Autor Wątek: Ostatnie 100 Dni Narzeczeństwa Kasiq i Grzesia  (Przeczytany 35449 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
Odp: Ostatnie 100 Dni Narzeczeństwa Kasiq i Grzesia
« Odpowiedź #450 dnia: 8 Września 2007, 00:25 »
Kasiq jesli jeszcze jesteś na forum to napisałam do Ciebie priva...

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #451 dnia: 8 Września 2007, 21:32 »
Kasienko sciskam i przesylam pozytywne fluidki! ;D

Offline Magda_lenka

• forumowicz
  • data ślubu: 6.10.2007
« Odpowiedź #452 dnia: 10 Września 2007, 10:16 »
pisze do was z zabandażowaną reką i dlatego sie bede stresczczac.

Jutro na wesele a ja lapa w bandazach, nie moge sie niczego dotykac, fryzury nie zrobie..:((

jak mi sie wykuruje to napisze cos wiecej, bo mnie boli.

z ta ręką to chyba nic powaznego???  :-[
Zdrowiej kasiq

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
« Odpowiedź #453 dnia: 10 Września 2007, 11:00 »
hej dziewuszki,

z moją reką już lepiej, ale wybaczcie za literowki i trudy w czytaniu. Rana jest okropna, mam csly kciuk zjechany, a rozciecie jest w ksztalcie litery U wiec z każdje strony może sie to odkleic- blee.

dzisja pojawila sie 1 na odliczaniu- laaa, normalnie oszaleje tak szybko czas ucieka...

Dziekuje za pamięc- kochane jesteście...., wiem że ktoś o mnie yśli i to jest bardzo budujące-thx

Asiu- aeniołku jak znajdziesz czas to wklej te zdjęcia alebo przeslij mi na mejla- to bedzie mi łatwiej wszystko opisac.

A na weselu jak na weselu- kilka rzeczy bardzo nam sie nie podobało ale kilka momentow było fajnych np. obsługa do doopy nie zbierali szkalenk nie wymieniali na nowe- tylko talerze, nie roznosili herbat i kawy i jeszcze z fochem do nas ze przeciez mamy wino piwo i wodke i jeszcze herbaty chcemy- normalnie szok.

Drugie danie obiadowe dostliśmy w momencie jak pierwsi juz zjedli i wodzirej poprosil do pierwszego tanca- totalne niezgranie.

Poza tym jak kelnerzy cos przynosili to zamiast od razu zbierac cos tam to wracali z pustymi rekami- lipa na maksa z ta obsluga.

Rosół okropny, II danie też- mimo że z rydzami- wogóle bez smaku. Potem strogonow b.dobry mniam, prosiaczek pieczony mniam i krokiet z barszczem ktory zjadłam dopiero wczoraj. A na początek była galeretka nawet nawet.

Sałatek nikt nie ruszyl, pyszne ciasteczka, tort też super aż poszliśmy po dokładkę- o smaku śmietankowym mniam.

I w zasadzie to wszystko.

Oprócz tego duszno, człowiek kleił się sam do siebie. Faceci wykrecali koszule normalnie.

Ale było kilka momentow fajnych- jak tance par, jakies zabawy, oczepiny okropne- nawet nie było starania o muchę czy welon.

Poza tym uzgodniliśmy że narazie wstzryamy się z dzidzią- przynajmniej  grzes nie będzie miał umowy na stałe i może ja coś znajdę pewnie tak do grudnia. Normalnie mam obawy że jak zaczniemy sie starać to i tak nie wyjdzie z tego nic i moje plany legną w gruzach. Wydaje mi sie że zrobić dziecia to nie taka prosta sprawa...

Tak Madziu jedziemy, na tydzień do Zakopca do rodziny na urlop... no zobaczymy...

A i skuter naprawiony pzez złotą rączkę mego przyszlego męża- bez nakladow finansowych- chodzi jak rakieta normalnie.

Miłego dzionka Wam życzę, ja uciekam po welon, może biżu, jakieś zdóbki, kotyliony i do mojej śwaidkowej na poważną rozmoe- której ona sie nie spodziewa zbytnio. Ale cóż muszę to zrobić bo tak dlaje nie może być.

