Autor Wątek: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??  (Przeczytany 54000 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sssmakija

• forumowicz
  • data ślubu: 20.06.2009
Odp: Czy są już jakieś Pary Młode na 2009r ??
« Odpowiedź #720 dnia: 12 Listopada 2008, 20:40 »
Czy to tafta? Chyba nie. To są warstwowo ułożone koronki. Zresztą nie wiem czy to tafta. Mogłaś suknię gdzieś widzieć, to Cymbeline Racine, a rękawek rzeczywiście odpinany. Jak będę miała lepsze fotki to wrzucę :)
Nasz dzień 20.06.2009

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #721 dnia: 12 Listopada 2008, 21:00 »
A Wasi Panowie zobaczą Was w sukienkach albo chociaż same sukienki przed ślubem? U nas jest o to wojna. Rodzina mojego narzeczonego uważa, że nie powinnam pokazywac się w sukience przed ślubem. Że sama powinnam ja wybrać i kupić. My jesteśmy innego zdania. Nie chcemy przykrych niespodzianek przed ołtarzem. Bo jeśli wyborę coś, co nie spodoba się mojemu R. to będzie tragedia. I zostawi mnie przed ołtarzem :) Bedziemy ściemniać rodzinę, a sukienkę wybierzemy razem. Postanowione!

Offline sssmakija

• forumowicz
« Odpowiedź #722 dnia: 12 Listopada 2008, 21:08 »
Ja się mojemu nie pokażę, ale zdjęcia widział. Nie jestem jakaś mega przesądna :)
Nasz dzień 20.06.2009

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #723 dnia: 12 Listopada 2008, 21:57 »
Suknie bardzo ładna i oryginalna  ;)
Jeszcze jak będzie dopasowana to już  rewelacja  ;D

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
« Odpowiedź #724 dnia: 12 Listopada 2008, 22:04 »
no no no fiu fiu fiu  :szczeka: :szczeka: :szczeka: sukienka jest niesamowita...łłłaaaa szczęka mi opadła :D

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline sssmakija

• forumowicz
« Odpowiedź #725 dnia: 12 Listopada 2008, 22:56 »
Domisia82, przeoczyłam Twoje pytania :)
Suknię kupiłam od dziewczyny z Ostrowca, ogłoszenie znalezione w necie. Jeśli idzie o fryzurkę to mam 2 opcje do wyboru - pierwsza bez welonu, fryzurka cos takiego, do tego kwiat we wlosach ( zdjecie 2 ) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/86cfd29a466a7594.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b02098fecf061387.html

Druga wersja bez kwiatka, być może włosy rozpuszczone,a może spięte tak jak wyżej, tak żeby do Kościoła mieć welon ( bo to przecież jedyna okazja by go założyć :) ), a potem zamienić na ten kwiatuszek.
Wiem jedno - żadnego koka! Zupełnie nie w moim stylu są koki z welonem podpiętym pod kokiem. Jeśli już ten welon mieć to tak jak na fotce niżej
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c5ae96539a4c0cf.html
Nasz dzień 20.06.2009

Offline jestem_wredna

• honey bunny
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.04.2009
« Odpowiedź #726 dnia: 12 Listopada 2008, 23:21 »
Bardzo ładna sukienka (mimo, że ja również jestem raczej zwolenniczką symetrii) i bardzo ładnie w niej wyglądasz.
Co do fryzury, to stawiałabym na tą z kwiatkiem, ale potraktuj to oczywiście tylko jako drobną sugestię ;)
A co do stanika to ja bym go nie ruszała - moim zdaniem jest dobrze tak, jak jest.
Pozdrawiam

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #727 dnia: 13 Listopada 2008, 00:11 »
sssmakija Suknia bardzo ładna(aczkolwiek nie w moim stylu) i pasuje do Ciebie doskonale :)
Fryzurki mi osobiście też inne sie podobają, ale jakbym miała wybierać to najładniej wygląda zdjęcie z upiętym kwiatem! :) Oczywiście fryzura itd zrobią swoje, no i welon na zdjęcia i do Kościółka... :)
Będziesz wyglądała przepięknie! :)
Patrzę i patrze na to zdjecie z kwiatem, i im dłużej patrzę tym bardziej widze jak bardzo Ci w nim do twarzy :)

Pozdrawiam!

