Autor Wątek: Ostatnie 100 Dni Narzeczeństwa Kasiq i Grzesia  (Przeczytany 35279 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
Odp: Ostatnie 100 Dni Narzeczeństwa Kasiq i Grzesia
« Odpowiedź #300 dnia: 27 Lipca 2007, 21:33 »
Dziewczynki bez obaw... myślę że sprawa rozwiązała się sama, choć mam pewien niedosyt, że nigdy prawdy się nie dowiem.
Zawsze ktoś się taki zdarzy kto będzie grał na uczuciach innych.
A na Wasze odliczanka czekamy wszystkie i ma być dużo fotek.
z Tobą odeszły anioły...

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #301 dnia: 28 Lipca 2007, 13:37 »
Kolejny piękny dzień spędzony przed komputerem... ale czytam... pisać się boję... jakaś paranoja... po co ja wogóle tu się wypowiadam, opisuje co tam u mnie?
z Tobą odeszły anioły...

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #302 dnia: 28 Lipca 2007, 13:40 »
Kolejny piękny dzień spędzony przed komputerem... ale czytam... pisać się boję... jakaś paranoja... po co ja wogóle tu się wypowiadam, opisuje co tam u mnie?

nie pitol :) myslisz, że masz takie super zycie, że go ktoś skopiuje, opisze :?: :D ja nie, dlatego miejmy to gdzieś :)

Kasienka, masz normalnie prowadzic swoj watek...a zawsze jako nowe doswiadczenie możesz wpisac spotkanie z psychpoatka ;)

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #303 dnia: 28 Lipca 2007, 13:49 »
Nie, sądzę że życie mam mega nudne i nie warte kopiowania, chodzi raczej o fakt że ludzie próbują w moich słowach doszukiwać się jakiegoś drugiego dna i niestworzonych rzeczy.
Takich doświadczeń nie można do CV chyba wpisać co? a tak poważnie. Czuję się jak z tej reklamy pedofilii w internecie co to taki obleśny grubas siedział i pisał na komputerze: cześć Aniu, ja też mam 12 lat....
Można tak się pomylić. Wątek postaram się prowadzić w miarę "nudno i normalnie".
z Tobą odeszły anioły...

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #304 dnia: 28 Lipca 2007, 14:37 »
Wątek postaram się prowadzić w miarę "nudno i normalnie".

:hahaha: i za to Cie lubię :) tak trzymaj...

a tym, ze ktoś się czegos doszukuje w Twych słowach w ogole sie nie przejmuj...Ty wiesz, jak prawda wyglada i ja też w wiekszej częsci..i ani razu przez mysl mi nie przeszło, ze możesz miec cos wspólnego z igraszka..

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #305 dnia: 28 Lipca 2007, 15:04 »
Kasiu, to ja się melduję u Ciebie :hello: I będę zaglądać, nawet wołami mnie nie odciągniesz ;D

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #306 dnia: 28 Lipca 2007, 15:07 »
Kasia, jeszcze sobie tak mysle, traktuj ta cała Igraszkoaferę jako formę marketingu...wiecej forumek będzie do Ciebie zgladac ;)

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #307 dnia: 28 Lipca 2007, 15:16 »
Kasia, jeszcze sobie tak mysle, traktuj ta cała Igraszkoaferę jako formę marketingu...wiecej forumek będzie do Ciebie zgladac ;)
Gosia jak zwykle ma rację :skacza:

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #308 dnia: 28 Lipca 2007, 15:16 »
No na przykład osoba która cały czas ma do mnie jakieś wąty, będzie tu zaglądać regularnie, zamiast powiedzieć mi wprost jak sama się zapytałam- to ona odpowiaała wykrętnie a teraz będzie prześwietlać każde moje słowo pod wiadomym kątem. Ale co tam- skoro ma czas to jej nie bronie.

Jumi bardzo mi miło Cię powitać i zapraszam częściej, ale uprzedzam że będzie "nudno".
z Tobą odeszły anioły...

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #309 dnia: 28 Lipca 2007, 15:23 »
Jumi bardzo mi miło Cię powitać i zapraszam częściej, ale uprzedzam że będzie "nudno".
Eeee tam nudno, psychopatkę już miałaś, to teraz masz "psychola z kropką" ;) To taki żart z moich czasów studenckich; jak się na wf zapisywałam, to panu się nie zmieściła nazwa kierunku w rubryczce, więc głośno i wyraźnie poinformował zebraną kolejkę: "wpisuję psychol, ale z kropką" ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #310 dnia: 28 Lipca 2007, 15:25 »
Kasiq ja nie jestem w temacie. Mam nadzieję jednak, że bedziesz dalej prowadzić wąteczek :przytul:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #311 dnia: 28 Lipca 2007, 15:44 »

hm... ja zagladalam tu wczesniej a ten tekst np wcale mnie nie smieszy..