Buźka
z Tobą odeszły anioły...

Offline grubcio

• zapaleniec
« Odpowiedź #454 dnia: 10 Września 2007, 12:38 »
no to miłej rozmowy życzę ;)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #455 dnia: 10 Września 2007, 15:09 »
Kasiq   :-* 3mam kciuki za wszystkie Wasze plany!! :D

I juz nie moge się doczekac... waszego Ślubu i relacyjki z niego  :D

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #456 dnia: 10 Września 2007, 20:39 »
Kasiu, zdjęcia własnie idą pocztą, sama sobie wkleisz i mam nadzieje,że wszystko opowiesz! :)
Wracaj szybko do formy bo slubik już niedługo, a i na forum Ciebie mało...!!A my chcemy wiedziec co sie u Was w tych ostatnich gorących tygodniach dzieje!!  ;D
Co do wesela to z tego co obserwuje chodząc i czytajac relacje to nigdy nie jest tak, żeby wszystko bylo idealnie.A jak dla mnie najważniejsze,żeby wszyscy dobrze sie bawili...Jak jest super atmosfera to ciężko ją popsuć zimną zupą czy zbyt szybkim zbieraniem talerzy :).Tak mi sie wydaje...
No i miłego pobytu w Zakopcu!! :) :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #457 dnia: 11 Września 2007, 00:02 »
aksieńko wspłczuję Łpaki strasznie, tzrymaj się dzielnie, wszystko będzie superek i ja też zcekam na relacyjkę :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #458 dnia: 11 Września 2007, 18:37 »
No to dla spragnionych tematu...

oto co zastałam na drzwiach u mnie w domu

a takie było moje "zaskoczenie" jak weszłam gdyż już wcześniej wszystkiego się domyśliłam...

mój tron

i królowa w insygniach królewskich

potem było małe zgadywanko- w jaki sposób dane przedmioty kojarzą mi się z małżeństwem... jako pierwszy był czyścik druciany do mycia- który leżąc niewinnie obok rękawiczek lateksowych przeciąkł ich zapachem no i moje skojarzenia były jednoznaczne hehe:D duuużo śmiechu

a tak się obrzerałyśmy dobrociami przygotowanymi przez dziewczyny

w międzyczasie dostałam szampana, a koleżanka mnie pomalowała na fioletowo...

i jeszcze zdjęcia grupowe:

i same Asie
z Tobą odeszły anioły...

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #459 dnia: 11 Września 2007, 18:47 »
Poza tym z rzeczy załatwionych- dzisiaj:

-oddałam Grzesia butki do podbicia bo są skórzane na spodach i aby się nie zdarły
-pojechałam ze swoimi butkami do Akcesu kawał świata- szewcy rozbili mi je już i są oki doki :D
-zamówiłam przypinki-kotyliony dla gości na Allegro
-odebrałam kamizelkę z New Mena

a teraz jadę oglądnąć biżu w M1 bo w Madonnie za komplet biżu posrebrzanej tyle że świecącej zawołali mi 180zł- stwierdziłam że chyba ich pogięło- to wole dołożyć i srebre coś sobie kupić sama, potem może zdąże do Ikei i po Grzesia na IFJ. A na polu taki ziąb. Mam nadzieje że się nie pochoruje.

Buźka
z Tobą odeszły anioły...

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #460 dnia: 11 Września 2007, 19:06 »
Kasia no to sporo świata przejechalaś dziś!!! Ale fajnie, że tyle rzeczy załatwiłaś. No i najwazn iejsze, że butki już są dobre!!!! :)
Co do biżu to ja mam właśnie z Madonny, no ale wybierała i płacila babcia więc nie protestowałam!! Tymbardziej,że chciałam takie świecące cacko bo srebrną biżu już mam :).Ale powiem Ci, że takie świecące błyskotki np. w Bijou Brigitte też mają takie ceny, a nawet wyższe.No ale za taką cenę jak chcesz coś ze srebra to na pewno jakieś cudenko kupisz!!Koniecznie wklej fotencje  ;D
Co do panienskiego to nawet nie wiesz jakie my byłyśmy podekscytowane w oczekiwaniu na Ciebie..Szkoda,że sie domyśliłaś.Ale dobrze udawalaś zdziwienie :).
Pozdrowionka!