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #728 dnia: 13 Listopada 2008, 09:34 »
Bardzo ładna ta sukienka twoja :) szczególnie dół mi się podoba  :) co do fryzury to mi osobiscie podobasz sie w rozpuszczonych włoskach i z welonem, ładnie ci tak  ;D ten kwiatek jakos tak srednio mi sie widzi, chociaz z drugiej strony moze pomysl o tym zeby po oczepinach zamienic welon na kwiatek :) tak czy inaczej suknia plus wersja z welonem pierwsza klasa moim zdaniem  :)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #729 dnia: 13 Listopada 2008, 12:55 »
sssmakija ufff bo juz myslalam, że jestes na mnie o coś zła albo moje pytania sa zbyt osobiste. chcialam zapytać jeszcze o cene Twojej sukienki, bo wiem ze nowa kosztuje kilka tys. ale jesli chcesz nie musisz odpowiadać. Bardzo sie ciesze, że w końcu ją masz bo wiem jaki mialas dylemat z tym modelem  :)
mnie tez się marzą kręcone włosy na własnym slubie ale to pewnie dlatego, że od urodzenia mam proste. Więc fryzurka jak najbardziej ok. ten kwiat jak dla mnie jest trochę za duży no ale to tylko moje skromne zdanie. Może jak będzie juz ta fryzura, makijaz i suknia to razem bedzie sie fajnie komponować. Ciekawi mnie bradzo efekt końcowy  ;D

Offline sssmakija

• forumowicz
« Odpowiedź #730 dnia: 13 Listopada 2008, 13:12 »
Jeszcze pewnie przez te 7 miesięcy kilka razy zmienię zdanie co do efektu końcowego :) Ale wszystkimi pomysłami będę się dzielić z Wami :)
Kosztowała 1000zł
Nasz dzień 20.06.2009

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #731 dnia: 13 Listopada 2008, 13:51 »
jeeeejku no to super, wcale sie nie dziwię, że ją kupiłaś. Jak na taka sukienke to naprawdę niezła okazja  :brawo:

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #732 dnia: 13 Listopada 2008, 13:55 »
bardzo fajnie prezentuje sie sukienka,sliczny ma kolor,a fakt warto bylo jak za taka cene ja kupic ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #733 dnia: 13 Listopada 2008, 15:49 »
Mój PM sam cały zcas mówi, że on sukni nie chce widzieć :)
On mnie kocha i we wszystkim mu się podobam :)
Więc nawet jak bym w jeansach przyszła to by się cieszył, ze jestem :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #734 dnia: 13 Listopada 2008, 16:01 »
myszkasc jakbym słyszała mojego PM -a  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #735 dnia: 13 Listopada 2008, 16:36 »
Oj tak, dokładne słowa także mojego PM ;D
Cena naprawdę atraktyjna za suknię :)
W końcu po to jest forum by się dzielić wszelkimi pomysłami i wątpliwościami ;D

Buziaczki czwartkowe!  :-* :-* :-*

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #736 dnia: 13 Listopada 2008, 17:15 »
Witajcie w ten czwartkowy wieczór :)
Naskrobałyście tak dużo postów że nie wiem na co najpierw odpowiedzieć, hehehe ;)

Co do kiecki to ja też już takową posiadam ;D Mój PM kategorycznie zażądał żebym mu się wn iej pokazała, ale ja równie kategorycznie odmówiłam, bo chcę, żeby miał niespodziankę. :) Ale tak mi wiercił dziurę w brzuchu żę w końcu zgodziłam się mu pokazać kieckę w internecie :) I jakoś jestem przekonana, że już nie pamięta w co będę ubrana, hihi ;D

Co do Nowej Zelandii to mi też się marzy wyjazd tam, ale niestety bilety w 2 strony dla 2 osób kosztują ok 10 tyś zł :( A gdzie koszty samego pobytu tam... Ale na pewno kiedyś tam pojedziemy- trzeba mieć jakieś cele, prawda? ;D

Sssmakija: Twoja sukienka jest wg mnie bardzo ładna :) No i pasuje do Ciebie, ale to już pewnie słyszałaś wiele razy ;) A najważniejsze żeby w ślubnej sukni się dobrze czuć, bo przecież spędzimy w niej cały dzień i noc :)