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #312 dnia: 28 Lipca 2007, 15:53 »

hm... ja zagladalam tu wczesniej a ten tekst np wcale mnie nie smieszy..
Może dlatego, że to z założenia miało być ciut ironiczne... ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #313 dnia: 28 Lipca 2007, 16:09 »
Kasieńko kochana baaaaaaaaaaaaardzo dziekuję za pamieć i smska :-* :-* :-*
Jetsem już pania magister, wszystko poszło jak z płatka , ale byłam po wcorajszym dniu tak "zdechnieta", ze nawet siły nie miałam wejśc na forum ;) Mało tego jeszcze się podziębiłam ;) i dzis lezę w łóżku ;)dziś cały czas się byczę w łóżku ;)

Natomaist przez tą moja obronę zupełnie umknęła mi ta afera, o której piszecie, czy możesz mnie Kasieńko oświecić o co chodzi? ewentulanie priva podesłac lub stronę podać, gdzie tego szukać, bo widzę,z e jesteś bardzo zmartwiona i czymś wystraszona a nie wiem czym...

Trzytmaj się Kochanie, jestś śliczną i przemiłą dziewczyną i mam nadzieję, z e wkrótce się znowu spotkamy ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
« Odpowiedź #314 dnia: 28 Lipca 2007, 16:11 »
jesli Gosiu masz sporo czasu na czytanie, to prosze bardzo https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=7744.0

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #315 dnia: 28 Lipca 2007, 17:33 »
No na przykład osoba która cały czas ma do mnie jakieś wąty, będzie tu zaglądać regularnie, zamiast powiedzieć mi wprost jak sama się zapytałam- to ona odpowiaała wykrętnie a teraz będzie prześwietlać każde moje słowo pod wiadomym kątem. Ale co tam- skoro ma czas to jej nie bronie.

po pierwsze ja nie odzywałam sie do ciebie bezosobowo. więc nie wyrażaj sie z pogardą. I jakie Wąty ja mam do Ciebie?Było kilka niejasności to się zapytałam(np. typu czy nie wspominała ci o tych dzieciach?czy nie wydało ci sie podejrzane,ze zawsze jest bez nich i ma czas na wszytsko?itp) wyluzuj i nie buntuj. Może jestem teraz bardziej czujna od innych forumek,które są krócej. Bo przeżyłam już oszusta pszczółkę, oszusta Okruszka i teraz Igraszkę.
a wracając do sprawy, którą tu poruszasz odnośnie mnie, to przeglądałam twój wątek, bo było tu najwiecej wypowiedzi Igraszki. A chciałam zobaczyć co ta oszustka wypisywała za bzdury. nie wiedziałam,ze to zabronione. Przypomnij mi o co zapytałaś mnie wprost a ja ci się tak wykręcałam z odpowiedzią?I niestety nie mogę Ci obiecać,że będę tu regularnie zaglądać, bo nie mam na to czasu. Owszem wczoraj zagladałam, ale głównie w celach informacyjnych. I nie mam zamiaru prześwietlać każdego Twojego słowa pod "niewiadomym" kątem. A podejrzliwym wczoraj był niejeden. Ale moze nie miałabym podejrzeń, jakbyś normalnie napisała,że coś ci nie pasowało wcześniej juz i chcialaś to sprawdzić osobiście na spotkaniu z nią, ale nic nie pisałaś,żeby jej nie spłoszyć, czy coś w tym stylu.
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #316 dnia: 28 Lipca 2007, 17:35 »
Kasiq   :przytul: :przytul: :przytul:
Uszki w sztorc - i melduj stale jak sie sprawy przygotwań mają  :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #317 dnia: 28 Lipca 2007, 18:01 »
Ksiu, przeczytałąm ten wątek i jestem w ssoku, jedyne co mogę Ci napisać na te chwilę, to trzymaj się zdielenie i zapomnij o tym incydencia, a powiem Ci że ja w zasadzie to nawet jak wyjdę z szoku to nie będę na ten temat już pisac bo nie warto ;)

