Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68415 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #660 dnia: 9 Sierpnia 2007, 23:28 »
Gagatka, a z kąd będziesz miała te płatki, zamawiasz w kwiaciarni, czy będziesz obrywać  :drapanie: My ślubujemy w kwietniu i boję się, że jeszcze nie będę miała z czego zrywać   :(
Zdjęcia fajne, zwłaszcza to w koszulce  :brawo_2: :ok:

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #661 dnia: 9 Sierpnia 2007, 23:42 »
Gagatka, a z kąd będziesz miała te płatki, zamawiasz w kwiaciarni, czy będziesz obrywać  :drapanie: My ślubujemy w kwietniu i boję się, że jeszcze nie będę miała z czego zrywać   :(
Szczerze mówiąc Adusiu to zajmuje się tym moja Mamcia, ale chyba zamawia płatki, tylko nie wiem ile, czy to np. będą na torebki liczyć czy jak??  :hmmm: Jak się dowiem, to napiszę :D

Zdjęcia fajne, zwłaszcza to w koszulce  :brawo_2: :ok:
Dzięki  :-*

Kochane Forumki, dostałam od Ewci (epox) adres stronki, na której można sobie zrobić zawiadomienie do wysłania mailem  :jupi: Ewciu jesteś superos  :-* :-* :-* Jakbyscie chciały to mogę Wam podesłać na privka :D
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #662 dnia: 9 Sierpnia 2007, 23:52 »
Szczerze mówiąc Adusiu to zajmuje się tym moja Mamcia, ale chyba zamawia płatki, tylko nie wiem ile, czy to np. będą na torebki liczyć czy jak??  :hmmm: Jak się dowiem, to napiszę :D
[/quote

O dziękuję bardzo  :blagam: :blagam: :blagam:

I ja poproszę od razu te namiarki  ;D Przydadzą się  :brewki:
Coś się schrzaniło  :drapanie:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #663 dnia: 10 Sierpnia 2007, 09:54 »
Gagatko a czy masz foty tych zawiadomień ale od środka?? Pisałaś  na komputerze czy odręcznie?? I np. jak wypisywałaś osoby to pisałaś razem z osobami towarzyszącymi czy tlko imieę i nazwisko tych z którymi pracujesz?? Chyba się skuszę i coś porobię :)

Prześlij mi na priva te namiarki :) Bardzo chętnie skorzystam :)

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #664 dnia: 10 Sierpnia 2007, 12:10 »
Gagatka pędzisz z załatwieniami.....

Super prezenty dostałaś :)

Kochane Forumki, dostałam od Ewci (epox) adres stronki, na której można sobie zrobić zawiadomienie do wysłania mailem  :jupi: Ewciu jesteś superos  :-* :-* :-* Jakbyscie chciały to mogę Wam podesłać na privka :D

Ja bym prosiła o ten adresik :)

Oj kiecusia wisi ... ale Ci zazdroszczę...
Basiu Twoja też na pewno bedzie sobie tak wisiała i będzie piękna, wszystko w swoim czasie  :przytul:

Mam nadzieję, że z sukienka  sprawa się w końcu rozwiąże :(

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #665 dnia: 10 Sierpnia 2007, 15:10 »
Kochane Forumki, dostałam od Ewci (epox) adres stronki, na której można sobie zrobić zawiadomienie do wysłania mailem   Ewciu jesteś superos     Jakbyscie chciały to mogę Wam podesłać na privka

:oops:  :Wzruszony: ,ale miło,dziękuje  :Daje_kwiatka:,Ty też jesteś superos  :mrgreen: ,a zresztą mysle ,że każda z Was na tym forum jest wspaniała i wyjątkowa i chetnie wszystkie bym poznała :los:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #666 dnia: 10 Sierpnia 2007, 19:13 »
Ja bym prosiła o te namiarki na zrobienie zawiadomień mailowych.

