Autor Wątek: 106? to nie model Peugota :) to moje odliczanie do 8 wrzesnia  (Przeczytany 42697 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Odp: 106? to nie model Peugota :) to moje odliczanie do 8 wrzesnia
« Odpowiedź #180 dnia: 15 Czerwca 2007, 14:17 »
[
Ok chylę czoła ricardo na Ciebie zawsze można liczyć  :P ps. a kiedy my cie ujrzymy w sukni??

Dzień mi sie cięgnie jak makaron....

A można, nie ukrywam, mozna :P hehehe Asia oj moja sukienka jest zamówiona i będzie dopiero albo koniec lipca albo sierpień. Ale jak będzie to foty porobie, bo wtedy też welon trzeba będzie wybrać i biżuterię :)

Mi też się ciągnie...

Wow, na takie coś też bym się pisała, ale cholernie drogie... Ale super by było wyjść z domku a tu woda...  ::)

My czekamy na ofertę last minute, może trafi sie coś fajnego :) mam taką nadzieję :) Napewno coś znajdziecie, a gdzie chcielibyście pojechać??

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #181 dnia: 15 Czerwca 2007, 14:33 »
Asiu, dopiero na tym zdjęciu dostrzegłam jak piękna jest Twoja suknia. Jeszcze raz gratuluję wyboru :brawo_2:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #182 dnia: 15 Czerwca 2007, 14:46 »
Asia, po I melduję się tu i ja :) Po II, czy my się nie spotkałyśmy na Sylwestra :?: Bawiłaś się w pubie Doublin :?:

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #183 dnia: 17 Czerwca 2007, 18:57 »
Och jaki cudny i piękny weekend pomimo ze sobote spędziłam na uczelni to jestem w niebo wzieta wszystkie zaliczenia jak narazie do przodu jupii i zapowiada sie ze reszta tez bedzie oki więc cieszę sie wakacjami pomału  :skacza:

Wracam opalona rozradowana i zakochana :P

[
Ok chylę czoła ricardo na Ciebie zawsze można liczyć  :P ps. a kiedy my cie ujrzymy w sukni??

Dzień mi sie cięgnie jak makaron....
My czekamy na ofertę last minute, może trafi sie coś fajnego :) mam taką nadzieję :) Napewno coś znajdziecie, a gdzie chcielibyście pojechać??

My tez czekamy teraz jak bylismy sie popytac to odrazu nam odradzono zakupu wycieczki w zwykłej ofercie bo pozniej będą podobno połowe tansze. Zaciekawaiła nas oferta na Majorce, choc jesli to nie wypali to Egipt lub Tunezja :) Oby nie wyskoczyły jakies nieprzewidziane wydatki bo wtedy trzeba bedzie przełożyc to na inny termin ::)

Ps. czekam z niecierpliwością na fotki w sukni :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Asiu, dopiero na tym zdjęciu dostrzegłam jak piękna jest Twoja suknia. Jeszcze raz gratuluję wyboru :brawo_2:
Dziekuję bardzo naprawdę strasznie się cieszę ze udało mi sie zmienic sukienke na inną teraz dostrzegam wszystkie plusy i o ile mniej nerwów sobie zaoszczędziałam przed slubem wiem ze gdybym wybrała tamtą byłabym strasznie niezadowolona i na dodatek obsługa salonu była okropna w obecnym salonie mogę powiedziec o wszystkim a dziewczyna traktuje mnie jak dobra kolezankę wysłucha kazdą moją sugestię i jest bardzo miła i uczynna po prostu kamien z serca nie mówiąc juz ze suknia jest najwspaniajsza jaka mogłam sobie wymarzyć

Asia, po I melduję się tu i ja :) Po II, czy my się nie spotkałyśmy na Sylwestra :?: Bawiłaś się w pubie Doublin :?:

Niestey nie ale kto wie przeciez ten swiat jest taki malutki może kiedyś miałysmy okazje sie spotkać :)

Niedługo będe w szczecinie :) :) :) :)  :skacza:

Dzis byliśmy nad jeziorem i odrazu chcielismy obejrzec miejsce w którym planowany był plener z fotografem i wiecie co sie okazło ze zamek obecnie jest w remoncie i nie wiadomo ile to potrwa tak więc musimy szukac czegoś nowego buuuuu... teraz mam niezły orzech do zgryzienia co by tu znaleść.

