Witam wszystkich

Wczorajszy bilans 2 latka Matiego według zapisów książeczki zdrowia wskazuje wszystko w normie wysokość 92 cm - 90 centyl ; masa ciała 15,3kg - 90 centyl pozostałe zapisy ograniczają się do prawidłowy. Oczywiście Pani wypisała nam skierowanie na badanie moczu i kału a także do ortopedy są to skierowania na nasze życzenia chociażby dla profilaktyki i sprawdzenia a co do ortopedy to Róża ma taką samą wadę z palcami u stopy jak jej Mama a nie wiem jak to się nazywa ale chodzi o to, że palce przy dużym palcu u stopy zachodzą właśnie na ten duży palec a u Matiego zauważamy delikatną tendencję więc niech fachowiec się wypowie. Ja sam poprawiłem Róży stan palców poprzez kupno "obuwia ortopedycznego" znaczy "japonek"

i po paru latach widać znaczną poprawę
Mam pytanko czy ktoś z Was spotkał się w naszych aptekach z takim wapnem - sprzedawane w Niemczech

ponoć zalecane jest ono dla klientów z problemami słonecznych kąpieli. Oczywiście jeśli nie będzie padać to wyjdę z Matim i sprawdzę ale może ktoś coś wie... Całuski dla wszystkich

Sylwinko szkoda mi słów na durnych ludzi.... powiem inaczej niech każdy osiągnie i wniesie tyle co on do zawodu, który uprawia, niech każdy przy tym da z tego tyle wymiernych środków dla ludzi potrzebujących co on.... dla mnie był geniuszem i profesjonalistą zawodu muzyka a jak słucham takich wypowiedzi jak Józefowicza, że to jakieś tam 3 kroki to pytam kto to jest Józefowicz ze swoim metrem oczywiście stosując zasadę porównania obu artystów.
Generalnie jeszcze inaczej mało jest "normalnych" naprawdę Wielkich Artystów.....