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #667 dnia: 11 Sierpnia 2007, 09:17 »
O właśnie Agatko. Ja tez czekam na info na temat płatków bo usilnie poszukuję i jak narazie niczego nie znalazłam. A wymyśliłam sobie, że ukwiecę mojemu Przyszłemu Mężowi "ostatnią kawalersko-panieńską' drogę tzn. wejście do mojego domu abyśmy po takiej kwietnej dróżce, po błogosławieństwie podążyli do Kościółka związać się "nierozerwalnym węzłem małżeńskim" ;)
« Ostatnia zmiana: 11 Sierpnia 2007, 09:26 wysłana przez loona »

Offline Niusia

• użytkownik
  • **
  • Kocham Mojego Misia!!!!!!!!!
« Odpowiedź #668 dnia: 11 Sierpnia 2007, 09:24 »
Ja też bardzo proszę o te namiary na zrobienie zawiadomień. Z góry dziękuję!!!!

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #669 dnia: 11 Sierpnia 2007, 17:30 »
 :hello: Babeczki :D
Cierpię na chroniczny brak czasu, więc zaraz powysyłam Wam Kochane namiary na zawiadomienia i zmykam się pakować, bo jedziemy do moich Rodziców. Miałam zostać u Nich już do ślubu, ale chyba wrócę z Grzesiem we wtorek rano do Sz-na, cobyśmy z tęsknoty nie pousychali  ;D
Muszę Wam się pochwalić, że mój Grześ zdał prawko za pierwszym podejściem  :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy: i wczoraj oczywiście musieliśmy to uczcić  :pijaki:
Byliśmy też na spotkaniu z Zespołem i ustaliliśmy przebieg wesela. Z zabaw wybraliśmy przebijanie przez PM baloników z karteczkami o przywilejach i obowiązkach po ślubie, czytanie fragmentów bajki np. tak jakby to zrobił ksiądz na kazaniu, dziecko czy obcokrajowiec, karmienie dziecka, za które będzie przebrany mój Misiek (widziałam to kiedyś u Znajomych) i nalewanie wódki do kieliszka siedząc na butelce z napojem.
Podliczyłam dziś gości i będzie to bardzo malutkie wesele na 52 osoby. Ale i tak będziemy się super bawić  :disco:

Gagatko a czy masz foty tych zawiadomień ale od środka?? Pisałaś  na komputerze czy odręcznie?? I np. jak wypisywałaś osoby to pisałaś razem z osobami towarzyszącymi czy tlko imieę i nazwisko tych z którymi pracujesz??
W środku wypisałam na komputerze tak:

„Na wspólną radość,
na chleb powszedni,
na poranne otarcie oczu
w blasku słonecznym,
na nieustające sobą zdziwienie,
na gniew, krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie...”

K.I. Gałczyński

Agata S... i Grzegorz G...
wraz z Rodzicami
mają zaszczyt zawiadomić
Sz. P.
Pracowników Firmy X Sp. z o.o.

o Uroczystości Zawarcia Związku Małżeńskiego,
która odbędzie się 18 sierpnia 2007 roku
o godzinie 16:00
w kościele pw. NMP Królowej Polski w Słubicach
przy ulicy Pierwszego Maja 31.

A dla moich dziewczyn z działu było to samo, tylko wypisałam ich imiona.

Co do płatków, to Mamcia moja wymyśliła, żeby je też w kościele rozsypać tak na chodniku, który leży na środku, tylko musimy w poniedziałek porozmawiać o tym z Siostrą, bo ktoś to potem będzie musiał posprzątać. Dostaniemy już same płatki, nie będzie trzeba obrywać i będą z mieszanych kwiatków od takiej babki z kwiaciarni niedaleko. Mają być na piątek i trzeba je będzie włożyć do lodówki, żeby nie zwiędły ;) Hihihi będą świeżutkie ;)

A to mój dzisiejszy zakup (tylko nie patrzcie na tą żyłkę mocującą figurki do pudełka ;) ):