A za chwile zrobię sobie próbny makijaż na wesele jak mi wyjdzie dobrze to wam fotki wkleję :) i same ocenicie :P
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #184 dnia: 17 Czerwca 2007, 19:26 »
No to rób, i pokazuj, co tam zmajstrowałaś :)

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #185 dnia: 17 Czerwca 2007, 22:08 »
hahahhaha chyba mnie zabijecie naszykowałam sobie lusterko kosmetyki usiadłam i co widze ooooo matko jakie ja mam brwi :P i zamiast sie malowac to wyregulowałam sobie brwi także makijazu nie bedzie jak narazie :P

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #186 dnia: 17 Czerwca 2007, 23:07 »
a zamierzasz sobie sama zrobić maijaż na wesele?

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #187 dnia: 18 Czerwca 2007, 09:05 »
a zamierzasz sobie sama zrobić maijaż na wesele?

Tak bardzo lubię sie malować więc po co mam płacic komus i później być niezadowolona skoro sama moge zrobić to czego oczekuję :) :) :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #188 dnia: 18 Czerwca 2007, 09:42 »
W sumie racja, jeżeli masz ładną buzię to czemu nie, a po zdjęciach widac że masz ładną :) U mnie nie jest z tym tak prosto, bo po godzinie zaraz się świecę i nie wyglądam tak super, dlatego licze na profesjonalne kosmetyki, że jakoś ładniej będzie to wyglądać :)

Offline mizia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #189 dnia: 18 Czerwca 2007, 12:23 »
ja też lubię się sama malować, na dodatek mam mnostwo kosmetykow, jednak mam dokladnie ten sam problem, co ricardo.

jestem taka zosia samosia, ze mam watpliwosci czy bede zadowolona z efektow pracy kosmetyczki... i jak znam siebie, to bede pewnie nanosic poprawki, ale mimo wszystko mam nadzieje, ze makijaż ten będzie trwały.... załamałabym się gdybym już po wyjściu z kościoła zaczęła się świecić!!

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #190 dnia: 18 Czerwca 2007, 13:22 »
No własnie róznie bywa z tym swieceniem ( u mnie tez jest ten problem) mysle ze to kwestia dobrania odpowiedniego podkładu tak samo z cieniami nie powinno sie uzywać tych najtańszych bo po godzinie zaczeły by sie brzydko scierac i łuszczyć. Narazie jestem na etapie dobrania odpowiednich kolorów pozniej zrobie kilka prób i zobaczymy jakie bedą efekty w razie co zawsze mogę poprosic o ratunek kosmetyczke. Nie wiem jak wy ale ja jakos jestem bardzo spokojna jesli chodzi o tą kwestię  mamy przeciez tyle jeszcze spraw do załatwienia :P a wszystko odkładamy na potem hihihihi chyba w tym tygodniu sie zbierzemy i pojdziemy do ksiedza bo trzeba ustalic godzine, inaczej nie bede mogła zacząc drukowac zaproszeń :P

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #191 dnia: 18 Czerwca 2007, 13:40 »
mnie ostatnio zrobiła makijaż pani wizażystka i mówiłam jej ,że mam cere tłustą itd. zrobiła mi makijaż i po pół godziny świeciłam się jak psu jajca ,a po kilku godzinach tusz mi się obsypał i zrobiły mi się czarne bruzdy pod oczami,wyglądało to jak wielkie zmarszczki i teraz już sama nie wiem,może tylko opalić mordke i pomalować oczy tylko  :drapanie: :roll:,chciałabym umieć się sama pomalowac ,ale niestety z tego jestem noga

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #192 dnia: 18 Czerwca 2007, 13:46 »
epox widac albo wizazystka miala slabe kosmetyki, albo zle je dobrala albo zle zastosowala..

