Witam Was z samego rana,
Trochę mnie tu nie było, tzn byłam, ale nie miałam weny nic pisać. Musiałam się trochę wyciszyć po tej aferze i wziąć w garść do roboty. Wczoraj kupiliśmy zaproszenia- po prostu poszłam do 8-mki i powiedziałm że chce tanie na "wczoraj" i pokazał mi jakie mieli na stanie i takie wkońcu kupiliśmy. Do tego wkładka i można drukować. Uzupełniliśmy proszek w tonerze i do dzieła. Potem szukałam jakiś fajnych czcionek na necie i kilka znalazłam, nieststy nie wszystkie z polskimi znakami i zdecydowałm się na taką jdną, zaraz Wam wkleje to same zobaczycie. Będzie to trochę styl PRLu i myślę że dość ciekawie to wyszło.
Poza tym dzwonie i chodzę po jubilerach i ceny wahają się jedynie od 70-140zł za gram o zgrozo. Nie wiem czy 550zł za parę 5mm półokrągłych to dużo-oczywiście próby 585? macie może jakieś rozeznanie w tym temacie? Do tego w cenie 50zł można sobie wstawić diamencik.
Poza tym przepraszam Was że się u Was nie udzielam ale sama nie wiem co pisać. Może to niedługo minie to do Was czynnie wrócę.
Oprócz tego dzisiaj zaliczyłam kolejny koszmar senny- że zapomniałam potwierdzić jedzenia muzyki i kupić alkoholu na wesele i nic nie było i po jakiś knajpach szukaliśmy na szybko jakiegoś chleba chociaż...
Byłam też wczoraj w Madonnie- och ja mnie tam panie denerwują- totalna olewka, a jeszcze jak mi powiedzą tak jak aeniołkowi to wogóle chyba tam rozniosę tę budę- że niby pierwsza przymiarka jest za darmo a kolejne już płatne- nic o tym nie było mowy, co oni łaskę robią czy co, przecież te sukienki nie kosztują 100zł.
Byłam też u Franciszkanów zapytać się o nauki- 4 spotkania więc zaczynamy od piątku o 19, potem jeszcze poradnia. Niestety u Dominikanów w sierpniu zamknięte. Aha i nie wiem jaki koszt bo pan nie był zorientowany czy 50zł/os czy 50zł/parę. Ale chyba tam jest fajnie, oni wkońcu mają miłość do bliźniego zapisaną w swoim "dekalogu".
A i jeszcze dzisij jedziemy do spodni z garnituru mierzyć grzesia buciki, które wypatrzyłam w Kazarze na promocji i sprowadzili mi jego numer już.
Miłego dnia. Buźka