Miałam kupić figurkę w cukierni, ale jak zobaczyłam, że życzą sobie 40 zł, to stwierdziłam, że lekko przesadzili  :bredzisz: Tą kupiłam za 15 zł i podoba mi się, że jest taka prosta i bez zbędnych udziwnień  :brawo:

A na koniec jeszcze druga strona plakatu z panieńskiego i ciąg dalszy opowieści:

Po 24:00 wyszłyśmy z Rebedebedebe, bo zwykle zamykają tam o 23:00 i mój Grześ, który był na kawalerskim pyfku powiedział, że bez marudzenia mamy przyjść do Nich do Taverny. Ehhhhh każda chwila beze mnie to chwila stracona  :lol: Tak więc zmieniłyśmy lokal wzbudzając w Tavernie spore zainteresowanie plakatem i balonami  ;D Mój Misiek pracował w Tavernie 3 lata i z okazji panieńsko-kawalerskiego dostaliśmy gratis po lampce szampana  :pijaki:
Bardzo sympatycznie wspominam ten nasz panieńsko-kawalerski wieczór, mimo że bez szaleństw i striptizera ;)
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #670 dnia: 11 Sierpnia 2007, 19:21 »
Gagatko mam nadziję,ze wybaczysz moją nieobecnośc...juz nadrobiłam tych kilka stron ;D

Zawiadomienia :ok: zapisuj się zapisuj...masz talenta  ;D

Panieńsko-kawalerki świetny a plakat to unikat...zachowaj dla potomności :P Na swoim panieńskim dostawałam co jakis czas mmsa ze zdjeciem :hahaha: Ci faceci bez nas bawic się nie potrafią  :P
Ale tak sobie myślę, że to dobrze ;)

To juz tylko 7 dni :o
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #671 dnia: 12 Sierpnia 2007, 00:35 »
Gagaciu dziękuję za namiarki  :przytul: Gratuluję Grzesiowi  :Najlepszy: Fajnie, że panieńsko-kawalerski się udał, ale w takim towarzystwie napewno każda imprezka jest udana  :pijaki: :piwo_2: :cancan:
A i plakacik z bejbikiem superowy  :hahahaha:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #672 dnia: 12 Sierpnia 2007, 09:18 »
hehehe, uśmiałam się z plakatu :) ładniusie te bejbi będzie :)

pogratuluj Grzesiowi zdania prawka :) wielkie brawa!

Niektóre woje zabawy nie wiem co znaczą, np czytanie bajki oraz o tym obcokrajowcu...  ???

Figurka bardzo mi się podoba! Zamawiałaś na allegro? W cukierniach mają cholernie drogie te figurki, lepiej przez allegro, ewentualnie forumowa wymiana :)

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #673 dnia: 12 Sierpnia 2007, 17:56 »
Agatko pogratuluj odemnie Grzesiowi zdania prawka

Figurka jest bardzo ładna wiadomo przynajmiej co to za okazja :P i cena przystępna nie ma co wydawac tylu pieniązków na jeden raz i tak wiekszosc gosci nawet nie zwróci na nią uwagi

Wiesz nie przejmuj sie liczba gosci napewno tez bedziecie sie swietnie bawic, u nas tez bardzo duzo ludzi odpadło zaprosilismy 130 a w tej chwili mamy 77 osób na liscie i jeszcze nie jest ona do konca zamknieta
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #674 dnia: 12 Sierpnia 2007, 23:05 »
Gagatko mam nadziję,ze wybaczysz moją nieobecnośc...juz nadrobiłam tych kilka stron ;D
Wybaczam wybaczam Uleńko  :-* Mam nadzieję, że się poprawisz  :P

Panieńsko-kawalerki świetny a plakat to unikat...zachowaj dla potomności :P Na swoim panieńskim dostawałam co jakis czas mmsa ze zdjeciem :hahaha: Ci faceci bez nas bawic się nie potrafią  :P
Ale tak sobie myślę, że to dobrze ;)
Plakat leży sobie na szafie :D Chyba coś w tym jest, że jak tylko jesteśmy gdzieś na imprezie osobno, to jakoś tak nie za dobrze się bawimy ;)