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #193 dnia: 18 Czerwca 2007, 13:49 »
wszystkie kosmetyki były z max factora,wypisała mi czego użyła żebym miała ściąge,ale ... :roll:

Offline mizia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #194 dnia: 18 Czerwca 2007, 14:40 »
ja już sama nie wiem od czego to zależy, bo wydaje mi sie ze uzywam naprawde dobrych kosmetykow... probowalam juz naprawde tysiecy podkladow matujacych... jednak nie znalazlam jeszcze tego idealnego... teraz jestem na etapie l'oreala true match... i wciaz to samo...

byc moze te ultra drogie sa naprawde dobre, ale chyba balabym sie zaryzykowac i wydac 200 zl na podklad...

Offline agapa

• zapaleniec
  • data ślubu: 22wrzesień2007
« Odpowiedź #195 dnia: 18 Czerwca 2007, 15:12 »
witam i ja w Twoim odliczanku :)
przeczytałam wszystko :) gratuluje pięknej miłości!
Ja także zaręczałam się w sylwestra tylko rok wcześniej ;)
Piekna z ciebie kobieta a suknia i butki rewelacja i w moim stylu :)
buziaki

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #196 dnia: 18 Czerwca 2007, 21:22 »
No własnie róznie bywa z tym swieceniem ( u mnie tez jest ten problem) mysle ze to kwestia dobrania odpowiedniego podkładu tak samo z cieniami nie powinno sie uzywać tych najtańszych bo po godzinie zaczeły by sie brzydko scierac i łuszczyć. Narazie jestem na etapie dobrania odpowiednich kolorów pozniej zrobie kilka prób i zobaczymy jakie bedą efekty w razie co zawsze mogę poprosic o ratunek kosmetyczke.

No nie wiem czy to jest kwestia odpowiedniego podkładu, ale myślę że przetestowałam prawie wszystkie - łącznie z tymi drogimi... od czego wkońcu jest sephora i próbki :)  i po wszystkich było tak samo... Narazie jestem na etapie Toleriane, i choć twarz się świeci to jednak podkład utrzymuje się na miejscu i nie spływa... Ale za to co do cieni do powiek to się nie zgodzę :) U mnie cienie trzymają się tyle samo - kilka godzin to spokojnie.

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #197 dnia: 19 Czerwca 2007, 08:35 »
Dziewczyny jakoś sobie poradzimy a wiecie co ja o tym myśle ze i tak bedziemy najpiękniejsze na swiecie w tym dniu nie zależnie od tego czy podkład bedzie dobry :P

powiem wam co wczoraj sie wydarzyło, a mianowicie poszlismy z Danielem pooglądac telefony a ze byliśmy w centrum handlowym to przy okazji zahaczyliśmy o jubilera i oto takim sposobem mamy juz obrączki  ;D to chyba była najszybsza decyzja w naszym zyciu pierwsze jakie założylismy  i odrazu je chcielismy :) Daniel na początku nie był przekonany do tego wzoru ale chciał przymierzyć i jak to zrobił to odrazu do kobietki z tekstem to ile płace? hihihihih cieszę sie ze tak szybko nam poszło bałam sie ze z Daniela marudnym i wybrednym charakterem długo bedziemy szukać kompromisu a tu taka niespodzianka :) az normalnie mi sie buźka smieje. OK ja tu nawijam i nawijam a wypadało by sie pochwalić jaki model wybraliśmy otóż obrączki są z verony jak znajdę fotke na necie to zaraz ją wkleją

