samolot nadal jest u nas numerem jeden!
a w ramach nadrabiania zalegoci:
http://polishschool.prv.pl/Northampton%20Carnival/index.htmlkto wypatrzy mnie i Tymka?

....
Tymek dzisiaj próbowa wgramoli sie na taboret, niebardzo mu pozwalam, bo to jednak mao stabilne siedzenie

no ale on sie wspina i mówi:
-mamusiu, usiąść na chwilkę tutaj

od kilku dni wszędzie gdzie siada, albo kiedy chce żeby ktoś gdzioes usiadł, mówi: "chwilke"
namietnie powtarza też "może"
-Może hako (jabłko)! mamusia może hako!!prosze hako! myju-myju hako!
-Może cerek? (spacerek!) - Może kąpać?
lubi budować wieżę z klocków, a ostatnio też domki - przystawia do siebie klocki drewniane i kładzie na nich małe zabawki.
kiedy mu nie wychodzi, kiedy spada klocek, denerwuje się: "nie da się! nie da się! nie da się! ( w tym czasie próbuje ciagle) ooo daaa się!"

gigant mały, nerwusek się robi z niego. Próbuje popiskiwać, popłakiwać, wymuszać, no ale się nie damy

z drugiej strony jest bardzo grzeczny. o przepraszam, proszę, dziękuję już chyba pisałam

aha, nadal lubi liczyć
nauczył się tez imion czlonków rodziny

mama Ooooola, tatuś Słaaaaawek, świetnie przeciąga

wczoraj pierwszy raz powiedział TYMEK! bo do tej pory nazywał siebie niezmiennie Mymkiek, albo Mimusiem
do tego imiona babc i dziadków, kilku cioć i wujków

tylko nazwisko trudne, więc poczekamy jeszcze z edukacją
poza tym zbliżają się urodzinki!! jeszcze nie myślałam o nich w ogóle... jeszcze troszkę czasu mam
(dorzucę jeszcze jewdnego linka, co prawda nie ma mnie na zdjęciu, ale można zobaczyć jak Carnival wyglądał)