witam z rana wszystkie Ciocie

wczoraj neta mi wywaliło i sam nie wiem czemu

oj tak były przedszkolne szaleństwa

ale ktoś kto nie wie jak smakuje chleb pomoczony w wodzie i posypany cukrem ten nie wie co to kryzys

Wczoraj kupiłem część zakupów więc Mati ma już czapeczkę jubilata, oczywiście dla Miłoszka też będzie co by sobie nie wyrywali

świeczki są takie małe ale fajne i ulubione w temacie Mateuszka kształtu nie zdradzę

serpentyny są, baloniki są, race są, gwizdałki dmuchane są i tort zamówiony oczywiście truskawkowy

Zostało jeszcze masę zakupów ale to w piątek zwłaszcza padlina na obiad dla gości i prezent dla Matiego. Dzisiaj przejdę się z nim do tego rowerowego zapytać czy mają w sobotę czynne bo wolałbym odebrać w sobotę niech ma niespodziankę. Po spacerze do Cerfura mam dylemat bo tam są rowerki niebo tańsze i z dodatkowym wyposażeniem jak kask czy kosze na pierdołki przy rowerku. Sam nie wiem czy rowerowy czy Cerfur może ktoś ma doświadczenie i wie czy w Cerfurze są dobre rowerki czy badziewie jednorazowe

Całuski dla wszystkich
PS odebrałem swoje wyniki ale ja niemiec więc się nie znam jedno co odczytałem bo są wskazane normy to ;
1. Płytki krwi - mam
97 norma od 150-450
2. PDW - mam
17,1 norma od 12 -16,5
3. MPV - mam
11,9 norma od 7,4-11,00
inne w normie ;
Leukocyty - 6,9 ; norma 4-10
Erytrocyty - 5,13 ; norma 4,5-5,9
Hemoglobina - 16,1; norma 14-18
Hematokryt - 45,8 ; norma 41-53
MCV - 89,3; norma 80-100
MCH - 31,4; norma 28-34
MCHC - 35,2; norma 32-36
i tyle wyniki a właśnie Liliann jak byś przypadkiem przechodziła po naszym wątku to może jakieś sugestie

chociaż ja nie ciężarówka ale tak po znajomości plissss