To juz tylko 7 dni :o
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA już TYLKO 6 DNI

Gratuluję Grzesiowi  :Najlepszy:

pogratuluj Grzesiowi zdania prawka :) wielkie brawa!
Agatko pogratuluj odemnie Grzesiowi zdania prawka
Dzięki ;D

Niektóre woje zabawy nie wiem co znaczą, np czytanie bajki oraz o tym obcokrajowcu...  ???
Kochana to jest taka zabawa, że któryś z gości czyta fragment bajki tak, jak zrobiłby to obcokrajowiec próbujący mówić po polsku.

Figurka bardzo mi się podoba! Zamawiałaś na allegro? W cukierniach mają cholernie drogie te figurki, lepiej przez allegro, ewentualnie forumowa wymiana :)
No właśnie w tej cukierni, w której zamawiam torta, figurka kosztuje 40 zł!!! Tą naszą kupiłam w Apollo, zdziwiłam się, że mają je już od 5 zł :D

Fajnie, że panieńsko-kawalerski się udał, ale w takim towarzystwie napewno każda imprezka jest udana  :pijaki: :piwo_2: :cancan:
Wiesz nie przejmuj sie liczba gosci napewno tez bedziecie sie swietnie bawic, u nas tez bardzo duzo ludzi odpadło zaprosilismy 130 a w tej chwili mamy 77 osób na liscie i jeszcze nie jest ona do konca zamknieta
[/quote]
Wszyscy, którzy byli na panieńskim i kawalerskim będą też na weselu, dlatego nie martwię się o dobrą zabawę  :skacza:

Dziś cały dzień poleniwcowaliśmy sobie trochę, byliśmy u mojego Brata i ogólnie odpoczęliśmy :okularnik: Jutro rano idziemy do księdza, a potem do restauracji ustalić szczegóły.
Wczoraj jak byłam w Apollo w poszukiwaniu jakiś rożków na płatki kwiatów, to Babeczka doradziła mi koszyczek taki od święconki owinąć czymś białym i mieć je w takim koszyczku, bo to nawet wygodniejsze będzie dla gości. Tak więc pożyczyłam 2 od Bratówki, Mamcia też jaieś ma i przydadzą się też na cukierki dla dzieciaków, jakby jakąś bramę zrobiły.
A teraz śpijcie dobrze Forumeczki  :-* :-* :-*

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #675 dnia: 13 Sierpnia 2007, 08:29 »
Plakat pierwsza klasa :brawo:

Koniecznie zostaw go sobie na pamiątkę :D

Ja mam taki jeden z obrony mgr.... super się wraca wspomnieiami do tamtych dni.....

Gagatko jeszcze kilka dni.... Jak się czujesz przed tym wielkim wydarzeniem ??

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #676 dnia: 14 Sierpnia 2007, 08:51 »
gagatko wszystko tak się super zapowiada że już nie mogę się doczekać jak zapodasz nam potem relacyjke :)

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #677 dnia: 14 Sierpnia 2007, 12:50 »
Aż mnie świeżbi żeby zobaczyć cie na żywo ::)
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #678 dnia: 14 Sierpnia 2007, 13:30 »
gagatka  :hello: :hello: :hello: :hello:

To juz tylko albo az 4 dni  :skacza:

Trzymam kciuki aby wszytsko poszlo jak po masle  :ok: :ok: :ok:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #679 dnia: 14 Sierpnia 2007, 21:14 »
Plakat pierwsza klasa :brawo:

Koniecznie zostaw go sobie na pamiątkę :D

Ja mam taki jeden z obrony mgr.... super się wraca wspomnieiami do tamtych dni.....

Na pewno sobie zostawię plakacik ten przecudnej urody, jeżeli tylko będę miała gdzie go umieścić, bo na szafie wygląda średnio  :-\

Gagatko jeszcze kilka dni.... Jak się czujesz przed tym wielkim wydarzeniem ??

