Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81294 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Hm...
Ale gdzie jest ta Twoja parafia  :drapanie: :drapanie: :drapanie:
To ta koło placu papieskiego??  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
witam piątkowo  :-* :-* :-*

i nauki zakończone, wczoraj były najlepsze nauki, był inny ksiądz i fajnie mówił o życiu, o związkach, żeby się szanować, rozmawiać itp itd naprawdę fajnie było ;D, ale wiecie co dziwna rzecz się stała, ten ksiądz był u mnie niedawno w parafi, spowiadał, skąd wiem, bo byłam u spowiedzi hi hi i niewiem jak to nazwać, ale z środy na czwartek ten ksiądz mi się śnił, że będzie na naukach i co się stało, siedzimy w tej salce czekamy aż ktoś przyjdzie i wchodzi ksiądz i to właśnie ten ksiądz!!!!!! i wiedziałam, że był u mnie w parafi, ale z początku nie mogłam przypomnieć sobie po co był i po pewnym czasie, tak myślę i o ja to TEN KSIĄDZ i jak to nazwać  :||

Ala ta parafia jest za tymi sklepami niebieskimi koło ośrodka szkolno - wychowawczego a ja mieszkam na Lubelskiej   :)

i przyszedł czas na księgę i powiem Wam, że wczoraj jak robiłam fotki to nie wiedziałam, że jest aż tak źle  :mdleje: i niewiem czy będzie się coś dało z tym zrobić, gdyż pierwsza strona jest biała, a dalej kartki są ecru  :-\ :-\ i co gorsze, ta pierwsza kartka jest zszyta do okładki a ja już myślałam, że wymienimy kartki, że z pod spodu damy jako pierwszą a tę wyrzucimy a teraz to ja niewiem co zrobić, zresztą same zobaczcie, najpierw wkleję tę stronę od nich i powiedzcie same, czy to wygląda żeby było poprzyklejane??
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
A to faktycznie blisko  ;D ;D ;D ;D
Na Lubelskiej mieszka moja pisapsióła  ;D ;D ;D

A księga ::) ::) Naprawdę brzydko to wygląda  :-\ :-\ :-\ :-\
Może zareklamują ją???

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
no mówiłam, że blisko siebie mieszkamy  ;D ;D

jeśli chodzi o temat ciąg dalszy księgi, będziemy upominać się o zwrot kosztów a księgę im odeślemy, jeśli się nie zgodzą, komenatrz będzie negatywny z odpowiednim tekstem

a teraz Kochane ok godz 16.30 trzymajcie mocno kciuki, proszę Was, ponieważ idę do stomatologa a ja tak się boję dentystów  :Zab: :boje_sie:

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
I jak było, Słonko, u dentysty?

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
ja ta księgę to bym zareklamowała a im wystawiła taki komentarz, żeby im w pięty poszło :nerwus:

co do dentysty to ja też się panicznie boję, więc tulam Cię na pocieszenie :przytul:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Aniu, milady dziękuję Wam  :-* ale idę jeszcze raz, więc opowiem jak wrócę, za pierwszym razem było bez bólu, mam nadzieję, że teraz też będzie, będę miała robione co innego, ale to Wam opowiem jak wrócę, ale kciuki trzymajcie dalej bo w dalszym ciągu się boję  :boje_sie:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Aguś to Ty Agatka jesteś  ;D ;D ;D ;D
będę miała blisko na ślubik  :-* :-* :-* :-*
Jak tam dentysta??

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
jak tam Aguś po drugim dentyście ??
a z księga najlepiej zrobić, tak jak zamierzacie...