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #318 dnia: 31 Lipca 2007, 08:43 »
Witam Was z samego rana,
Trochę mnie tu nie było, tzn byłam, ale nie miałam weny nic pisać. Musiałam się trochę wyciszyć po tej aferze i wziąć w garść do roboty. Wczoraj kupiliśmy zaproszenia- po prostu poszłam do 8-mki i powiedziałm że chce tanie na "wczoraj" i pokazał mi jakie mieli na stanie i takie wkońcu kupiliśmy. Do tego wkładka i można drukować. Uzupełniliśmy proszek w tonerze i do dzieła. Potem szukałam jakiś fajnych czcionek na necie i kilka znalazłam, nieststy nie wszystkie z polskimi znakami i zdecydowałm się na taką jdną, zaraz Wam wkleje to same zobaczycie. Będzie to trochę styl PRLu i myślę że dość ciekawie to wyszło.
Poza tym dzwonie i chodzę po jubilerach i ceny wahają się jedynie od 70-140zł za gram o zgrozo. Nie wiem czy 550zł za parę 5mm półokrągłych to dużo-oczywiście próby 585? macie może jakieś rozeznanie w tym temacie? Do tego w cenie 50zł można sobie wstawić diamencik.
Poza tym przepraszam Was że się u Was nie udzielam ale sama nie wiem co pisać. Może to niedługo minie to do Was czynnie wrócę.

Oprócz tego dzisiaj zaliczyłam kolejny koszmar senny- że zapomniałam potwierdzić jedzenia muzyki i kupić alkoholu na wesele i nic nie było i po jakiś knajpach szukaliśmy na szybko jakiegoś chleba chociaż...

Byłam też wczoraj w Madonnie- och ja mnie tam panie denerwują- totalna olewka, a jeszcze jak mi powiedzą tak jak aeniołkowi to wogóle chyba tam rozniosę tę budę- że niby pierwsza przymiarka jest za darmo a kolejne już płatne- nic o tym nie było mowy, co oni łaskę robią czy co, przecież te sukienki nie kosztują 100zł.
Byłam też u Franciszkanów zapytać się o nauki- 4 spotkania więc zaczynamy od piątku o 19, potem jeszcze poradnia. Niestety u Dominikanów w sierpniu zamknięte. Aha i nie wiem jaki koszt bo pan nie był zorientowany czy 50zł/os czy 50zł/parę. Ale chyba tam jest fajnie, oni wkońcu mają miłość do bliźniego zapisaną w swoim "dekalogu".

A i jeszcze dzisij jedziemy do spodni z garnituru mierzyć grzesia buciki, które wypatrzyłam w Kazarze na promocji i sprowadzili mi jego numer już.

Miłego dnia. Buźka
z Tobą odeszły anioły...

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #319 dnia: 31 Lipca 2007, 08:47 »
kasig ja na nauki nie chodziłam do Franciszkanów, ale do Poradni tak - spoko - polecam, bezstresowa  :D Pani bardzo miła, choć torche "zawieszona" bym powiedziała :) Przyjmowała w pt. od 17-18 zdaje się :)

Czekam na fotke zaproszonek  :D

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #320 dnia: 31 Lipca 2007, 08:49 »
ojoj a dzisiaj już 60dni- o rany jak ja zdążę ze wszystkim...
a tylko się to jakoś głupio wydrukowało- to będzie w formacie 140x200mm
z Tobą odeszły anioły...

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #321 dnia: 31 Lipca 2007, 08:52 »
Fajna czcionak - jakby na maszynie pisane  ;)

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #322 dnia: 31 Lipca 2007, 08:55 »
No właśnie dlatego mi się spodobała, do tego czerwona okładka, a to wydukowane na papierze w kolorze ercu. No normalnie jak kartki za komuny. Zresztą pasuje to do naszego lokalu troszkę i tam gdzie goście będą spać. Jak już jakieś skończę to zrobię zdjęcie i Wam wkleje, tylko że nie mam kleju w domu :)
z Tobą odeszły anioły...

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #323 dnia: 31 Lipca 2007, 08:57 »
Fajnie ten tekst wygląda, czekam na całość.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #324 dnia: 31 Lipca 2007, 09:00 »
Wypowiedzi Mariolki nie skomentuję.....  ::) Szkoda czcionki.....

Kasiq w Madonnie byłaś ?! A na jakiej ulicy?

Ja miałam suknie z Madonny z Floriańskeij i jestem baaardzo zadowolona i nie słyszałam o jakichs płatnych przymiarkach.... ::)

Zaproszenia zapowiadają się ciekawie :)

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #325 dnia: 31 Lipca 2007, 09:13 »
Aniu ja byłam w pasażu Bielaka- i pewnie przymiarki nie są płatne jak szyjesz suknię od podstaw a ja ją odkupuję z komisu podobnie jak aeniołek. Na floriańskiej byłam ale pani Agnieszka- taka drobna blondynka- tak wciskała mi sukienkę że podziękowałam- hasła typu :pani reprezentuje nasz salon i takie tam...: lub :żadna inna suknia tylko ta...:

No mam nadzieję że uporam się z tym do jutra, Grześ jeszcez musi zaakceptować.