Szczerze mówiąc Barbarko, to mam stresa pierwszotańcowego, bo póki co nie mieliśmy kiedy poćwiczyć akurat tej wybranej banalnej piosenki Farby "Chcę tu zostać", a to dlatego, że nigdzie jej nie mamy nagranej  :(

gagatko wszystko tak się super zapowiada że już nie mogę się doczekać jak zapodasz nam potem relacyjke :)
Już bym chciała być po, bo to czekanie i zamartwianie się o pierdółki wcale mi nie służy  :-\

Aż mnie świeżbi żeby zobaczyć cie na żywo ::)
Asiu byłoby nam przeogromnie miło zobaczyć Cię w Słubicach w sobotkę :D

gagatka  :hello: :hello: :hello: :hello:

To juz tylko albo az 4 dni  :skacza:

Trzymam kciuki aby wszytsko poszlo jak po masle  :ok: :ok: :ok:
Dziękuję Ci Kochana za kciukaski i za to, że do mnie zaglądasz, mimo iż przeniosłaś się do Bebikowa  :-*

Po wczorajszej wizycie u Proboszcza jestem bardzo zadowolona, bo jest On chętny do współpracy i nawet zrobiliśmy małą próbę, jak mamy iść, gdzie stać itp. Niby to na sucho, a ja się już wzruszyłam jak przyszło do składania przysięgi  :Wzruszony: Mój Grześ wymyślił też, że podziękowania dla Rodziców zrobimy w kościele, żeby było bardziej uroczyście, a na sali tylko zatańczymy "Cudownych Rodziców" z dedykacją dla Nich. Hmmm... teraz więc ja muszę coś sklecić, bo Grześ oczywiście będzie siedział do późna w pracy nad jakimiś sprawozdaniami, a jutro On jedzie do swoich Rodziców (m. in. na pogrzeb znajomej  :mdleje: )
Przed chwilą pojawił się problem z kwiatami, bo nie ma w hurtowni białych kanciastych desek, więc pozostają mi ecru  :Kwasny: Mam nadzieję, że będą się ładnie komponować z białymi różami  :-\

A teraz moje kolejne dylematy, tym razem z wódką, a konkretnie z akcyzami, na które Grześ kręcił trochę nosem, jako na rzecz zbędną, a Agatka się uparła, więc teraz niniejszym prezentuję Wam butelczynę zastępczą, aczkolwiek również dziwnym trafem jest to Sobieski i proszę o odpowiedź na pytanie natury egzystencjalnej: CZY AKCYZĘ PRZYKLEIĆ NA TĄ ORYGINALNĄ ZIELONA CZY NA KRZYŻ, ŻEBY NIE BYŁO, ŻE TO SPIRYT ROZRABIANY??  :hmmm:
Butelka w całej okazałości:

Zawieszki w takim samym stylu jak czekoladki:

Akcyza (mam 2 rodzaje), która ma podkreślić to, że jest to wódka weselna, nawet jak kelnerzy nie przewieszą zawieszek, bo mamy ich tylko 50 sztuk, a butelek jest więcej:

Nie mogę uwierzyć, że jeszcze TYLKO 4 DNI  :skacza:

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #680 dnia: 14 Sierpnia 2007, 21:21 »
Gagatko, ja sądzę, że lepiej nakleić tą ozdobną akcyzę na tą zieloną :drapanie: Tak mnie się wydaje, bo na skos może być już tego za dużo  :drapanie:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #681 dnia: 14 Sierpnia 2007, 21:22 »
Akcyzę kleiłabym na krzyż z oryginalną, a tak apropo super się ta akcyza prezentuje, można skompletować cały zestaw na stół, ale sobie odpuściłam.. ale akcyzy ślubnej powiedziałam, że nie odpuszczę, uzależniam wybód od kolorystyki flaszki  ::) ale ta mi się straszzzzzzzzznie podoba.