Co do ciasta, to ja mam zagwarantowane przez lokal w ilości wg mnie wystarczającej. Musimy sami tylko tort załatwić, a z tym już problem bo mi się żadne nie podobają.... Jakieś takie "przesłodzone" w wyglądzie dla mnie są... No i nie podoba mi się jak widać stelaż... W dodatku lubimy z moim PM zupełnie inne smaki a jakoś tortów w 10 różnych smakach nie widziałam :D Dobrze że jeszcze dużo czasu mamy to może dojdziemy jakoś do porozumienia... ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #737 dnia: 13 Listopada 2008, 17:45 »
  tu macie fotkę mojej sukienki  ;D Mam nadzieję, że się pojawi... Pierwszy raz wklejam jakieś zdjęcie, więc wybaczcie ewentualne pomyłki ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #738 dnia: 13 Listopada 2008, 17:47 »
Fasolek oj napewno dojdziecie do porozumienia :) A jak nie, to PM ustąpi napewno ;) I będzie musiał przystać na Twoje ulubione smaki ;D
Ja również napenwo nie pokażę się PM w sukni. Ale na internecie to czemu nie... ;) Nie wytrzymałabym, bo ja uwielbiam znac jego zdanie, czy mu się coś podoba czy nie ;D
Sukienka ładna, ale nie w moim stylu :) Chociaż ja uważam że wszystko ma swój urok :) I dla każdej PM jest właśnie jakas przeznaczona specjalnie dla niej suknia. Jak napewno dla Ciebie ta :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #739 dnia: 13 Listopada 2008, 18:04 »
ja poprostu nie chciałam sukienki, w której nie czuję się sobą. Na codzień nie noszę strojnych rzeczy, bogato zdobionych, więc nie chciałam, żeby moja suknia taka była ;) A jak tą założyłam to w ogóle nie czułam jej na sobie i nie chciałam jej ściągać ;D
No i jak cudownie, że każdy ma inny gust!! Bez tych różnic w upodobaniach firmy krawieckie nie miałyby co robić ;)

PM nie ma innego wyboru, jak mi ustąpić, bo jak nie to będę mu do końca życia wypominać, że nie spróbowałam własnego tortu weselnego ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #740 dnia: 13 Listopada 2008, 20:08 »
fasolek a masz zdjęcie siebie w tej sukience, bo te modelki jakos do mnie nie przemawiają. a poza tym powiedzcie mi, czym oni je wysmarowali i dlaczego? przeciez to wyglada okropnie

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #741 dnia: 13 Listopada 2008, 20:34 »
Fasolek - to tak jak ja wiem, że chce mieć bardzo prostą suknię, bez dodatków, które nie są w moim  stylu. Jakiś czas temu przymierzyłam 2 sukienki i wiem, że koniecznie muszę mieć sukienkę skrojoną w literę A, z kolei ja nie czułabym się dobrze w gorsecie, więc wiem że będzie to sukienka prosta jednoczęściowa w literę A z ramiączkami. A co tam Wam mogę pokazać co mi się podoba.

RELACJA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #742 dnia: 13 Listopada 2008, 21:01 »
Sukienka ma bardzo ładny dół, w talii też jest ładna, ale górna część mi nie przypadła do gustu. Oczywiście tak jak zawsze to podkreślam, to Twoj gust i Ty musisz się czuć w sukience :)

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #743 dnia: 13 Listopada 2008, 21:02 »
Dokładnie wiem, że tak jest, ja uwielbiam wszelakiego rodzaju kołnierze koszule i tym podobne i pewnie dlatego tak mi się podoba ta sukienka.

RELACJA

Offline jestem_wredna

• honey bunny
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.04.2009
« Odpowiedź #744 dnia: 14 Listopada 2008, 00:01 »
Fasolek, bardzo mi się podoba Twoja sukienka. Przeglądałam ofertę tej firmy i było na czym zawiesić oko. Cóż, jeśli moje serce należy już do innej kiecki ;)

Mk.mika - prześliczna koronka!

Ja też, podobnie jak Wy uwielbiam prostotę, a wszelkie przekombinowania nie dla mnie.

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #745 dnia: 14 Listopada 2008, 06:57 »
Dziewczyny dół sukienki jest z koronki, ja cały czas jestem przekonana że to zupełnie jakis inny materiał, coś w stylu gipiury, ale ja się nie znam zupełnie, może któraś z Was wie?? :-\

RELACJA

Offline Yukari-chan

• uzależniony
  • z perspektywy podłogi wszystko jest metafizyką..
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #746 dnia: 14 Listopada 2008, 07:33 »
Mnie też to na gipiurę wygląda. Albo ewentualnie haft maszynowy, ale prędzej to pierwsze.
Śliczna sukienka :)

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #747 dnia: 14 Listopada 2008, 08:31 »
 ;) ciesze się, że się komus jeszcze podoba, bo jednak jest inna niz większość sukienek slubnych.

RELACJA

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #748 dnia: 14 Listopada 2008, 10:38 »
Masz rację że jest inna, ale chyba właśnie to dodaje jej uroku  :) bardzo stylowa moim zdaniem, napewno będziesz slicznie w niej wyglądała  ;D a powiedz ta gora to się jakoś zdejmuje czy jak?  :)

Offline mk.mika
  • maniak
« Odpowiedź #749 dnia: 14 Listopada 2008, 10:47 »
Sukienka pod spodem jest bardzo prosta i delikatna i jest jednocześciowa, natomist na tym jest jakby płaszczyk i to jest cała ozdoba tej sukienki taka zupełnie nietypowa.

RELACJA