Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68531 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #450 dnia: 17 Lipca 2007, 10:51 »
Właśnie musze w Słubicach poszukać kogoś takiego. Moi Floryści też dekorują sale, ale biorą ponad 1000 zł  :pogrzeb: Sąsiadka moich Rodziców sprzedaje firanki, więc może by mi coś wypatrzyła tiulowego w jakiejś hurtowni  :drapanie: Tylko jeszcze dekoracja na pozostałą część sali  :mdleje:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #451 dnia: 17 Lipca 2007, 11:45 »
Moi Floryści też dekorują sale, ale biorą ponad 1000 zł  :pogrzeb:
:mdleje:
Nie ma to jak business ślubny  :smile:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #452 dnia: 17 Lipca 2007, 12:03 »
gagatka ja sobie wymyslilam taka dekoracje za nami i wszystko do niej wypozyczam!

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #453 dnia: 17 Lipca 2007, 12:05 »
gagatko dziękuję za namiarki  :skacza: :przytul:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #454 dnia: 17 Lipca 2007, 12:22 »
Agassi a gdzie wypożyczasz swoją dekorację? Przyznam, że jest supcio  :ok: A dużo płacisz? To jest tylko miejsce dla PM tak? A co macie na reszcie sali?
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #455 dnia: 17 Lipca 2007, 12:53 »
Wypozyczam z Perfectu jak widac na zdjeciu  ;D
Na sali wymyslilam balony z tiulem

No i bede miala balon strzelajacy ktory mi przyjda w sobote zamontowac

A na autko chce tylko cos takiego

W sumie to nie potrafie Ci konkretnie powiedziec ile ja za to zaplace bo juz nie panuje nad tym wszystkim. Ja jestem praktycznie u nich prawie raz w tygodniu i cos dokupuje albo dopisuje do listy rzeczy zamowionych na sierpien. Bralam u nich tez 400 balonow i ten material pod sufit, stelaz na brame balonowa, serwety i serwetki na stol w tym samym kolorze, fontanny na tort, elektryczna pompke do balonow itp...
Na pewno wychodzi taniej niz kupic i martwic sie potem co z tym zrobic?

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
« Odpowiedź #456 dnia: 17 Lipca 2007, 12:55 »
Gagatko przeczytałam moje zaległości w Twoim wątku ale teraz obiecuję, że będę częściej zaglądać na tyle na ile czas mi pozwoli. Obrączki wasze bardzo mi się podobają, sukienka taka delikatna subtelna też super :brawo_2: :brawo_2: , sala bardzo ładna i dekoracja, którą pokazujesz super będzie wyglądać. Polecam również dekoratorkę bo udekorują ci i nie musisz się martwić co zrobić z dekoracją.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #457 dnia: 17 Lipca 2007, 14:55 »
Dzięki Agassi kochana jesteś  :-* Wyszperałam ich stronkę, zagonię Grzesia do jej przejrzenia i mam nadzieję, że uda nam się cosik wybrać :D

Gagatko przeczytałam moje zaległości w Twoim wątku ale teraz obiecuję, że będę częściej zaglądać na tyle na ile czas mi pozwoli.
Cieszę się Słonko, że zawitałaś do mnie ponownie  :przytul: Obietnica przyjęta, więc nie masz wyjścia musisz tu zaglądać częściej ;)

Obrączki wasze bardzo mi się podobają, sukienka taka delikatna subtelna też super :brawo_2: :brawo_2: , sala bardzo ładna i dekoracja, którą pokazujesz super będzie wyglądać.
Dzięki Kochana  :-*

Polecam również dekoratorkę bo udekorują ci i nie musisz się martwić co zrobić z dekoracją.
No to fakt, ale jak usłyszałam ile moi Floryści wzieli za dekorację trochę większej sali niż moja to padłam  :mdleje:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #458 dnia: 18 Lipca 2007, 13:50 »
Wczoraj byłam na polowanku :brewki: A to jeden z moich łupów:

