczystości, że po moim weselu goście nie będą piali z zachwytu ale zrozumiałam, że to nie jest najważniejsze i po prostu muszę się z tym pogodzić.

Muszę jeszcze raz przejrzeć wydatki i zastanowić się na czym można oszczędzić. Coś czuję, że poleci mój makijaż, super bielizna, rzęsy, paznokcie żelowe. Jest na czym oszczędzić choć nie bez żalu...

Byliśmy w kancelarii, 17 lutego zaczynamy nauki :) Do połowy lutego musimy zgromadzić dokumenty, kończymy zapraszać gości "miejscowych", bałam się, że nie zdążymy ale szybko nam to idzie :)

A od 12 lutego mam urlop!!!!! Już nie mogę się doczekać :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #654 dnia: 25 Stycznia 2011, 22:21 »
Super, jak będzie urlop to sobie odpoczniesz.
Nie myśl tak,że ktoś ma, miał lepsze wesele od Ciebie.
Każdy robi na swoje możliwości, a zaufaj mi,że jak zrobisz tak jak tego pragniesz i będziesz z sibie zadowolona, to goście tez będą.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #655 dnia: 25 Stycznia 2011, 22:24 »
Lenka, ja jestem po ślubie, a też mi żal dupę ściska, jak oglądam Mysii pomysły, dekorację ::) żadna z Nas nie miała i nie będzie mieć tak jak Mysia, każde wesele jest inne, oryginalne, tylko Nasze ;D na pewno będziesz mieć piękne wesele, a goście będą piać z zachwytu an Twój widok :-*

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #656 dnia: 25 Stycznia 2011, 23:01 »
Eh... Na początku ja też miałam wielkie marzenia odnośnie ślubu, ale niestety okazuje się, że marzenia kosztują. I mam wrażenie, że w biznesie ślubnym koszty są  szczególne ::)
Nawet jak się robi coś samemu to jednak dużo kasy idzie na półprodukty, bo np. ze słabej jakości papieru wyjdą słabe zaproszenia i sam papier też nie wystarczy. Chciałam sama zrobić dekorację na samochód, taką jaka mi się podobała, ale jak sobie policzyłam koszty składników to wychodziło prawie to samo, co za gotową dekorację, czyli za dużo :-\
Ale pocieszający jest fakt, że przecież wychodzę za mojego narzeczonego, a to moje największe marzenie ;D
A to czy goście zapamiętają... Chyba mam inne zdanie niż reszta forum, ale nie ma to dla mnie większego znaczenia czy dla gości będzie to niezapomniane przeżycie. Albo inaczej - na pewno nie moje wesele będzie dla nich najważniejsze, ale ich własne. Myślę że chodzi o to żebyśmy się wspólnie bawili, jedli i świętowali nasz ślub. A zawsze będą tacy co znajdą powód do narzekania, nawet jeśli zapewni się im wszelkie możliwe atrakcje.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #657 dnia: 26 Stycznia 2011, 07:22 »
Ja też nie miałam wiele wymarzonych rzeczy ale to nie przeszkodziło mi w tym, żeby ten dzień był piękny i cudowny, zobaczysz, to jest takie całkiem inne i niespotykane uczucie w sercu, że jest idealnie i tego się trzeba trzymać.
Tak jak Madzia napisała, każdy robi ile może i stara się tak samo, żeby to był wyjątkowy dzień i tak właśnie będzie.

Pomyśl ile musiałabyś lat czekać żeby mieć kasę na wszystko to co sobie wymarzysz? A gwarantuje Ci że do tego czasu byłyby już całkiem nowe, droższe pomysły ;)

Nie smutkaj się :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #658 dnia: 26 Stycznia 2011, 08:37 »
Ojej i ja nie będę miała wielu rzeczy, np. pokazu fajerwerk o którym tak zawsze marzyłam, ale w tym dniu nie jest ważne wesele, tylko Ty i PM, a reszta to tylko dodatki.

Pomyśl, że wielu ludzi nie stać nawet, żeby zorganizować sobie imprezę, więc ciesz się z tego co masz, a ten dzień będzie Twój :)

Offline Lenka89

• entuzjasta
« Odpowiedź #659 dnia: 26 Stycznia 2011, 10:52 »

Dobrze wiem, że macie rację. Już chyba bliskość TEGO dnia sprawia, że fiksuje ;) Wiem, że tak będzie, że dla mnie będzie to najwspanialsze wesele i najcudowniejszy dzień a nawet jeśli coś nie wyjdzie, coś się nie uda to trudno.
Zaczynam się naprawdę stresować  ::) Chyba czas odpocząć od przygotowań ślubnych na kilka dni ;)

Dziękuje Wam za wsparcie, kto lepiej zrozumie przyszłą PM jak nie inna PM?  ;D

Paweł kładzie dzisiaj płytki w ubikacji, w łazience ściany prawie gotowe. Mamy upatrzone płytki na przedpokój i do kuchni, takie podłużne jasnokremowe no i płytki między meble w kuchni. Strasznie mi się podobają takie dekoracyjne i właśnie takie chciałabym mieć, chociaż w kuchni.
Czekamy na wypłatę Pm-a i kupujemy  ;D
Mam nadzieję, że jak już wszędzie położymy kafelki to remont jakoś dalej szybciej pójdzie. Obyśmy zdążyli :)