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś księge trzeba dać do reklamacji nie ma co  ::)
Co do dentysty to ja też się panicznie boje ale na szczęście nie musze z byt często do niego chodzić  ;D
Trzymaj się kochana  :przytul:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Aguś to Ty Agatka jesteś  ;D ;D ;D ;D
będę miała blisko na ślubik  :-* :-* :-* :-*

a no Agatka sobie jestem  :P na ślubik oczywiście zapraszam, byłoby mi bardzo miło widzieć Ciebie jak i inne forumowiczki min. Ciebie Ewcia  ;D ale inne również oczywiście ZAPRASZAM  ;D ;D ;D ;D

no księgę będziemy chcieli zwrócić gorzej jak się nie będzie dało  :-\ :-\ jutro będziemy w tej sprawie działać, trzymajcie kciuki, żeby się udało

dentysta hmmm poszłam gdyż w wewnątrz ząbek mi się skruszył, bynajmniej tak mi się wydawało, bo pan doktor powiedział, że On się nie skruszył tylko kamień jest i trzeba to natychmiast zrobić, ponieważ od tego dziąsła opadają  :-\ i rzeczywiście już od jakiegoś czasu zauważyłam, że opadają  :-\ ale po kolei

I wizyta godz 16.30 - dowiedziałam się to co napisałam wyżej, ale stwierdziłam, że jak już jestem to wypełnię sobie jedną z dziurek w ząbkach, wzięłam znieczulenie, ale że nigdy nie miałam znieczulenia więc panicznie się bałam, bo tę igłę wbijają w podniebienie i tak siedzę na tym fotelu jedną ręką trzymam się oparcia tego fotela, oczy zamknięte na całego i przestałam oddychać, jeszcze zęby bym ścisnęła no ale nie mogłam i p. doktor mówi, ale proszę oddychać bo pani tu zemdleje, więc jakoś zaczęłam i ja tak dalej siedzę z tą ręką i oczami a pan doktorek zaczął opowiadać różne rzeczy asystentce a ja tak siedzę i czekam jak ta igła zostanie wbita, ale to chyba na rozluźnienie tak zaczął gadać, no ale w końcu wbił i mówi jeszcze trzy kłucia a ja zbladłam okazało się oczywiście, że to żart ale powiem Wam, że więcej strachu było niż bólu wbicia tej igły poważnie i teraz następnym razem już się bać nie będę, a wiercenia nic a nic nie czułam, 5 minut i po bólu, którego nawet nie było no i asystentka kazała mi przyjść jeszcze na 18.30 zrobienia tego zęba co myślałam, że się skruszył, nie powiem Wam co trzeba z tym zrobić, bo niewiem jak to się nazywa...

II wizyta godz 18.30 - posiedziałam 1,5 godz w poczekalni i wróciłam do domu, gdyż przede mną była jeszcze kobieta gdzie tyle czasu siedziała w tym gabinecie a w między czasie przyszła pacjentka do pani doktor i jak asystentka skończyła tę panią to poszła pomóc tej doktórce, bardzo mnie przepraszałam bo jak się okazało ta pacjentka nie była zapisana ehhhh tak sobie posiedziałam byłam wnerwiona jak niewiem ale przeszło w końcu to nie jej wina, że ktoś przylazł i mam przyjść w poniedziałek

a jutro jest sobota i jadę na ściągnięcie miary ale super :skacza: :skacza:

ogólnie prócz tej nieszczęsnej księgi mogę stwierdzić, że tydzień jest bardzo bardzo udany  :hopsa: :hopsa:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Aguś a gdzie byłaś u dentysty??

To super ze jutro miara  ;D ;D ;D ;D

:-* :-* :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
no Aguś - ja tam z wielką chęcią przybędę Was w tym dniu obejrzeć ... :)

często bywa, że to więcej strachu ,niż warte narawde. Wkurzyłabym się jednak, gdybym siedziała 1,5 h na marne ;/
Ja jutro jadę do Płocka i wrócę pewnie wieczorkiem, ale bardzo się cieszę z Tobą na zdjęcie miary....
A tak swoją drogą- dopiero co zamawiałaś suknię, a to już tak zleciało... buziaki :)  :-*

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Pierwsza pezymiarka - jak ja sobie pomyslę kiedy to było to uwierzyć nie mogę, że ten czas tak szybko zleciał  ;D
Aguś u Ciebie też tak będzie  ;D