Oprócz szampanówek kupiłam kieliszki do wódki i poduszeczkę na obrączki, którą będzie niósł Grzesia Kuzyn razem z moją Chrześniaczką (o ile im się nie odwidzi ;) ), ale fotki wkleję później, bo nie znalazłam na necie. Aż się zdziwiłam, że Miśkowi wszystko się spodobało, tyle że stwierdził, iż będę widziała jak wypija każdy kieliszek :D
A dziś byliśmy w USC - pani trochę mnie zdenerwowała, bo opatrznie zrozumiała moje słowa i wielce się oburzyła, ale najważniejsze, że załatwiliśmy zaświadczenie i już nie ma odwrotu:
:skacza: ZA 31 DNI BĘDĘ PANIĄ G. :skacza:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #459 dnia: 18 Lipca 2007, 13:56 »
a mi sie bardzo podobala ta pierwsza dekoracja ktora wklejalas razem z deco samochodu :los:

byla sliczna! i wg mnie wcale nie bylo za duzo kwiatow..

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #460 dnia: 18 Lipca 2007, 14:03 »
Kieliszki pierwsza klasa :brawo:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
« Odpowiedź #461 dnia: 18 Lipca 2007, 14:04 »
gagatko kieliszki ładne i czekam na zdjęcia reszty łupów  ;D :skacza:
Też muszę się gdzieś rozglądną za kieliszkami albo samej coś zrobić,  :drapanie: :drapanie:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #462 dnia: 18 Lipca 2007, 14:36 »
a mi sie bardzo podobala ta pierwsza dekoracja ktora wklejalas razem z deco samochodu :los:

byla sliczna!
Kieliszki pierwsza klasa :brawo:
gagatko kieliszki ładne
Dzięki Babki za uznanie dla mego gustu  ;)  :-*

i czekam na zdjęcia reszty łupów  ;D :skacza:
Zdjęcia wkleję wieczorkiem. Mam tylko problem z akumulatorkami do aparatu, bo ciągle mi się rozładowują :nerwus: Zaraz po naładowaniu mogę zrobic tylko kilka zjęć i od razu jest komunikat, żeby naładować baterie  :mdleje: Wkurza mnie to niesamowicie. Chyba będę musiała kupić jakies inne  >:( Macie jakieś typy?

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #463 dnia: 18 Lipca 2007, 15:41 »

Zdjęcia wkleję wieczorkiem. Mam tylko problem z akumulatorkami do aparatu, bo ciągle mi się rozładowują :nerwus: Zaraz po naładowaniu mogę zrobic tylko kilka zjęć i od razu jest komunikat, żeby naładować baterie  :mdleje: Wkurza mnie to niesamowicie. Chyba będę musiała kupić jakies inne  >:( Macie jakieś typy?

Ja też tak miałam! Kilka zdjęć zrobiłam i zaraz też się pokazywało, że już bateria rozładowana... Trzeba było kupić nowe baterie... Bo te ze starości już fiksowały...

A kochana, ja się muszę tutaj poskarżyć  ::) Otóż myślałam, że do mnie w niedzielę zajdziesz do pracy (bo się pytałaś czy w niedzielę siedzę do 19) no i ja tu czekam a tu figa :P

I jak mi tu teraz wytłumaczysz?????????

Słucham

:)

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #464 dnia: 18 Lipca 2007, 15:54 »
to oczekujemy foteczek :Tuptup:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #465 dnia: 18 Lipca 2007, 15:57 »

Ja też tak miałam! Kilka zdjęć zrobiłam i zaraz też się pokazywało, że już bateria rozładowana... Trzeba było kupić nowe baterie... Bo te ze starości już fiksowały...
Kochana mi się tak robią NOWE!!!!!!!!!!  :nerwus: A jakie masz teraz?

A kochana, ja się muszę tutaj poskarżyć  ::) Otóż myślałam, że do mnie w niedzielę zajdziesz do pracy (bo się pytałaś czy w niedzielę siedzę do 19) no i ja tu czekam a tu figa :P

I jak mi tu teraz wytłumaczysz?????????

