Autor Wątek: 106? to nie model Peugota :) to moje odliczanie do 8 wrzesnia  (Przeczytany 44239 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Odp: 106? to nie model Peugota :) to moje odliczanie do 8 wrzesnia
« Odpowiedź #240 dnia: 25 Czerwca 2007, 11:41 »
Ładne obrączki wybraliście  :brawo_2:
Jejku ale produkcję masz w pracy :wink: no i fajny taki szef, który się nie denerwuje na pracownika jak zajmuje się niezawodowymi rzeczami w pracy. Fajnie tak mieć niewiele pracy w pracy :wink: ja czasami mam tak dużo rzeczy do zrobienia, że nie wiem w co mam ręce włożyć a do tego przełożeni co chwila mnie poganiają i stwierdzają, że przecież to powinno być już dawno zrobione  :nerwus:

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #241 dnia: 25 Czerwca 2007, 11:49 »
w takim razie czekamy na relacje!!!
wyjazd nad morze... fajna sprawa:)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #242 dnia: 25 Czerwca 2007, 22:38 »
 :hello: :hello: jestem u Ciebie i ja, jeśli mnie przyjmiesz oczywiście  ;)
Salą macie super, obrączki też (tak apropo, jak się mogą zbudzić przed ślubem, skoro mają wystarczyć na całe życie) moim zdaniem zmiana sukni jest korzystna  :ok: Najbardziej podoba mi się pomysł z zaproszzeniami, gratulacje talentu i poproszę o instrukcję na priv  :blagam:

Ps. Siostry nie zazdroszczę, można wywnioskować, że z niej 'lalunia', nie chcę nikogo urazić, no ale jak można postąpić w ten sposób... i to do własnej siostrze, ja bym bankowo zmieniła świadkową.

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #243 dnia: 26 Czerwca 2007, 09:41 »
:hello: :hello: jestem u Ciebie i ja, jeśli mnie przyjmiesz oczywiście  ;)
Salą macie super, obrączki też (tak apropo, jak się mogą zbudzić przed ślubem, skoro mają wystarczyć na całe życie) moim zdaniem zmiana sukni jest korzystna  :ok: Najbardziej podoba mi się pomysł z zaproszzeniami, gratulacje talentu i poproszę o instrukcję na priv  :blagam:

Ps. Siostry nie zazdroszczę, można wywnioskować, że z niej 'lalunia', nie chcę nikogo urazić, no ale jak można postąpić w ten sposób... i to do własnej siostrze, ja bym bankowo zmieniła świadkową.
Ja się bardzo cieszę jak zaglądają do mnie nowe osóbki dziękuję ci za tak miłe słowa aż mi sie buźka od rana smieje :) co do zaproszeń mogę wysłac ci gotowy szablon który tylko drukuje i wycinam pózniej wystarczy pozaginać w odpowiednich miejscach i skleic i juz gotowe pudełeczko do którego wkładam rulonik :)
Siostra jak narazie sie uspokoiła puki co nie kupiła zadnej kiecki a ja trzymam reke na pulsie jak będzie kupowała to jadę z nią cos wybrac wiec napewno bede miała nad tym kontrolę :P
Obrączki strasznie mi sie podobają juz nie mogę sie doczekać kiedy w koncu bedzie wrzesien... jejku jestem taka szcęsliwa :)

Z bieżących spraw mam nadzieję ze mnie nie udusicie ale na foteczki bedziecie musiały poczekac bo zapomniałam je zabrac do pracy  ::) nad morzem było suuuuuupppppeeeeeerrrrr pojechalismy najpierw do naszego niechorza gdzie przespaliśmy sie dokładnie w tym samym miejscu gdzie postanowilismy byc razem (ps. to było pole namiotowe :) ) na zajutrz pojechalismy do swinoujscia a koło godzinki 18.30 przejezdałam juz przez szczecin :P w drodze do domku> Moze wyjasnie ze ten wyjazd nie był przypadkowy ponieważ zbliża sie nasza rocznica i chcielismy ten dzien spedzic w miejscu które nas połaczyło ale ze wzgledu na to ze 4 lipca oboje pracujemy to wybralismy sie troszkę wczesniej i uczcilismy to szampanem na plaży  :skacza:
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #244 dnia: 26 Czerwca 2007, 13:17 »
Z bieżących spraw mam nadzieję ze mnie nie udusicie ale na foteczki bedziecie musiały poczekac bo zapomniałam je zabrac do pracy  ::) nad morzem było suuuuuupppppeeeeeerrrrr pojechalismy najpierw do naszego niechorza gdzie przespaliśmy sie dokładnie w tym samym miejscu gdzie postanowilismy byc razem (ps. to było pole namiotowe :) ) na zajutrz pojechalismy do swinoujscia a koło godzinki 18.30 przejezdałam juz przez szczecin :P w drodze do domku> Moze wyjasnie ze ten wyjazd nie był przypadkowy ponieważ zbliża sie nasza rocznica i chcielismy ten dzien spedzic w miejscu które nas połaczyło ale ze wzgledu na to ze 4 lipca oboje pracujemy to wybralismy sie troszkę wczesniej i uczcilismy to szampanem na plaży  :skacza:

Kochana wracaliście przez Szczecin i nie zajechaliście?? :> Trzeba było przyjechać na kawkę i ciacho, albo kawkę no i tylko kawkę bo nic akurat innego nie było w domku :)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #245 dnia: 26 Czerwca 2007, 15:20 »
do zaproszeń mogę wysłac ci gotowy szablon który tylko drukuje i wycinam pózniej wystarczy pozaginać w odpowiednich miejscach i skleic i juz gotowe pudełeczko do którego wkładam rulonik

Byłoby super :!: :!: :!: Wiesz, narazie zbieram pomysły i potem będę sama coś kombinować w wolnym czasie, ale chyba zrobię dwa albo trzy rodzaje zaproszonek.

Hmm szampanik na plaży... marzenie

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #246 dnia: 28 Czerwca 2007, 11:31 »
Oj dziewczynki sporo się ostatanio u nas dzieje wczoraj mieliśmy maraton po urzędach i po parafiach chcielismy załatwić wszystkie formalności jednego dnia i sie udało huraaaaaaa :)
Najpierw zebralismy dokumenty potrzbne do USC tam poszło gładko bo w koncu pracowałam tam rok czasu i wszystkich znam bardzo dobrze, później udalismy sie po nasze akty chrztu oczywiscie to nie była łatwa sprawa ponieważ jechalismy w ciemno nie wiedząc czy otwarte są kancelarie i o zgrozo musicie wyobrazic sobie moja minę kiedy dojezdzając pod kosciół zobaczyłam pełno ludzi ubranych na czarno... pomyślałam sobie no ładnie akurat trafiliśmy na pogrzeb  :-\ na nasze szczescie było juz po ale za to ksiądz niechetnie chciał nam wypisac zaswiadczenie bo kancelaria była otwarta dopiero od 18 a my bylismy o 15 oczywiscie udało sie go wyprosic i wytłumaczyc ze jestesmy przyjezdni, kiedy juz zebralismy wszystkie papierki popędzilismy do naszego księdza spisał z nami protokół i umówiliśmy sie z nim ze po 15 sierpnia dostarczymy mu nasze nauki i papierek z poradni, spowiedz bedziemy mieli tylko jedna ze względu na to ze mieszkamy razem. I tak udało nam sie dopełnic reszty formalności związanych ze slubem w najbliższym czasie zabieramy sie za roznosznie zaproszen później zostanie tylko wizyta u orkiestry, fotografa,zakup garniturka dla ukochanego, załatwienie fryzjera dla mnie, bielizna i biżuteria :) pewnie o czyms zapomniałam... :P a no tak jeszcze wiązanka :) wczoraj byliśmy obejrzec katalogi i ta którą sobie wybrałam (róże + storczyki) kosztuje 100 to nie duzo prawda? do tego bedzie butonierka dla pana młodego

Offline mizia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #247 dnia: 28 Czerwca 2007, 12:11 »
no to sporo Wam sie udalo zalatwic jednego dnia. fajowo :) my załatwianie spraw papierkowych mamy na takim samym etapie.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #248 dnia: 28 Czerwca 2007, 12:57 »
A my z załatwianiem spraw papierkowych to jesteśmy jeszcze w lesie :)

Bardzo dużo załatwiliście jednego dnia, mam nadzieję że nam również uda sie to załatwić w miarę sprawnie :)

Za wiązankę ślubną to niedużo :) Mi w jednej kwiaciarni zasadzili ceną 250 zł to myślałam że padnę, a poszłam do innej pokazałam tą samo ipowiedzieli max 160 zł - jest różnica, prawda?

Offline aniuska25

• forumowicz
  • data ślubu: 22.09.2007
« Odpowiedź #249 dnia: 28 Czerwca 2007, 14:06 »
A my z załatwianiem spraw papierkowych to jesteśmy jeszcze w lesie :)
Witam w klubie ;) No ale jak wszystko idzie tak szybko załatwić to siem nie martwie :D
A za wiązankę myślę, że dobra cena ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #250 dnia: 28 Czerwca 2007, 16:56 »
Ale dużo załatwiliście. No i fajnie, że tylko jedna spowiedź.

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #251 dnia: 28 Czerwca 2007, 19:52 »
Gratuluję załatwienia wszystkich spraw w jeden dzień  :brawo_2:
Jest to naprawdę wyczyn godny (prawie) księgi Guinnessa :wink:

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #252 dnia: 28 Czerwca 2007, 21:26 »
Gratuluję załatwionych spraw papierkowch....nam też udało się to szybko załątwić i wiem jaka to jest ulga :)

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #253 dnia: 29 Czerwca 2007, 09:32 »
:brawo:

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #254 dnia: 29 Czerwca 2007, 09:48 »
ricaedo masz rację jest duża różnica, teraz dopiero widać jak ludzie potrafia zarobic na biznesie ślubnym mysle ze gdyby wiazanka nie nazywała się slubna kosztowałaby max 50 zł, ja własnie zastanawiałam sie czy do mojej sukni pasowłaby taka kuleczka bez zadnych udziwnien taka prościutka wiązanka co wy na to bo jeszcze ostatecznie nie wybrałam wiązanki mam dopiero jechac i zamówić, może macie jakies propozycje widziałyście w koncu moja kieckę :) plissss pomóżcie

A co do spraw formalnych macie racje ulga jest niesamowita, no ale my z góry założyliśmy sobie ze musimy załatwic to jednego dnia zeby poźniej to sie za nami nie ciągnęło.