A z tym dentystą, to szkoda, że nie załatwione. Jak ja chodziłam do swojego i spóźniłam sie kiedys o 2 minutki to burę od niego dostałam, że spóźnialska jestem. Zresztą fajny facet z niego - jak się pytałam czy będzie boleć - to mówił, że z bólu to będę pod sufitem latać  ;D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Aga... jakby mi moja dentystka taki wątpliwy kawał zrobiłą z tą liczbą zastrzyków to bym ją normalnie  :boks_4: a w ogóle tą opowieść dentystyczną to z zapartym tchem czytałam... w oczekiwaniu na coś traumatycznego, nie strasz mnie kobieto na drugi raz  ;)

Co do księgi... no wykonanie wątpliwe, daj znać jak zareagowali na reklamację. Pomysł taki sam jak Ady, też mam zamiar z niego skorzystać, ale odwalili fuszerkę, widać tylko reklamę mają ładną, cenę już mniej. Mam nadzieję, że się uda.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
mam nadzieje, że reklamacja sie uda, bo nie wygląda to za ładnie. Mogli przynajmniej na tej pierwsze białej stronie przykleić biały papier. Masakra...
czekamy na zdjęcia z przymiarki  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
z tą księga to cóż, dlatego my kupiliśmy album i zrobimy resztę sami, nie zamawiałam gotowej, bo zbyt dużo kosztuje, a można sie zawieść tak jak Wy

Gabiś
  • Gość
Brr niecierpie dentysty  :-\ :-\ :-\
Buziaki niedzielne:)

Offline Ania1234

• uzależniony
Ja tez wpadłam się przywitać!  :-* :-* :-* :-*

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
I jak po zdjęciu miary?

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
I jak po zdjęciu miary?

No właśnie  ???
Opowiadaj jak było  ;D
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...

Offline roza_83
  • zapaleniec
No jak tam miara  poszła  ???

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
Czekamy na wiadomości ;)

Gabiś
  • Gość
czekamy, czekamy :):):):):)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
witam Was po weekendzie przepraszam, że musiałyście czekać, ale przez week nie za bardzo mogłam pisać
to sprawy mają się tak

Ewcia no ja myślę  ;)  :-*

Kasiula no dla mnie to było traumatyczne przeżycie, siedzenie na tym fotelu i czekanie na wbicie igły w podniebienie  ;) także Cię nie straszę a poza tym ja nie byłabym w stanie doktorkowi  :boks_4: ponieważ zrobiłam się "biała"

sprawa księgi nie chcę zapeszać, ale reklamacja idzie w dobrą stronę, dokładne informacje podam jak już wsio będzie wiadomo, trzymajcie kciuki

a teraz sprawa ściągnięcia miary, pani miała nowe suknie  ;D i jedną z nich przymierzyłam, ponieważ była śliczna, lecz pozostałam przy pierwszej  :skacza: w tamtej się czułam tak średnio a w tej wcześniejszej czułam się superrrrrrrr  :skacza: upewniłam się jeszcze w decyzji, że ta i żadna inna  :hopsa: stójka zostanie zmieniona, mam nadzieję, że wyjdzie tak jak chcę, pierwsza przymiarka w czerwcu  :cancan: ale powiem Wam, że jak wróciłam do domu to czułam się tak jak to Kasia opisała po zamówieniu obrączek ja fruwałam,gdybyście mnie widziały pomyślałybyście, że jakaś wariatka ze mnie  :bredzisz:  :P hi hi jejciu wspaniałe uczucie ja nie chcę wiedzieć, co będzie w czerwcu hi hi

dla wszystkich odwiedzających przesyłam buziaki  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Ania1234

• uzależniony
Ja również przesyłam buziaki!

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Mam nadzieje, że z księga Wam się uda wszystko załatwić. I przymiarka sukienki. Super uczucie nawet jeśli to było tylko ściągnięcie miary  ;D

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
Też tak "fruwam" jak zakładam moją sukienkę :) Albo welon :)
Trzymam kciuki, żeby przyjęli wam reklamację księgi.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Aguś przepraszam, ze dopiero teraz, ale przez tydzień byłam odcięta od netu. Księga gości faktycznie troszkę niedopracowana, ale najważniejsze, ze dało się zareklamować.
Ach no i ciesze się, ze na zdjęciu miary też wszystko udało się załatwić.
Przesyłam buziaki poniedziałkowe :-*