Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 82030 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Nasza chrześnica na nasz ślub będzie miała 22miesiące :)
Ale mój chrześniak 8lat, a Adama 7 :)
Więc będziemy mieli eskortę :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Agatko no to się cieszę jak zaglądasz  ;D i dziś byliśmy u pana Pawła i wszystko jest dograne dziękujemy bardzo  :-*  :uscisk:

a dla tych co nie wiedzą o co i o kogo chodzi to dziś byliśmy u pana organisty i to właśnie jest pan Paweł, także następna rzecz do odchaczenia :skacza:  :skacza: i mamy zastanowić się jeszcze nad jednym instrumentem skrzypce lub flet i pan organista doradza Nam abyśmy skusili się bardziej na flet do połowy czerwca mamy się zastanowić  ;D

co do Julki no ma 4 latka i mam nadzieję, że jak w maju jeszcze jej wytłumaczę i pokażę sukieneczkę to nie będzie problemu i zrozumie bo jest bardzo mądrą dziewczynką  :) a zastanawiam się nad dwiema sukieneczkami dla niej ale jedna to na 90% a druga tak na 50% jutro Wam wkleję fotki bo dziś przyznam się, że mi się nie chce  :P i dla niej będzie szyta u krawcowej
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
A ja sobie tak ciuchutko śledzę twój wąteczek..... 

i tak stwierdziłam że może wreszcie coś napiszę......

bo to tak nieładnie podglądać i nic nie pisać :D

Jeśli chodzi o wybór między skrzypcami a fletem.. to ja zdecydowałabym się na skrzypce.....

ale to w końcu wasz wybór i wasza decyzja :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Fajnie, że kolejna sprawa odchaczona :)
A czemu Pan organista proponuje flet?? Ja też jakoś bardziej skłaniam się ku skrzypcom :)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
ja akurat będę miała skrzypce ale flet też bomba  :ok: tez sie nad nim zastanawiałam ale nie chciałam już mieszać 2 różnych zespołów, bo co by było jakbyś ie nie zgrali/

Gabiś
  • Gość
Aguś buziaki poniedziałkowe !!!  :-*

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
vonka sala nie jest bordowa a blado różowa (powiedzmy) obrusy białe a krzesła i dodatki bordowe  ;)

:glupek:  musiałam coś źle przeczytać ale tak to jest jak się w pracy podczytuje forum  ;)

Buziaki poniedziałkowe  :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Natulinek cieszę się, że w końcu zawitałaś w moim odliczanku  :hello:

A czemu Pan organista proponuje flet??

ponieważ powiedział Nam, że flet ładniej brzmi jest delikatniejszy niż skrzypce  :)

a teraz pokażę Wam sukieneczkę jaka będzie szyta dla Julki, tylko myślę sobie żeby ten kwiatuszek i wstążeczkę były białe i wtedy możnaby założyć jej skarpeteczki białe i różowe buciki bo cała różowa to tak mi się nie widzi a Wy co o tym sądzicie?? i tył nie będzie zapinany tylko sukieneczka będzie wkładana przez główkę

Gabi vonka dziękuję i wzajemnie  :-* :-*

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
Popieram ,lepiej z białymi dodatkami bo tak cała na różowo to tak strasznie cukierkowo, aż za.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Ale cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna sukieneczka ! Ja bym nic nie zmieniała.

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
mnie też się w całości podoba.... :D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Ja tam lubię róż  ::) ::) ::) ::)

Gabiś
  • Gość
Sukienczka jest cuuudna!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Sukienczka jest cuuudna!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

:tak_2: :tak_2: :tak_2: :tak_2: :tak_2:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
cieszę się że Wam się podoba mnie też i to bardzo  ;D ;D ;D ;D ;D szukałam szukałam i znalazłam taką jaką chciałam, ponieważ jest delikatna i dziewczęca o to mi chodziło ponieważ Julia jest dzieckiem i chcę żeby była tym dzieckiem a nie zrobić z niej niewiadomo jaką pannicę mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi  :P

kurcze ale nie uważacie że będzie jak to chlebosia napisała za cukierkowo cała na różowo  :Kwasny:

a dziś byłam w salonie ślubnym, ponieważ jak byłam na ściągnięcie miary wybrałam rękawiczki ale tak myślałam i stwierdziłam, że trzeba zmienić ponieważ suknia sama w sobie jest bogata a rękawiczki jakie wybrałam pierwsze to stwierdziłam że wyglądałabym jak choinka i dziś byłam i zmieniłam na zwykłe bez koronek całe białe jedynie co to są takie koraliki w ciąg przyszyte w skos i tak są trzy paski można powiedzieć, ale najlepsze jest to, że trza będzie je zwężyć bo są na mnie za szerokie w nadgarstku  :shock:

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Aguś- przecież Julcia to mała dziewczynka... kiedy będzie tak ubierana, jak nie teraz? wcale nie wydaje mi się ta sukienka za cukierkowa... ;)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Ja się wynoszę z tego forum!!!!
Tu są same jakieś chudzielce  ::) ::) ::) :o :o :o

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
jejciu jejciu jaka sliczna ;)
powiedz gdzie kupilas sukieneczke? Moze i ja cos takiego mojej chrzesniaczce zafunduje ;)

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
Jaka słodziachna ta sukienusia.....

