Bojna dupa ze mnie
na taką długość się nie odważyłam, skróciłam końcówki i wycieniowałam na całej długości
W poniedziałek wyruszam na pielgrzymkę do Częstochowy to takie włosy będą praktyczniejsze 
Też mnie nachodzi chęć by pójść do fryzjera. Ale nie oddam więcej jak 2 cm
Właściwie nie wiem czy jest jeszcze sens by zapuszczać włosy do ślubu.
Przez rok urosną do pasa, a fryzjerki już narzekają jak mają je układać, bo mam bardzo grube włosy.
A codzienna stylizacja to dla mnie niewykonalne. 
Beaberry błagam Cię, nie ścinaj włosów, niech Cię nic nie korci, masz takie piękne włosy

A ja ścięłam włosy jakiś tydzień temu praktycznie pod pływe chwili i to o ok. 6 cm. Jestem bardzo zadowolona
Związać ciągle je mogę i jakąś fajną fryzurkę też się uda z nich zrobić, więc jak masz ochotę ściąć to tnij i na nic nie patrz
Kiedyś przecież odrosną

Gratuluję odwagi

Gdybym miała pewność, że będzie mi ładnie to też bym ścięła

Ja to też tylko końcówki, na wesele trzeba zapuścić cos 
Lenka ja marze o ścięciu włosów więc zaraz po ślubie idę do fryzjera....
Ja tam nie wiem czy będę zapuszczać specjalnie na ślub, z krótszych włosów też można wyczarować fajną fryzurkę

Ale podziwiam Waszą konsekwencję

Ja w grudniu obcięłam włosy 60 cm i żyję 

Ola jesteś zadowolona z krótkiej fryzurki?
ja tez uwazam ze włosy to nie zeby...ja zazwyczaj z bardzo długich robie bardzo krótkie...Ale od ok 5 lat takiej metamorfozy nie przechodziłam i dlatego bardzo mnie teraz korci!! 
Aga skoro korci to nie zastanawiaj się tylko tnij

Dzisiaj miałam bardzo kiepski dzień... Rano było wszystko ok, zakupy, fryzjer. A potem... Najpierw PM mnie wkurzył sakramencko, potem tata, mama, wszyscy po kolei... Uwzięli się dzisiaj na mnie

Poza tym w koło pełno problemów, babcia w szpitalu wczoraj miała operację, wujek też już od miesiąca w szpitalu nie mogą postawić diagnozy

Mam nadzieję, że niedługo wszystko się unormuje...
Teraz kąpiel i do spania, niech ten dzień się już kończy. A jutro do pracy... Odetchnę dopiero w poniedziałek, trzy dni marszu i świeże powietrze dobrze mi zrobią

Zostawiam