0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Asiu na pewno na forumki możesz liczyć. A tak w ogóle to na czym staneło z tą suknią od siostry?
Ojej, już koszmary ślubne?? Mam nadzieje że u mnie tego nie będzie choć pewnie i będą Ja chętnie bym wpadła, ale niestety narazie w najbliższym czasie nie planuje wyjazdu do rodziny
no to ciekawe masz sny
Koszmary slubne!!! Ja nei wiem, skąd sie to wszystko bierze, ale serio, sa niesamowite niektore!Ja juz chyba wszystkie mam za soba... Chociaz jeszcze 17 nocy!
Śliczne te buciki!! Takie naprawdę bardzo ślubne
Buciki superanckie
Asiu śliczne butki wybrałas.
a obcas ile ma cm?kurcze ja teraz tez jestem na etapie wyboru butow i zastanawiam sie na jak wysoki obcas moge sobie pozwolic...
chyba się powtórzę, ale co tam cudna sukienka
No kochana jak to nikt nie wchodzi?? jak to nikt nie zagląda?? ja zaglądam Sukienkę to chyba podobną przymierzałam w Szczecinie, ale niestety nie leżała na mnie tak jak ulał tak jak ta Twoja Poduszeczka super!!!! Też chcę jakąś ładniutką, ale jeszcze dokładnie się za tym nie rozglądałam, a ta babka z tego sklepu to jakas nienormalna - 130 zł... Coś jej chyba na głowę spadło. 20 Zł to całkiem niewiele bardzo mi się podoba Twoja podusia
Witaj Asiu Jeszcze mam 2 str. do przeczytania.Póki co - piękne buciki, Ty w sukni wyglądasz olśniewająco, bardzo ładna z Was para i taka informatyczna historia miłosna Pozdrawiam serdecznie!