dziewczyny

Witam po weekendzie

Do mojej listy spraw załatwionych tym razem nic nie doszło, ale najeździlismy się i naoglądaliśmy dużo

I to tylko w jedna sobotkę

Po pierwsze to byliśmy w centrum ślubnym, w tym koło spodka

Jejku, jak tam fajnie

Nawet nie wiedziałam, że tam tyyyle tego jest. Zaproszenia, winietki, księgi gości, poduszki pod obrączki, ubranka na wódkę, podziękowania dla gości, tablice rejestracyjne, dekoracje na sale, no po prostu wszystko!

Teraz musimy sobie przemyśleć co chcemy mieć

Na pewno zaproszenia

Ale myślę, że parę innych rzeczy też - bo nawet mojemu ukochanemu sie podabały

W ogóle to przy okazji pooglądaliśmy sobie torty z tej cukierni "Anna" - też były w tym centrum

Zachwyciły nas

Poza tym centrum, odwiedziliśmy M1, Plejadę I Fashion Hause

Głównie po to, żeby pooglądać ganitury. Ale przy okazji pooglądaliśmy też tutaj zaproszenia - w empikach i takich sklepikach z drobiazgami. Muszę przyznać, że też byłoby co wybrać, ale my już się zdecydowaliśmy na pewien wzór. Chyba się nam nie odmieni

A! I pokazałam narzeczonemu butki ślubne dla mnie - te "Kotyl". Wybrał jedna parę, która mu się najbardziej podobała

I jest to ta sama para butów, co podoba się mnie

Tylko że obcasik 6,5 cm

I nie kupiłam, bo nie wiem, czy nie będą za wysokie.
akayu Ty napisałaś, że buty kupujesz z Ryłko, bo chcesz żeby były wygodne. Czy te Kotyl są niewygodne? Ja przymierzałam jedne z Ryłko, ale miały za długi szpic z przodu, więc mi nie pasowały
Siasia - Ciebie też widziałam juz tutaj, tzn widziałam że masz tę samą datę ślubu co ja

A gdzie macie wesele? Na jakiej sali?
Ewelinko obiecuję Ci, że jak tylko będe miała zdjęcie w sukni to Ci prześlę na maila

I nawet głowy sobie nie wytnę
Honey ja Cię jak najbardziej rozumiem

Super, że też masz już suknię
missmax ja rzeczywiście pędzę

Nie załatwiałabym tego wszystkiego teraz, gdyby nie to, że juz pod koniec tego miesiąca wylatujemy z Polski