Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81998 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Aguś-sc trochę dziwi mnie to dopłata, no ale ja tam się na tym nie znam. Mogę ci tylko napisać, że ja na weselu miałam osoby, które tak mnie drażnią ,że szok i musiałam je zaprosić.... bo to rodzina.... i powiem ci, zę w tym dniu ty nie będziesz nawet mieć czasu, żeby o nich myśleć. Będziesz tak zaaferowana, że nie będziesz nawet pamietać czy z nimi zamieniłaś choć jedno zdanie....

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Justyś to jeszcze nie jest powiedziane że te osoby będą bo to dopiero zaczynamy prosić ale tak mniej więcej wiem kto będzie a kto nie a część z tych osób co narazie odmówiły to nie to że nie chcą przyjść tylko nie mogą bo albo dzieci się będą rodziły albo możliwe że do woja trza będzie iść no a 2 może 4 osoby to takie co im się nie chce ich strata i nawet z powodu tych osób płakać nie będę  ;)

Milenko to jest tak że w tej restauracji są dwie sale i jedna na 60 osób a druga na tej co my będziemy mieć na 100 (niby) i po prostu kobieta miała takie sytuacje że sala była wynajęta np na 90 a przyszło 50 gdzie mogła to wesele dać na górę a na dół wynająć innym no i tak to wygląda także my to rozumiemy  :)

a dziś robimy sobie wycieczkę do chorzowskiego ZOO  :skacza: :skacza: i już się doczekać nie mogę ale fajnieeeee  :hopsa: :hopsa:
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Justys851
  • Chuck Norris
No właśnie rozumiem takich ludzi co nei moga ale tak na serio, wiadomo że moze sie coś przytrafic , ale chodziło mi o ludzi którzy tak poprostu tydzien przed weslelem a nie chce mi sie isc  :-\
milenaw ja tez mam w umowie 85 osób jesli bedzie np 80 to i tak za te 5 musze zapłacić ;/ więc wolałabym nawet w takim wypadku sąsiadów zaprosić nawet na  sam obiad  ;D nie lubie marnotractwa  ;)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
nie lobię marnotrawstwa  ;)
chyba nikt nie lubi :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Dziewczynki ja wiem,że trzeba zapłacić  za osoby, które nie przyszły, ale myślałam,że Aguś musi zapłacić jeszcze coś dodatkowo. Ja też musiałam zapłacić za dwie osoby, które nie przyszły.

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
A ja za trzy  ::)

powiem ci, zę w tym dniu ty nie będziesz nawet mieć czasu, żeby o nich myśleć. Będziesz tak zaaferowana, że nie będziesz nawet pamietać czy z nimi zamieniłaś choć jedno zdanie....

Całkowicie się z tym zgadzam, sprawdzone na własnej skórze  ;D

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
A ja jestem zaskoczona  :o  u nas jest tak, że jak już jest wesele to właścicielka gdzieś tam ukradkiem liczy sobie ile jest osób, głównie robi to jak jest obiad i wszyscy siedzą to gdzieś z ubocza liczy i wtedy płacimy za tyle osób ile faktycznie przyszło, a nie za tyle ile jej podamy wcześniej, bo to tylko tak mniej więcej.

Offline adusiaxxx

• maniak
My kilka dni przed weselem musieliśmy wpłacić za tyle osób ile faktycznie miało być, ponoć wtedy przygotowane zostają porcje na tyle osób, te 3 osoby w ostatniej chwili nie dopisały, szkoda  :-\

Offline milenaw
  • Chuck Norris
chlebosia ja tak jak i Adusia musiałam dam znać ile będzie gości w końcu oni muszą się jakoś zabezpieczyć. A trzeba wziąć pod uwagę, zę zawsze moze coś komuś wyskoczyć i na wesele nie przyjedzie w ostatniej chwili.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
u nas też tak jest, że na tydzień przed podajemy ostateczną liczbę gości, bo restauracja musi zakupić potrzebne produkty i chociaż płacimy za wszystko po weselu to niestety jak ktoś nie przyjdzie to tracimy na tym.

Offline motyleksz23

• forumowicz
  • data ślubu: 28.06.2008
Witam niedzielnie :)
my niestety musimy podać ostateczną liczbę gości dwa tygodnie przed śluben i zapłacić reszte kasiorki wię jak w oststniej chwili ktoś się wycofa to też tracimy ale co tam, trudno

Offline hany81

• Chuck Norris
u nas też tak jest. podajemy ostateczną liczbę gości na 2 tyg przed weselem.