Słucham

:)
Pani się nie denerwuje na Agatkę Pani Orangowa, bo Agatka już planuje nawiedzić Panią od soboty i ciągle coś wyskakuje!!!!!! Wiem należą mi się porządne baty!  :biczowanie: Ale może w następnym tygodniu, bo w weekend mam ślub i imprezkę Kumpeli od panieńskiego. Dam Ci znać wcześniej cobyś mogła zaopatrzyć się w pyszną kawusię ;)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #466 dnia: 18 Lipca 2007, 16:51 »
Gagatka, kieliszeczki.... miodzio  ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #467 dnia: 18 Lipca 2007, 18:18 »
W ten weekend kochana mnie nie ma, ale za to w następną niedzielę jestem po południu :)

Z kawusią to nie za bardzo będzie u mnie jak wypić (chyba ze w jakimś bidonie) ale coś się wymyśli :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #468 dnia: 18 Lipca 2007, 19:49 »
Gagatka, kieliszeczki.... miodzio  ;D
Dziękuję Adusiu  :-*

W ten weekend kochana mnie nie ma, ale za to w następną niedzielę jestem po południu :)
Z kawusią to nie za bardzo będzie u mnie jak wypić (chyba ze w jakimś bidonie) ale coś się wymyśli :)
Hmmm...to może w tygodniu?? W poniedziałek i wtorek mam zajęte popołudnie, ale może wśrodę?? Daj znać kiedy jesteś, to przyczłapię :) A kawę może w termosie przynieść?? ;)

to oczekujemy foteczek :Tuptup:
Już za chwileczkę, już za momencik... :D

Tadammmmmmmmmmm oto kolejne łupy:
Nie wiem czy dobrze przymocowałam obrączki :hmmm: Czy ktoś mi udzieli instruktażu??

To zdjęcie wyszło jakby była ecru, ale jest biała. Trochę średnie są te falbanki, ale ogólnie mi się spodobała ;)

Nie mogłam się powstrzymać przed zrobieniem zbliżenia  :oops:

A tu kieliszki do wódeczki. Pewnie banalnie proste do wykonania samemu, bo wystarczy klej i tasiemka, ale z braku czasu można kupić ;)

« Ostatnia zmiana: 18 Lipca 2007, 19:51 wysłana przez gagatka »

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #469 dnia: 18 Lipca 2007, 19:53 »
Przez to, że przyozdobienie kieliszków proste to tymsamym śliczne :!: Bardzo mi się podobuje  :D

Ja podusiów nie lubiem i jak sobie tą wyobrażę bez falbany to wydaje mi się ładniejsze, ale obrączki ładnie się prezentują.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #470 dnia: 18 Lipca 2007, 20:29 »
fiu, fiu, no kochana - pierwsza klasa :)

Szampanówki i kielonki mi się podobują, tylko ja takich nie wybrałam bo właśnie nie wiem czy te serduszka są przymocowane na stałe?? Nie wiem właśnie jak się z tym obchodzić podczas mycia a o zmywarce to już nie wspomnę :)

Podusia mi się podobejszyn, choć ja będę miała kwadracik (własnej robotki)

W środę i piątek jestem na popołudnie :) Gorzej może być z wypiciem kawusi bo sama jestem od 17 i co chwilę będę się odrywać do klientów. Ale co tam - zamknę drzwi i ich nie wpuszczę :)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #471 dnia: 18 Lipca 2007, 20:43 »
Gagatka, ty to masz głowę do kieliszków  ;D

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #472 dnia: 19 Lipca 2007, 07:59 »
Gagatko dopiero teraz trafiłam do Twojego odliczanka i strasznie mi wstyd z tego powodu, ale obiecuję że jeśli tylko czas mi pozwoli będę brać czynny udział w "życiu" Twojego odliczanka:) Chciałam Ci pogratulować pomysłowości i precyzji w dopasowywaniu każdego szczegółu, ktróry będzie brał udział w Waszym "przedstawieniu". A tak na marginesie to powiem,że chyba znam Twojego narzeczonego. Kupowaliśmy w sobotę garnitur dla mojego przyszłego... :)
Pozdrawiam Was cieplutko.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #473 dnia: 19 Lipca 2007, 08:57 »
fiu, fiu, no kochana - pierwsza klasa :)
Przez to, że przyozdobienie kieliszków proste to tymsamym śliczne :!: Bardzo mi się podobuje  :D
Dzięki Dziewczynki  :-* Były jeszcze jakieś falbanki tiulowe przy kieliszkach, ale mój Grześ chyba by zareagował na nie alergią ;)

Ja podusiów nie lubiem i jak sobie tą wyobrażę bez falbany to wydaje mi się ładniejsze, ale obrączki ładnie się prezentują.
Ja wybrałam podusię ze względu na moją Chrześniaczkę :D Tak sobie pomyślałam czy może by tej falbanki nie odpruć, ale chyba jest wszyta do środka.  :hmmm:

