witam Was po krótkiej nieobecności
dziękuję, że przez ten czas do mnie zajrzeliście i się pytacie co u mnie słychać i gdzie się podziewam

więc już mówię w zeszłym tygodniu na nic czasu nie miałam

ledwo co przyjechałam z pracy a przyjezdżało moje Kochanie i jechaliśmy z zaproszeniami, także nie miałam chwili aby cosik napisać, a w sobotę byliśmy na weselu u mojej psiapsióły i powiem Wam, że podobałam się sobie, jak mnie fryzjerka uczesała i kosmetyczka pomalowała, ale z Nas ciapki i zapomnieliśmy aparatu

i musimy czekać na zdjęcia od pary młodej i za to Was przepraszam

a z zaproszeniami jesteśmy prawie że na finiszu - w końcu

w tym tygodniu będę mieć więcej czasu, bo S. ma do pracy na 14.00 także, napewno do nikogo nie zawitamy a co za tym idzie, będę miała czas na forum i na nadrobienie co tam u Was słychać, co się dzieje itp itd
Agatko na finiszu są tylko zaproszenia, a jeszcze zostało troche rzeczy do załatwienia, myślę, że wypadałoby zrobić małe podsumowanko, ale to napewno nie dziś. Jeśli chodzi o zdjęcie księgi, będzie ale niewiem kiedy bo aparat jest u Sebcia

co do urodzinek muszę zajrzeć w ten profil, czy wszystko jest wpisane tak jak powinno być

i jeszcze jedna wiadomość
pozostały równiusieńkie 2 mc-e do ślubu

ciśnienie jest coraz większe, jak na tym ślubie co żeśmy teraz byli i była przysięga to oprócz panny młodej oczywiście i JA musiałam się popłakać, ale powiem Wam, że nawet Sebcio już ma leciutkiego stresika, chłopina chyba zrozumiał co robi

(żarcik)
a dziewczyny z Kazimierza informuję, że wiszą nasze zapowiedzi

buziaczki kochane