0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: milenaw w 20 Lipca 2007, 00:32 Ale sie roześmiałam jak poczytałam o świergoleniu rzęskami nie tylko ty moja droga ja jak sobie wyobraziłam ricardo swiergolącą oczkami to odrazu miałam bananka na twarzy ;P
Ale sie roześmiałam jak poczytałam o świergoleniu rzęskami
PADŁAM!!!ZE ŚMECHU!!!I tak leżę z nosem na klawiaturze już trzecią godzinę
Cytat: gagatka w 20 Lipca 2007, 14:05A wzięłabyś Kochana przykład z koleżanek!! Ciocie Forumkowe by się ucieszyły gagatka dobrze prawi podpisuje sie pod tym obiema łapkami ricardo do dzieła
A wzięłabyś Kochana przykład z koleżanek!! Ciocie Forumkowe by się ucieszyły
P.S.Ale nie powiecie mojej Szefowej, że się alkoholizuję w pracy cooooooooooo??
Witam Asiu Przepraszam , że dopiero teraz dotarłam do Twojego odliczanka... Ale nadrobiłam caaaaaaaaaaaałe Przedewszystkim fantastyczna z Ciebie dziewczyna bardzo fajnie to wszystko opisujesz co Was łączy i co Was spotyka A TERAZ WYLICZę TO CO JEST PRZEEEEEECUDNE: -> Suknia -> Obrączki - > Sala OGóLNIE Wszystko jest zniewalające
W Szczecinie dzisiaj była taka burza, jakiej nigdy jeszcze nie przeżylam... za mocno!!
ricardo my zapomnielismy tych kartek do ksiedza i zapytał sie trylko czy bylismy, a zreszta mysle ze to gdzies musi byc udokumentowane ze braliscie udział w naukach wiec moze idz to tej parafii i wam wystawia drugi papierek.
Chyba mają jedynie udokumentowane że wzieliśmy kartki, i tyle. Nigdzie ich nie znalazłam... Lipa... W środę prawdopodobnie idziemy zagadać z księdzem...
To napewno jest stres tylko ze wczesniej nic takiego mi sie nie przydazyło a w ciązy napewno nie jestem bo to juz zaraz 2 tygodnie odkąd miałam dostac @ jeszcze gorzej sie teraz denerwuje..
ach szkoda na to wszystko słów,niby składki opłacane,a jak przyjdzie co do czego to i tak za wszystko płacisz,prywatne gabinety też są super ciągną ile wlezie