Szampanówki i kielonki mi się podobują, tylko ja takich nie wybrałam bo właśnie nie wiem czy te serduszka są przymocowane na stałe?? Nie wiem właśnie jak się z tym obchodzić podczas mycia a o zmywarce to już nie wspomnę :)
Ja też o zmywarce nie wspomnę, bo póki co nie posiadam, więc problem z głowy ;) A poza tym, to chyba potraktuję je jako ozdoby i nie będę używać po weselu. Nie wiem też, które pobijemy.

Podusia mi się podobejszyn, choć ja będę miała kwadracik (własnej robotki)
Ooooooo widzę talencik nam tu się ukrywa :D A jest fotka w Twoim odliczanku, bo jakoś nie kojarzę  :drapanie:

W środę i piątek jestem na popołudnie :) Gorzej może być z wypiciem kawusi bo sama jestem od 17 i co chwilę będę się odrywać do klientów. Ale co tam - zamknę drzwi i ich nie wpuszczę :)
To umówmy się wstępnie na środę (25.07) tak. ok. 20:00, bo mam przymiarkę kiecy, więc wcześniej nidyrydy. Jakby co to zabarykaduje się drzwi jakąś szafą ;)

Gagatka, ty to masz głowę do kieliszków  ;D
A wiesz Adusiu, że mam mocniejszą głowę niż mój Misiek ;) On zawsze mi mówi, że nie możemy pić po tyle samo :D Taka jestem nieekonomiczna  :luzak:

Gagatko dopiero teraz trafiłam do Twojego odliczanka i strasznie mi wstyd z tego powodu, ale obiecuję że jeśli tylko czas mi pozwoli będę brać czynny udział w "życiu" Twojego odliczanka:)
Witam Cię gorąco Ilonko  :hello: Cieszę się, że tu zajrzałaś, bo wiesz lepiej późno niż wcale  :hopsa: Mam nadzieję, że będziesz u mnie częstym gościem  ;D

Chciałam Ci pogratulować pomysłowości i precyzji w dopasowywaniu każdego szczegółu, ktróry będzie brał udział w Waszym "przedstawieniu".
Dziękuję Ci bardzo  :przytul: Niektóre rzeczy sobie odpuszczam, np. chciałam tablice rejestracyjne z naszymi imionami, ale że dostaliśmy gratis do zaproszeń takie zwykłe, to bez sensu dodatkowo wyrzucać kaskę, chociażby parę złotych.

A tak na marginesie to powiem,że chyba znam Twojego narzeczonego. Kupowaliśmy w sobotę garnitur dla mojego przyszłego... :)
A byliście chociaż zadowoleni z obsługi?? :D Kilka Forumek już Grzesia rozpoznało na zdjęciach  ;D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #474 dnia: 19 Lipca 2007, 09:01 »
Falbana wszyta dośrodka napewno, ale ja bym choć próbowała ją przyciąć połowę.

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #475 dnia: 19 Lipca 2007, 09:32 »
gagatko podusia oczywiscie cudna ja tez polowałam na serdzuszko ale zostałam przy kwadraciku z kwiatkiem zreszta napewno widziałas ja w moim wątku, co do obraczek kochana nie mam pojęcia jak to sie montuje sama sie nad tym zastanwiam czy wystarczy tylko przywiazac jak znajdzeiesz jakis sposob to bede wdzieczna za info  ;D ja  swoja poduszeczke przypikowałam na srodku i zrobił sie mały dołeczek i myslałam zeby tam ułozyc obrączki i ich nie wiązac.
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #476 dnia: 19 Lipca 2007, 09:43 »

Ja też o zmywarce nie wspomnę, bo póki co nie posiadam, więc problem z głowy ;) A poza tym, to chyba potraktuję je jako ozdoby i nie będę używać po weselu. Nie wiem też, które pobijemy.