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #198 dnia: 19 Czerwca 2007, 08:38 »

powiem wam co wczoraj sie wydarzyło, a mianowicie poszlismy z Danielem pooglądac telefony a ze byliśmy w centrum handlowym to przy okazji zahaczyliśmy o jubilera i oto takim sposobem mamy juz obrączki  ;D to chyba była najszybsza decyzja w naszym zyciu pierwsze jakie założylismy  i odrazu je chcielismy :) Daniel na początku nie był przekonany do tego wzoru ale chciał przymierzyć i jak to zrobił to odrazu do kobietki z tekstem to ile płace? hihihihih cieszę sie ze tak szybko nam poszło bałam sie ze z Daniela marudnym i wybrednym charakterem długo bedziemy szukać kompromisu a tu taka niespodzianka :) az normalnie mi sie buźka smieje. OK ja tu nawijam i nawijam a wypadało by sie pochwalić jaki model wybraliśmy otóż obrączki są z verony jak znajdę fotke na necie to zaraz ją wkleją

No to brawissimo :brawo:..Ci nasi faceci to potrafią niekiedy zaskoczyc :brewki: a ty kochana szukaj foty i pochwal sie
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #199 dnia: 19 Czerwca 2007, 08:53 »
Dziewczyny - nie musicie kupowac drogich podkladow bez wyprobowania itp..

W perfumeriach po prostu bierzcie probki - one maja takie pojemniczki do nakladania i tyle

Nigdy nie kupuje kremow i podkladow bez wczesniejszego sprawdzenia. :los:

P.S. Max factor ma akurat dobre tusze raczej wiec nie wiem co ta wizazystka zrobila zeby tusz sie osypywal..

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #200 dnia: 19 Czerwca 2007, 08:55 »
Juz mam juz mam tylko ze na fotkach wyglądaja zupełnie inaczej niz w rzeczywistości  :drapanie: znaczy sie takie same tylko ze jakies inne hehhehe ale zakreciłam  :brewki:

Offline agapa

• zapaleniec
  • data ślubu: 22wrzesień2007
« Odpowiedź #201 dnia: 19 Czerwca 2007, 09:23 »
Bardzo ładne obrączki i gratuluje tak szybkiej decyzji ;)

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #202 dnia: 19 Czerwca 2007, 10:38 »
Bardzo ładne obrączki i gratuluje tak szybkiej decyzji ;)

hehe dziękuje i sama się dziwię ze tak szybko poszło

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #203 dnia: 19 Czerwca 2007, 10:49 »
ładniutkie

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #204 dnia: 19 Czerwca 2007, 11:10 »
no z tymi fotaki to tak bywa, że na żywo obrączki wyglądają zupełnie inaczej....no ale ładne wybraliście :)

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #205 dnia: 19 Czerwca 2007, 11:13 »
Asia-85  gratuluje szybkiej decyzji i super zakupu,obrączki ładniutkie  :brawo_2:

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #206 dnia: 19 Czerwca 2007, 12:17 »
W przyszłą środę bedą juz do odbioru więc mysle ze jak je zobaczycie na "żywo" to bedzie jeszcze całkiem inny efekt, bo mi sie wczoraj wydawało ze nasze są całe z żółtego złota bez domieszki białego a na zdjeciu wygląda to zupełnie inaczej, a no i bym zapomniała dodać chcieliśmy mieć grawer  "Kocham cie Asiu + data" i "Kocham cię Danielku + data" ale pani powiedziała ze sie nie zmiesci :( i zostało "Kocham cię + data"

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #207 dnia: 19 Czerwca 2007, 12:18 »
hahahaha mam taki sam grawerek  :skacza:

Offline Asia-85

• uzależniony
« Odpowiedź #208 dnia: 19 Czerwca 2007, 12:23 »
hahahaha mam taki sam grawerek  :skacza:
O jak fajnie przybij piątkę :piwo_2: :skacza:

Offline epox

• maniak
« Odpowiedź #209 dnia: 19 Czerwca 2007, 12:24 »
 :piwo_2: :skacza: przybijam