fiu, fiu, no kochana - pierwsza klasa 
Przez to, że przyozdobienie kieliszków proste to tymsamym śliczne
Bardzo mi się podobuje 
Dzięki Dziewczynki

Były jeszcze jakieś falbanki tiulowe przy kieliszkach, ale mój Grześ chyba by zareagował na nie alergią

Ja podusiów nie lubiem i jak sobie tą wyobrażę bez falbany to wydaje mi się ładniejsze, ale obrączki ładnie się prezentują.
Ja wybrałam podusię ze względu na moją Chrześniaczkę

Tak sobie pomyślałam czy może by tej falbanki nie odpruć, ale chyba jest wszyta do środka.

Szampanówki i kielonki mi się podobują, tylko ja takich nie wybrałam bo właśnie nie wiem czy te serduszka są przymocowane na stałe?? Nie wiem właśnie jak się z tym obchodzić podczas mycia a o zmywarce to już nie wspomnę 
Ja też o zmywarce nie wspomnę, bo póki co nie posiadam, więc problem z głowy

A poza tym, to chyba potraktuję je jako ozdoby i nie będę używać po weselu. Nie wiem też, które pobijemy.
Podusia mi się podobejszyn, choć ja będę miała kwadracik (własnej robotki)
Ooooooo widzę talencik nam tu się ukrywa

A jest fotka w Twoim odliczanku, bo jakoś nie kojarzę

W środę i piątek jestem na popołudnie
Gorzej może być z wypiciem kawusi bo sama jestem od 17 i co chwilę będę się odrywać do klientów. Ale co tam - zamknę drzwi i ich nie wpuszczę 
To umówmy się wstępnie na środę (25.07) tak. ok. 20:00, bo mam przymiarkę kiecy, więc wcześniej nidyrydy. Jakby co to zabarykaduje się drzwi jakąś szafą

Gagatka, ty to masz głowę do kieliszków
A wiesz Adusiu, że mam mocniejszą głowę niż mój Misiek

On zawsze mi mówi, że nie możemy pić po tyle samo

Taka jestem nieekonomiczna

Gagatko dopiero teraz trafiłam do Twojego odliczanka i strasznie mi wstyd z tego powodu, ale obiecuję że jeśli tylko czas mi pozwoli będę brać czynny udział w "życiu" Twojego odliczanka:)
Witam Cię gorąco Ilonko

Cieszę się, że tu zajrzałaś, bo wiesz lepiej późno niż wcale

Mam nadzieję, że będziesz u mnie częstym gościem

Chciałam Ci pogratulować pomysłowości i precyzji w dopasowywaniu każdego szczegółu, ktróry będzie brał udział w Waszym "przedstawieniu".
Dziękuję Ci bardzo

Niektóre rzeczy sobie odpuszczam, np. chciałam tablice rejestracyjne z naszymi imionami, ale że dostaliśmy gratis do zaproszeń takie zwykłe, to bez sensu dodatkowo wyrzucać kaskę, chociażby parę złotych.
A tak na marginesie to powiem,że chyba znam Twojego narzeczonego. Kupowaliśmy w sobotę garnitur dla mojego przyszłego...
A byliście chociaż zadowoleni z obsługi??

Kilka Forumek już Grzesia rozpoznało na zdjęciach