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
a my podajemy ostateczną liczbę gości, tydzień przed weselem i mam nadzieję, że nie będę musiała płacić za osoby, których nie będzie a potwierdza bo chyba bym ich  :ckm:

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
My też na tydzień przed weselem musimy podać ostateczną liczbę gości, ale jeśli przyjdzie mniej to za nich nie płacimy.

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Przesyłam buziaki  poniedziałkowe  :-*

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Przesyłam buziaki  poniedziałkowe  :-*

ja też  :-* :-* :-*

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Aga gdzie Cię wcieło :?:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Aguś po spotkanku wcięło???  ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
jestem już a no troche mnie wcięło wczoraj to spędzałam czas z Sebciem  :P a dziś przez pół dnia jeździłam z tatą za garniturem  :mdleje: bo ma "troszke" brzuszek i ciężko cokolwiek dobrać ale w końcu się udało a druga połowa dnia za koszulą której i tak nie kupił ehhh

a wczoraj odbyło się spotkanko z Adą z Kasią z Ewcią z Lili i z Alą dzięki za spotkanko jesteście fajne kobitki  ;D było super tylko szkoda że musiałam Was opuścić ale mam nadzieję, że będzie mi dane nadrobić a wtedy już napewno zostanę do końca  :)

powiem ci, zę w tym dniu ty nie będziesz nawet mieć czasu, żeby o nich myśleć. Będziesz tak zaaferowana, że nie będziesz nawet pamietać czy z nimi zamieniłaś choć jedno zdanie....

no niewiem jak narazie sobie tego nie wyobrażam żeby przebywać z osobami których nie trawię a w dniu ślubu uwagi na nich nie zwrócę ciężko myśleć w ten sposób  ::)

jeśli chodzi o sale też musimy podać dokładną liczbę osób tydzień przed ślubem
i mam nadzieję, że nie będę musiała płacić za osoby, których nie będzie a potwierdza bo chyba bym ich  :ckm:
też mam taką nadzieję a jeśli tak będzie to normalnie te osoby  :boks: :boks:

a w sobotę byliśmy w ZOO ale miałam radoche hi hi hi jak małe dziecko chcecie troche foteczek??

vonka Aniu dziękuję i wzajemnie  :-* :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Chcemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
no pewnie ze chcemy fotki  ;D

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Oczywiście, że chcemy.

Z J. mielismy się wybrać do ZOO po naszym spotkaniu forumkowym ale padało i nie pojechalismy...
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Aguś- koniecznie wklejaj nam fotki  ;D ;D ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
oki to będą ale jutro bo jestem padnięta ale tak na zachęte pokażę Wam jedną z  fotek na którą napatrzeć się nie mogę  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

a tak wogóle zapomniałam jeszcze dodać że wczoraj zamówiliśmy księgę  :skacza: :skacza: :skacza: mam nadzieję że teraz będzie wszystko tak jak powinno być bo jak nie to  :boks:

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Fajny misiek :skacza:
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Super Misiu  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
hehehe... super .... ;D niezły ten misiek :P

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Aguś no chorzowskie Zoo jest rewelacyjne

Cytat: milenaw  Maj 03, 2008, 01:44:16

no niewiem jak narazie sobie tego nie wyobrażam żeby przebywać z osobami których nie trawię a w dniu ślubu uwagi na nich nie zwrócę ciężko myśleć w ten sposób  Roll Eyes

Naprawdę tak jest. Zresztą adusiaaa potwierdziła ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
Tak, tak potwierdzam  :) U nas też były osoby, które musieliśmy zaprosić ale ze względu na to że wypadało, tak to już jest, ale i tak było super    :)

:frajer: A misiek boski!
« Ostatnia zmiana: 5 Maja 2008, 23:42 wysłana przez adusiaxxx »

Offline czarodziejka_

• użytkownik
  • **
  • coraz bliżej
  • data ślubu: 23.08.2008r.
przegapiłam wasze 100 dni :( ale dalej kibicuje :)

Byłam kilka razy w chorzowskim zoo, jest bardzo fajne, tylko zwierząt mi szkoda :(

chcemy więcej fotek :)

a z tą dopłatą to dziwna rzecz ... :'(