0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
jak dla mnie to już nie za bardzo na poprawinach w sukni ślubnej, do tej pory nie spotkałam się z takim zwyczajem
Śliczne
no no prześliczne zaproszenia
zaproszenia sa śliczne
Bardzo ładne:))
nasze zaproszenia dopiero się drukują i będą do nas wysłane dopiero 12 maja już nie mogę się doczekać i napewo się pochwale
Kkotek bardzo ładne butki, możesz zdradzić gdzie je kupiłaś? Ja też zamierzam ruszyć za butami i nie wiem gdzie zacząć żeby był jakiś wybór
bardzo ładne buty
faktycznie bardzo ładne buty jest czym się chwalić
Hej dziewczyny!!!Buty rowniez bardzo mi sie podobaja:) Szukam identycznych od jakiegos czasu ale mi sie nie udaje. Idealnie by pasowaly do mojej sukni, gdyz mam w gorscie doszyty material jakby w ksztalcie skrzydla ptaka wiec takie plisowanie super by pasowalo:) No i ta cena... Mam pytanko czy byly identyczne ale w kolorze jasnego ecri?pozdrawiam
super wątek chyba będę częściej do ciebie zaglądać i sama myślę o założeniu takiego wątku tylko co ja bym miała tam pasać
Mam pytanko do kkotek:)Czy moglabym prosic o pomoc w sprawie tych bucikow:) Jest jakas mozliwosc zeby kupic takie same? W internecie? A moze ja ci przesle pieniazki za fatyge i buciki a ty mi pomozesz je kupic??? Bardzo bardzo prosze o pomoc bo sa idealne:)