Ewuniu; Haniu; Gosiaczku; Agnieszko; Piłeczko znaczy Agnieszko

wiem przyjdzie i mój czas.
jak pamiętacie

dzisiaj miałem usg jamy b. i w.chłonnych i już mam wyniki.
Może jednak zacznę od stanu faktycznego ...Mateuszek ma dość upałów a to dopiero początek

wczoraj szukałem swoich rzeczy do zdania i brakuje mi tylko torby bo została u Mamy Ewelinki i okazuje się, że jej nie ma ...ogromna duża skórzana torba wyparowała

nic to przyjdzie mi 200zł oddać państwu ech szkoda.
Przy okazji przyniosłem do domu duży stojący wiatrak,który się połamał i wieczorem miałem zabawę bo wydać kolejne 100 parę zł to głupi pomysł. Skleiłem części pozostawiając do rana i to co widzicie na ostatniej fotce to wietrzenie Matiego ...wiatrak działa
wyniki no cóż jama.... ;
w wątrobie zmian ogniskowych nie uwidoczniono, pęcherzyk żółciowy, drogi żółciowe bez zmian, trzustka, nerki i przestrzeń za otrzewna bez zmian. Jedyne co pan zauważył to niewielkie zwiększenie śledziony 11.9 x 5.1
pęcherz moczowy pusty.....hm ładnie mi pusty wyglądałem jak facet po kacu idący i pijący z gwinta 1,5 l wody niegazowanej a on mi tu pisze, że pusty a oczami już nie łzy a amoniak mi zasuwał na całego... na szczęście zdążyłem

wyniki w.chłonnych;
w dołach pachowych pojedyncze w.chłonne wielkości do 1.6cm. W szyi płaskie pojedyncze w.chłonne wielkości do 1.1cm. W pachwinach pojedyncze w.chłonne wielkości do 2.2cm. Tyle wyników ważne, że zrobione a dalej niech się lekarz wypowie

Przesyłam całuski dla wszystkich a my zaraz spadamy bo pingwin w lodówce i trzeba padlinę kupić i oczywiście Kubusia dla Matiego bo bardzo się do niego przekonał bez względu na smak. Całuski dla wszystkich a do Was zaglądnę później oki