Gabiś
  • Gość
Według mnie wcale nie za cukierkowo....  ::)
Buziak iwtorkowe  :-* :-*

Ja się wynoszę z tego forum!!!!
Tu są same jakieś chudzielce  ::) ::) ::) :o :o :o
Jakie chudzielce ???

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ewcia ale ja nie chcę dla niej innej sukieneczki bo w tej się zakochałam  :Serduszka: właśnie dlatego że jest taka typowo dla dziewczynki dla dziecka tylko że cała różowa i niewiem zmieniać ten kwiatuszek i wstążkę na białą czy nie?? Ostateczna decyzja dziewczyny już   :P  ;)  ;D

Kawaii ta sukieneczka będzie szyta u krawcowej a znalazłam ją na allegro

Ala nie wygłupiaj się hi hi hi i z żadnego forum się nie wypisuj!!!! Spotkanko się szykuje i mamy jechać razem i z Ewcią  ;D ;D ;D ;D

chcieliśmy zamówić księgę ale aukcja nie jest powrócona  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ a jak coś jest nie po mojej myśli to mnie nerwy biorą  :nerwus:

a teraz zmykam bo dziś mam zajęcia i tak mi się nie chce jechać  :mdleje:, ale muszę po 1 egzamin gdzie nie mam pojęcia o czym będzie  :-\ :-\ bo tydzień temu mnie nie było bo mieliśmy spotkanie w poradni a po 2 jest składka na koleżankę bo 10-go maja bierze ślub no i składamy się na prezencik także jak coś do usłyszenia wieczorkiem jak będę mieć siły a jak nie to do jutra  :-*

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Aguś wybacz moje zaniedbania w twoim wateczku :-*
Postaram sie wieczorkiem wszytko nadrobić.

Sukieneczka dla małej śliczna. Można białym troszkę urozmaicić ;)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !

chcieliśmy zamówić księgę ale aukcja nie jest powrócona  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ a jak coś jest nie po mojej myśli to mnie nerwy biorą  :nerwus:

No tak z reguły jest... jak człowiek się na coś nastawi.... a później coś pójdzie nie po jego myśli to w tedy idzie się wściec

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
wiesz Lili jakoś zauważyłam że dawno Cię u mnie nie było  ;) no mam nadzieję że nadrobisz wszyściutko  ;D

oj Natulinek masz rację mam nadzieję że jak najszybciej wznowią bo jak nie to się załamę  :-\ :-\ :-\

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
agus - odpoczywaj, zbieraj sily, i do szkolki i po to, aby miec czas dla forumek tez ;)

i z ta sukienka, to dobrze wymyslilas. Ja nie znam zadnej krawcowej :/ i my kupilysmy sukienke mojej druhence strasznie spontanicznie - weszlysmy do sklepu i patrze, ze nie ma mojej upatrzonej na wieszaku :/ obzioralam caly sklep i widze, ze w kanciapie jest :P powieszona odłozona. Musialysmy ja kupic, bo to ostatnia sztuka byla :P
Ale szycie pewnie  taniej wychodzi i mozna samemu zmieniac dodatki...

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
A ja mam depreche i Was CHUDZIELCE nie lubię!!!!

;) ;) ;) ;) :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Ja jestem za białymi dodatkami  ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
jestem wykończona dziś jeździłam za spodniami takimi eleganckimi bo nie mam a jutro święto i jedziemy do Olkusza rozdać następne zaproszenia więc trzeba wyglądać ładnie  :) i za butkami ale nie kupiłam tzn kupiłam ale takie do latania na niskim obcasiku a chciałam na wyższym no ale cóż po niedzieli może się wybiorę i normalnie od rana do 14.00 nie było mnie w domu mam dosyć  :mdleje: a dziś jeszcze byłam u kosmetyczki na regulację i henne brwi i od razu zapisałam się na makijażyk śluny na godzinkę 12.00  ;D ;D ;D ;D następna rzecz do odchaczenia  :los: :los: :los: :los:

Lili kawaii vonka dzięki  :-* :-* :-* za radę też myślę że lepiej będzie ta sukieneczka wyglądać taka urozmaicona niż jak taka landrynka hi hi hi  :P

kawaii u Nas to żeby były jeszcze sklepy z takimi sukieneczkami to by było dobrze bynajniej ja nie widziałam a te sukieneczkę też znalazłam przez przypadek  ;) a co do krawcowej to u Nas troche ich jest

Ala a ja wiem że i tak lubisz okrutnico jedna!!!!  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Kurcze ja też potrzebuje isć do kosmetyczki i fryzjera.
Do Olkusza powiadasz, ze się wybieracie :) Ja mam tam rodzinkę ;D ;D ;D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Ja podzielam zdanie dziewczyn - wcale nie za słodko :!: Takiej kruszynie to pasuje.