Offline Magda_lenka

• forumowicz
« Odpowiedź #461 dnia: 11 Września 2007, 22:40 »
 to super wieczór panieński zrobiły Ci koleżanki... :)

Offline grubcio

• zapaleniec
« Odpowiedź #462 dnia: 12 Września 2007, 07:57 »
ale fajny wieczorek!! widać zadowolone buźki!!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #463 dnia: 12 Września 2007, 09:11 »
Panieńskie szaleństwa - pierwsza klasa  :D :D :D

Kasiq widze, ze nie próżnujesz ;D

no i udalo Ci sie znaleśc biżuterię taka jak chciałas??

Ściskam :przytul:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #464 dnia: 12 Września 2007, 09:17 »
Kasieńko, czyli miły wieczorek był, fajnie :-)

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #465 dnia: 12 Września 2007, 09:23 »
No to zapeszyłam z kamizelką- za duuuża i Grześ musi tam jechać i ją zmniejszać- shit
Zaraz porobie reszte fotek odnośnie panieńskiego bo to jeszcze nie koniec i Wam pokaże co to za prezenta dostałam.
Panieński owszem miły... poza tym że nie wtedy kiedy chciałam i już tego się nie zmieni. A dookoła mnie są ludzie którzy najlepiej wszystko wiedzą co ja chce... do czasu gdy to zrobią i okazuje się inaczej... ale coż.

Buu biżu nie znalazłam- jeszcze w BB poszukam jutro.
z Tobą odeszły anioły...

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #466 dnia: 12 Września 2007, 09:25 »
aaaaaaaaaa i sliczny avatarek  ;D ;D ;D

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #467 dnia: 12 Września 2007, 10:53 »
Witaj Kasiq!! 17 dni!! Woow:) już coraz coraz bliżej :) Zdjęcia z panieńskiego super:) Mi dziewczyny obkleily drzwi taśmami z napisem: wieczór panieńskie-nie zbilżać sie! Ja oczywiście nie wiedzialam, ze cos takiego będzie, bo wygoniły mnie na przystanek po inne koleżanki! Tez mam podobne zdjęcie do twojego jak wchodze do domu zdziwiona  :P

Mam nadzieję, że z łapką już lepiej??

Pozdrawiam

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #468 dnia: 12 Września 2007, 12:31 »
Jejku Kasiu ty juz po wieczorze, poza tym polowa wrzesnia i za chwile zostaniesz mloda zonka :) :) :) Ale ten czas szybko leci.... Jeszcze niedawno zaczelas przygotowania a tu lada chwila ten wielki dzien. Paluszek do wesele sie zagoi ;) Troche mialam do nadrobienia ale juz jestem na biezaco. Caluski

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #469 dnia: 12 Września 2007, 13:57 »
A dzięki Martuś- refleksje niektórych osób natchnęły mnie aby go zmienić. ;D

No Martynko niestety TYLKO 17dni a tu tyle jeszcze do załatwienia, z łapką lepiej o czym świadczą posty które do Was piszę- ale czasem mi się rana otwiera...

Quasiu Ty jeszcze tu- kurcze ja już myślałam że Cię nie ma, bo jesteś w szpitalu, cieszę się że zaglądasz.:D

A wiecie co? odebrałam w pon welon i okazało się że zamiast do ziemi to panie mi obcięły go na 2,5m więc będzie się ciągnął na trenie. Nawet na palcach jak stałam to leżał a ziemi. Co to będzie?

Buźka
z Tobą odeszły anioły...

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #470 dnia: 12 Września 2007, 23:20 »
Kasiq czyżbys juz była po odebraniu sukni?????????????????????:)
Jeśli tak to gdzie foty??!!!!!!!!!!!! :D

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #471 dnia: 13 Września 2007, 17:08 »
Nie nie Asiu dopiero welon. Suknie we środę. Nie mam czasu pisać odezwę się w poniedziałek. Buźka
z Tobą odeszły anioły...

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #472 dnia: 14 Września 2007, 17:19 »
no to do poniedziałku :)

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #473 dnia: 17 Września 2007, 11:39 »
No i jstem w poniedziałek...

