Dopiero wróciliśmy ze spaceru pieszo bo....wózek znowu zaczął się składać a nie chciałem ryzykować i nie chcę się denerwować. Dostałem info z banku od kredytu na mieszkanie wryyyyy okazało się, że trzeba zapłacić około 790 zł za ubezpieczenie niskiego wkładu własnego.... sądziłem, że to jest wliczone w ratę kredytu a tu doopa ......jutro jestem umówiony z opiekunem kredytu i on powiedział, że będziemy pisać odwołanie... zobaczymy czas pokaże. Jełopy nie przeliczają wartości wzrostu ceny mieszkania jako zabezpieczenia bo kto dzisiaj kupi prawie 48 metrów za 120 tysięcy w centrum Szczecina.... to słowa opiekuna nie moje ale jutro będę mądrzejszy.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elu Twoje słowa to miód na moje zbolałe serducho

ja za dwupłytowy album dałem 90 zł na dzisiaj to by było 900zł to tak dla urealnienia ... Ewelinka wie jak bardzo Michael był mi bliski. Wczoraj normalnie wyłem jak dziecko i moja Kochana Róża tylko mnie tuliła a po słowach Córki nie mogłem się już opanować.
Wiecie nie można zakładać, że wszystko da się wyreżyserować a ból i uczucie miłości do Taty powiedziane przez tą dziewczynkę było prawdziwym pożegnaniem Taty, którego Kocha bezgranicznie. Polacy się dziwią i komentują, że to cyrk i takie tam dla mnie to i tak było spokojne pożegnanie bo trzeba rozumieć kulturę innych narodów wszak mogli i tańczyć. Tam pogrzeb to pożegnanie, to słowo o człowieku wypowiedziane przez najbliższych, to wspomnienie zabawnych chwil a nie szpadlem w doope albo na solarium jak u nas i kłótnia o 5 zł. Jak słyszę polskich pseudoartystów to szlak mnie trafia a tak naprawdę połowa z nich nie dorasta mu do pięt... Słyszałem próbę analogii Wiśniewskiego do Michaela to mało mnie szlak nie trafił jak można być takim ..... może nie bo poleci zbyt dużo kropek
Kasiu Pani Taylor ma dziwny kontrakt z firmą perfumeryjną ale co do jej żalu i łez jestem spokojny. Mówisz, że słowa Córki były niepotrzebne a dla mnie to wspaniałe słowa, które chciał bym usłyszeć od własnego dziecka nad własnym grobem....ale to nie znaczy, że nie szanuję Twojego zdania bo każdy człowiek jest inny.
Ewelinko Ty wiesz