HANIA!!!
ja bym na Twoim miejscu brala ta w Bydgoszczy...nawet bym sie nie zastanawiala.....a ktory to model jeden z tych co mi wyslalas?

jak tak to ktory?

Jesli ja kupisz to obiecaj sobie,ze nie bedziesz ogladala innych kiecek i juz!!!!
Jak tak zawsze robie kupuje cos nie ogladam niczego innego i tyle!!!!
A z ta Pila to nie wiem sprawdz moze ich stale katalogii i zobacz czy maja cos w Twoim guscie Haniu.
Ja czasami tylko zajrze na strone z sukienkami i szybko wychodze bo widze,ze to nie moj styl.....
Hania bierz ta z bydgosczy!!!!!
AKAYU i HANIU
z tym zespolem postanowilam..nie biore go....jest za drogi.....nie ma sensu wydawac tyle kasy...goscie i tak nie rozroznia czy tam gra o 1 gitare wicej szczegolnie nie po kilku godzinach....hihihihihihihi
a wiec zdecydowalam sie wziac ten sam band co 2wie moje kolezanki ,jedna juz mialaich druga jeszcze nie .....zespol jest moim zdaniem dobry...i cena nie wysoka bo 3000 za 3 osoby....jest mozliwosc dolozenia kogod..np.saksofoniste..czyli stawiam sie na nich...za tydzien zobacze jak prowadzili wesele....
Jak rozmawialam z panem przez telefon nie wydal sie zbyt sympatyczne ale moze mial zly dzien:-)
hihihihihihihihi
oni nie sa ze szczecina tylkoz gorzowa i opinie na ich temat znalazlam pozytywnie na forum...