Mam jeszcze problem, bo chcemy dać taki wierszyk o prezentach i kwiatach tylko że on się nie zmieści na karcie w środku- czy mam go dodać osobno czy wydrukować na 4 stronie tej małej książeczki- nie wiem czy ktoś to wogóle zauważy?
z Tobą odeszły anioły...

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #326 dnia: 31 Lipca 2007, 09:27 »
a i jeszcze jedna sprawa...
właśnie weszlam na wagę i było 54,6kg z pozostałymi parametrami tłuszczu i wody takimi samymi. Może się mylę ale chyba schudłam cosik.
Zobaczymy co waga powie za tydzień.
z Tobą odeszły anioły...

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #327 dnia: 31 Lipca 2007, 17:51 »
Kasiu...może n ie powinnam wracać do tematu, ale wczoraj łyknęłam cały beznadziejny wątek Igraszkowy i jestem w szoku!!!!! Powiem Ci tylko tyle, żebyś się nie przejmowała!!!! Jak dla mnie wcale nie jestes podejrzana, 2 spotkania to nic takiego, a że chciałas dochować tajemnicy Igraszki to jest normalne!! Jak dla mnie forumki, które spotykaja się w większym gronie forumkowym, wklejają duzo zdjęć i podają..nie wiem...adresy sklepów gdzie robią ślubne zakupy sa wiarygodne bo to zawsze można sprawdzić!!! Igraszka rzucala dziwnymi zdjęciami i przychodziła na spotkania bez maleńkich dzieci. Ty si e Kasiu niczym nie przejmuj i prowadź sob ie spokojnie wątek!!!!
Jeśli chodzi o suknie to widzisz mamy podobnie...Ja myślę,że nie bede czekac do 3 tygodni przed slubem ale przejde się tam za 2-3 tygodnie i zażądam wyjasnienia sytuacji.Skoro sukienka wisi i czeka na mnie to ja chce ją przymierzyć!!!Przymierzyć mi zawsze można za darmo.Dopiero poprawki są niby płatne, i to kolejne z rzędu.Obawiam się żeby nasze sukienki nie oblecialy paru ślubow w międzyczasie.Wiec bede tam chyba pare razy chodzic z rożnymi koleżankami, żeby im pokazac jak wyglądam i sprawdzać czy suknia wisi!!Wkurzyłam sie ostro, bo jak pani mnie namawiała na sukienke to podawała taki argum ent, że jak wezmę z komisu i kupię to mogę sobie poprawiać ile chce i wcale nie wspominała o dopłatach!!!  :nerwus: :klnie: :bicz: :boks1:
Jeśli chodzi o wierszyk to my dołączamy osobna karteczkę, bo też baliśmy się,że jak umieścimy na kolejnej stronie zaproszenia to nikt tam cczytać nie będzie.

Offline Kasiq

• uzależniony
« Odpowiedź #328 dnia: 31 Lipca 2007, 19:09 »
Aniołku co do sukni to jestem zdania, że rzeczywiście są one przepiękne, ale obsługa salonów okropna. Ja też zamierzam ich napastować co jakiś czas, chociaż byłam już ze 3razy i tyle samo dzwoniłam. Nie omieszkam na sam koniec jak już będzie po wszystkim dać im taki komentarz na stronie że się nie pozbierają i gdzie tylko będę mogła będę na ten temat wypowiadać się głośno i dobitnie. Ja miałam kilka ofert od dziewczyn które same sprzedają ale sobie pomyślałam, że tak to sama będę musiała czyścić nie mówiąc o przeróbkach u krawcowej, a panie tak zachwalały... i nie było mowy o dodatkowych kosztach- mam umowę i zapytam się gdzie w umowie jest napisane że poprawki są płatne.

Z ślubnych wieści donoszę że butki dla Pana kupione w Kazarze zostały przed chwilunią, zaproszenia się drukują już na mojej drukarce. Trochę to poprzestawiałam z tym tekstem, więc wierszyk się zmieści :)
Jeszcze tylko klej i będą gotowe.
A garnitur Grzesia jest taki mięciutki ah sama bym go założyła.
z Tobą odeszły anioły...

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #329 dnia: 31 Lipca 2007, 20:35 »
czekam na zaproszonka, ale najbardziej to czekam na zdjecie Ciebie w sukni ślubnej będziesz wyglądać zjawiskowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cieszę sie, ze już sie pozbierałaś po tej aferce ;)
bylo, minęło i pisz znowu, zapomnij o tym :)