A jak dzis wam mija dzien???  bo u mnie wskaźniczek pomału zbliża sie do pułapu 2 miesięcy a pamietam jak jeszcze niedawno było pół roku a ja marudziałam ze to jeszcze tak długo :P hihihihi mimo wszystko nadal nie mogę sie juz doczekac, a do tego w planach jest cos jeszcze ale o tym narazie ciiiiiiiiiiiii....

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #255 dnia: 29 Czerwca 2007, 11:07 »
Asia-85 u mnie tak samo przecież :) Niedawno jeszcze tyyyyyyle czasu było a tu teraz już tuż, tuż - aż mnie ciarki przeszły gdy to napisałam :)

Cenią się i to nieźle z tymi bukietami ślubnymi, tylko fakt faktem, że zawsze do bukieru ślubnego jest więcej kwiatów i jest on pełniejszy :) dlatego więcej kosztuje :) przynajmniej tak ja to sobie tłumaczę :)

Offline mizia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #256 dnia: 29 Czerwca 2007, 12:01 »
zgadzam się z Toba Asiu. wszystko co ślubne kosztuje 2x więcej więc na tym temacie można naprawdę sporo zarobić.
i nie mówię tylko o wiązankach, ale także o wszelkich innych usługach ze ślubem związanych

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #257 dnia: 29 Czerwca 2007, 12:44 »
Chyba znalazłam  ;D ;D ;D ;D ;D wydaje mi sie ze ta bedzie najlepiej pasowała do mojej sukni mam dużo koronki i nie chce przesadzac z jakims strojnym bukietem chcę postawic na prostotę co wy na to kobitki ??? :) ;D

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #258 dnia: 29 Czerwca 2007, 12:48 »
ładny,a jaki kolor taki jak na fotce czy inny??

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #259 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:00 »
Bukiecik bardzo ładny, a właśnie jaki kolorek będzie kwiatuszków

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #260 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:05 »
No własnie i tu teraz zabiłyście mi cwieka :drapanie: :drapanie: :drapanie: bo chciałabym cos w tonacji pomarańczowej i mój genialny pomysł był taki aby zrobic taki bukiecik ale z delikatnie pomarańczowych różyczek i dodac do tego kilka białych storczyków lub różyczki takie jak na zdjeciu a storczyki biało różowe :P ale namieszałam a moze lepiej zostawic same róze??? oj oj za duzo mysle i za duzo w tej główce mi sie pomysłow kłębi :P

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #261 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:07 »
to zaraz poszukam i coś wkleje

Offline aniuska25

• forumowicz
« Odpowiedź #262 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:13 »
To ja wkleje cosik, może Cuie zainspiruje:
1: Może takie kolorki???

2: same róze

3:Albo mieszany (jeden z moich faworytów):

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #263 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:20 »
aniuska25 juz w twoim wąteczku odliczeniowym zaciekawiła mnie ostatania wiązanka ma idealnie dobrane kolory własnie w takiej tonacji chciałabym miec bukiecik, no ładnie wyszło na to ze nadal jestem niezdecydowana :P

Offline aniuska25

• forumowicz
« Odpowiedź #264 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:25 »
A nie wiedziałam,że widziałas moje typy u mnie w wąteczku ;) A tak masz je na miejscu ;D

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #265 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:27 »
uwaga zaczynam śmiecić  :los:

nr.1

nr.2

nr.3

nr.4

nr.5

nr.6

nr.7

nr.8

nr.9

nr.10

nr.11

torebeczka  :los:

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #266 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:37 »
epox zabiłas mnie tymi fotkami teraz to ja juz napewno sie nie zdecyduje przecież one wszystkie sa śliczne  :pogrzeb: :pogrzeb: :pogrzeb: :pogrzeb: :pogrzeb: :pogrzeb: a zwłaszcza numer 2,3,6,8,10

Jak mój ukochany to zobaczy to przyjdzie mi pójsc z chwastem do slubu wyrwanym z mamusiowego ogródka bo przeciez ja sie nie zdecyduję....

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #267 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:41 »
a mnie się 11 podoba  ;D

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #268 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:47 »
mało???? no to wklejam kolejne  :los:

nr.14

nr.15

nr.16

nr.17

nr.18

nr.19

nr.20

Offline mizia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #269 dnia: 29 Czerwca 2007, 13:55 »
no ładnie ! jak epox bedzie dalej wklejac tak śliczne zdjecia bukietów to Asia będzie miała niezły problem :)

przy okazji i ja skorzystam, ale już mam wieeelki problem, bo one wszystkie sa przepiękne !!