Pytaliście księdza już czy możliwe jest podziękowanie rodzicom w kościele :?: bo rozumiem, że miało by to być podczas mszy jeszcze pod koniec pewnie :?:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #682 dnia: 14 Sierpnia 2007, 21:49 »
Gagatko, ja sądzę, że lepiej nakleić tą ozdobną akcyzę na tą zieloną :drapanie: Tak mnie się wydaje, bo na skos może być już tego za dużo  :drapanie:
Ano właśnie stąd mój dylemat, bo jeżeli nakleję na tą zieloną, to nie będzie jej w ogóle widać, bo ta ślubna jest szersza i mogą się krzywić, że coś jest z wódką nie teges  :roll:

Akcyzę kleiłabym na krzyż z oryginalną, a tak apropo super się ta akcyza prezentuje, można skompletować cały zestaw na stół, ale sobie odpuściłam.. ale akcyzy ślubnej powiedziałam, że nie odpuszczę, uzależniam wybód od kolorystyki flaszki  ::) ale ta mi się straszzzzzzzzznie podoba.
Ja nie myślałam wcześniej o akcyzie, bo stwierdziłam, że skoro są zawieszki, to wystarczy. Ale spotkałam się z opowieściami, że goście biorą sobie zawieszki "na pamiątkę"  :shock:, więc jakiś akcent weselny chciałam żeby został na tej butelce. A te spodobały mi się, bo były takie delikatne i jasne :D

Pytaliście księdza już czy możliwe jest podziękowanie rodzicom w kościele :?: bo rozumiem, że miało by to być podczas mszy jeszcze pod koniec pewnie :?:
Tak Kasiu pytaliśmy Księdza o podziękowania, nie miał nic przeciwko, tylko zapytał kiedy chcemy to zrobić i w jakiej formie. No to sobie wymyśliliśmy, że przed podpisaniem aktu małżeństwa i przed błogosławieństwem na rozesłanie, czyli na koniec Mszy.
Poza tym obrączki będzie niósł Grzesia Kuzyn Paweł 11-letni i moja Chrześniaczka będzie szła z Nim niosąc mały bukiecik, a Ksiądz sam zaproponował, żeby były dla nich z boku 2 krzesełka, a obrączki możemy wziąć bezpośrednio z poduszki. Nie wiem czy to wypali, ale pomysł jest niczego sobie ;) 

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #683 dnia: 14 Sierpnia 2007, 22:03 »
Fajny pomysł z tymi dzieciaczkami, a czy wypali, zależy po części od ich "żywiołowości"  :D

Ano właśnie stąd mój dylemat, bo jeżeli nakleję na tą zieloną, to nie będzie jej w ogóle widać, bo ta ślubna jest szersza i mogą się krzywić, że coś jest z wódką nie teges

Też tak pomyślałam, a po co wsyłuchiwać jakieś głupie uwagi, zresztą na banderola jest tak ładna, że może być znacznie bardziej widoczna.

Tak Kasiu pytaliśmy Księdza o podziękowania, nie miał nic przeciwko, tylko zapytał kiedy chcemy to zrobić i w jakiej formie. No to sobie wymyśliliśmy, że przed podpisaniem aktu małżeństwa i przed błogosławieństwem na rozesłanie, czyli na koniec Mszy

Muszę stwierdzić, że odp nie jest w pełni wyczerpująca  ::) ::) ::) ::) domagam się więcej szczegółów  ;D ;D ;D

Ps. Wyczytałam, że nie masz piosenki, może ją podesłać na mailika :?:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #684 dnia: 14 Sierpnia 2007, 22:25 »
Fajny pomysł z tymi dzieciaczkami, a czy wypali, zależy po części od ich "żywiołowości"  :D
Wiesz te "dzieciaczki" nie są już takie małe i mogą się nieco zawstydzić  :oops:

Muszę stwierdzić, że odp nie jest w pełni wyczerpująca  ::) ::) ::) ::) domagam się więcej szczegółów  ;D ;D ;D
Obawiam się Kochana, że szczegóły wyjdą dopiero "w praniu" ;) Wymyśliliśmy sobie, że jak Ksiądz skończy modlitwę po komunii, to powie coś w stylu, że my chcemy zabrać głos. Staniemy sobie przy schodkach prowadzących na ołtarz (kiedy jeszcze Słubice były dzielnicą Frankfurtu, był tu teatr, stąd te schodki) i powiemy coś w tym stylu:

"Kochani Rodzice! Nadszedł dla nas bardzo ważny i szczególny dzień oraz doskonała okazją by powiedzieć
Wam DZIĘKUJĘ!
- za życie które nam daliście,
- za ciepło miłość i oparcie które wciąż nam dajecie
- za ludzką dobroć mądrość i tolerancję, której nas uczyliście
Z całego serca dziękujemy za wszystkie lata rodzicielskiej miłości. A przede wszystkim za to że jesteście i dzięki temu jakaś część nas może ciągle czuć się radosnymi dziećmi."

Pomysł oczywiście wyszperałam gdzieś na Forumie ;) Potem kwiatuchy i te książki, których zdjęcia wklejałam gdzieś na początku tego wątku. Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje Słonko?? :D Jeżeli nie, to chyba będziesz musiała poczekać na relacyjkę  :wink:

Ps. Wyczytałam, że nie masz piosenki, może ją podesłać na mailika :?:
O taaaaaaaak Kochana jesteś  :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: Mój adresik: agaciorek2@gmail.com

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #685 dnia: 14 Sierpnia 2007, 22:27 »
Skarbeńku teraz to czuję się w pełni usatysfakcjonowana  ;D ;D ;D ;D Dziękuję.
Pioseneczka zaraz poleci.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #686 dnia: 14 Sierpnia 2007, 22:46 »
Skarbeńku teraz to czuję się w pełni usatysfakcjonowana  ;D ;D ;D ;D Dziękuję.
Suuuuuuuper  :jupi:

Pioseneczka zaraz poleci.
Już dostałam  :skacza: Dziękuję Ci Kochana przeogromnie  :-* :uscisk: Na Foremki to jednak można liczyć  :ok: :i_love_you:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #687 dnia: 15 Sierpnia 2007, 10:57 »
Ja bym tą akcyzę nakleiła na tą prawdziwą. Przecież z butelek nie zrywacie napisu sobieski więc będzie wiadomo, że jest to dobra wódka. A jak komuś się nie podoba to może nie pić :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #688 dnia: 15 Sierpnia 2007, 11:14 »
Ja bym tą akcyzę nakleiła na tą prawdziwą. Przecież z butelek nie zrywacie napisu sobieski więc będzie wiadomo, że jest to dobra wódka. A jak komuś się nie podoba to może nie pić :)
Hmmmm...najlepiej nakleję i tak i tak ;D Zobaczę jak to wyjdzie.

Powoli pożera mnie stresior, że coś nie wyjdzie, zdarzy się katastrofa, uderzy meteoryt, bedzie powódź, gradobicie albo inne takie  :mdleje: :mdleje: :mdleje: Jeszcze tylko 3 dni... Ehhhh... jak szybko zleciało te 8 miesięcy od zaręczyn... Muszę wziąć się w garść i zacząć pakowanko...

Kochane moje Foremeczki! Dziś jadę już do domku i nie będę miała dostępu do neciku, tak więc chcę Wam kochane podziękować, że byłyście ze mną w tym moim odliczajniku, za każde dobre słowo, radę, wsparcie, jesteście kochane  :przytul: :przytul: :przytul: :-* :-* :-*
Jak tylko wrócę z Międzyzdrojów, to napiszę kilka słów jak było, a teraz  :id_juz: do  napisanka już jako Pani G. :D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #689 dnia: 15 Sierpnia 2007, 11:18 »
Kochana to my Ci dziękujemy, że chciałaś się z nami szystkim dzielić :)

Jakby co, to mój numer masz, pisz, dzwoń a ja będę przekazywać na forum co trza :)

Będziesz śliczna panną młodą :)