No cóż jak widzę tę 12.. to mi się płakać chce...

Praiee wszystko już umówione, fryzjer, makijaż pazurki ale co się najadłam strachu to moje... myślałam że się moje najgorsze sny ziszczą. Ale jak na razie z tymi sprawami jest git.

Gorzej z miomi gocimi weselnymi. Okazało się że ie ma ich gdzie kłaść spać w tym moteliku przy sali bo pokoje nie wyremontowane- woda je zalała... następne koszty bo trzeba coś zarezerwować....

Jedna osoba sama z siebie zadzwoniła żeby potwierdzić bo był teramin- reszta nie czytata nie pisata wtorny analfabetyzm... szału dostaje z nimi.

Ci co mieli być sami nagle przyjdą z osobą tow. i dla nich też miejsce. Chyba pojde się powiesić. Jeszcze jakieś dzieci ędą bo nie mają gdzie zostawić, amóiwliśmy że bez dzieci.

Ja  chce normalnie umrzec- nigdy więcej... odechciało mi się wesel wogóle, chyba już nie pójde na żadne.
z Tobą odeszły anioły...

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #474 dnia: 17 Września 2007, 11:43 »
Ja  chce normalnie umrzec- nigdy więcej... odechciało mi się wesel wogóle, chyba już nie pójde na żadne.

Kasiu oddychaj głęboko!!!!!!!!!!!!!!!!! Wdech, wydech, wdech, wydech... i pomyśl sobie, że będzie Józek, a jak będzie Józek, to będzie cudnie!!!!!

Offline aeniołek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #475 dnia: 17 Września 2007, 11:53 »
Kasia!!!!! Nic sie nie martw, na pewno znajdzie coś dla gości...!!!!! Niestety tak to z nimi bywa, że sie decydują w ostatniej chwili...Ja myślę,że jeśli mówiliście, że bez dzieci to powinnaś sie zaprzeć i powiedziec, że BEZ DZIECI.A jak ktoś nie może bez dziecka no to już jego sprawa...Bo widze z tego co piszesz,że goście zaczeli sie rządzić...Musisz trzymać wszystko w szachu i się nie dać.Na tej imprezie to WY macie decydujące zdanie!!!!Miejsc noclegowych możecie poszukać w hostelach!!!Jest ich mnóstwo w Krakowie, a standard wcale nie jest niski...Cena też przystępna!!Trzymaj sie ciepło i nie smuć!!!! :*

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #476 dnia: 17 Września 2007, 12:06 »
Dzięki Asie,

Aniołku problem pojawia się w momencie takim że w BB nie ma takich hosteli jak w krk iceny są od 50zł w zwyż a my mamy 70 sób na nocleg. Przecież to majątek cały jest... Ech a z gośmi nie ma rady... nieststy takich mam teściów... gość to gość ma swoje prawa trzeba było nie zapraszać. Wychodzę na jędzę ale co mam począć. Wczoraj się dowiedziałam np. że bracia mojego Grzesia .... też chcą z kimś iść i nie ważne że nie są to ich dziewczyny tak po prostu chcą iść i już a ja się rozdwoje na te koszty i przywież zawież itd. Szału można dostać.

Grześ powtarza Kasiq Muuuuuusssssaaaa to takie niby relaksujące jest.

Asiu no Józek pomoże ale już na weseleu, tylko nie wiem czy do niego przeżyje... Eh
z Tobą odeszły anioły...

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #477 dnia: 17 Września 2007, 12:15 »
Kasiu, czy Ty chcesz zapłacić za nocleg 70 osób??????? ??? Nie posżłabym na to ::)

Offline Magda_lenka

• forumowicz
« Odpowiedź #478 dnia: 17 Września 2007, 12:31 »
Kasiq, wszystko bedzie dobrze! Na pewno znajdziecie jakies rozwiązanie...
tak a propos... wpłacaliscie jakąs zaliczkę w motelu na konto tych noclegów??? 

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #479 dnia: 17 Września 2007, 12:33 »
Kasiq :przytul: spokojnie, napenwo jakies rozsądne roziwąznaie się znajdzie  :przytul:

ale na marginesie ::) - to faktycznie niektorzy są niepwoażni :-\ .. (o gosci chodzi)