No chyba do pobicia to jakieś takie zwykłe?? Tych szkoda of kors bo już będą naznaczone piętnem małżeństwa :) hehehe

Ooooooo widzę talencik nam tu się ukrywa :D A jest fotka w Twoim odliczanku, bo jakoś nie kojarzę  :drapanie:

A fotki jeszcze nie ma bo jeszcze nic nie jest zrobione :) Żaden talencik - wykorzystuję moją mamusię :) materiał biały jest, dokupiłam kwiatka jakieś wstążkę no i jest cacy. Jak będzie zrobione to foty napewno będą :)

To umówmy się wstępnie na środę (25.07) tak. ok. 20:00, bo mam przymiarkę kiecy, więc wcześniej nidyrydy. Jakby co to zabarykaduje się drzwi jakąś szafą ;)

Wstępnie mi pasi :) Jakby co to będziesz udawać marudnego klienta :) hehehe

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #477 dnia: 19 Lipca 2007, 10:17 »
Falbana wszyta dośrodka napewno, ale ja bym choć próbowała ją przyciąć połowę.
Też tak myślałam, ale chyba się będzie strzępiła  :roll:

gagatko podusia oczywiscie cudna ja tez polowałam na serdzuszko ale zostałam przy kwadraciku z kwiatkiem
Dziękuję Asiu  :-* No patrz, a ja polowałam na kwadratową  ;D

co do obraczek kochana nie mam pojęcia jak to sie montuje sama sie nad tym zastanwiam czy wystarczy tylko przywiazac jak znajdzeiesz jakis sposob to bede wdzieczna za info  ;D ja  swoja poduszeczke przypikowałam na srodku i zrobił sie mały dołeczek i myslałam zeby tam ułozyc obrączki i ich nie wiązac.
No właśnie ja przywiązałam na raz, ale nie wiem czy to nie jest za słabo i czy nie spadną gdzieś po drodze  :boje_sie: A z drugiej strony to nie wiem co się z nimi potem dzieje czy to siądz je odwiązuje?? Trzeba go będzie uprzedzić jak ma to zrobić, coby się chłopina nie znerwił ;) A propos księdza to koniecznie chciał nam dawać ślub Ks. Marek od Grzesia z parafii i my się na to zgodziliśmy, mam tylko nadzieję, że niczego nam nie wywinie  :-\ Obiecał, że będzie się dobrze zachowywał ;) Na szczęście kazanie będzie mówił Pikuś, więc nie usłyszymy o aborcji jak Grzesia Koleżanka na swoim ślubie  :nerwus: PORACHA!!!

No chyba do pobicia to jakieś takie zwykłe?? Tych szkoda of kors bo już będą naznaczone piętnem małżeństwa :) hehehe
A wiesz, że właśnie mnie natchnęłaś  :przytul: Chyba nakleję obrączki, takie, które na taśmie się kupuje na takie zwykłe kieliszki do pobicia. Tylko muszę wymyślić czy użyć do tego celu Super Glue czy taśmę dwustronną  :drapanie:

A fotki jeszcze nie ma bo jeszcze nic nie jest zrobione :) Żaden talencik - wykorzystuję moją mamusię :) materiał biały jest, dokupiłam kwiatka jakieś wstążkę no i jest cacy. Jak będzie zrobione to foty napewno będą :)
O Ty Wykorzystywaczko!!! :taktak: Ale w sumie niech Mamcia poczuje, że Córcię wydaje za mąż  ;D Moja Mamcia to narzeka, że my wszystko sami robimy hihiihihihi

Wstępnie mi pasi :) Jakby co to będziesz udawać marudnego klienta :) hehehe
O tego to nawet nie muszę udawać ;) To po prostu będę sobą ;D

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #478 dnia: 19 Lipca 2007, 10:20 »
A propos księdza to koniecznie chciał nam dawać ślub Ks. Marek od Grzesia z parafii i my się na to zgodziliśmy, mam tylko nadzieję, że niczego nam nie wywinie  :-\ Obiecał, że będzie się dobrze zachowywał ;) Na szczęście kazanie będzie mówił Pikuś, więc nie usłyszymy o aborcji jak Grzesia Koleżanka na swoim ślubie  :nerwus: PORACHA!!!
O matko! co za wariat! :o
Kieliszeczki są super, podusia też :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #479 dnia: 19 Lipca 2007, 10:47 »

A wiesz, że właśnie mnie natchnęłaś  :przytul: Chyba nakleję obrączki, takie, które na taśmie się kupuje na takie zwykłe kieliszki do pobicia. Tylko muszę wymyślić czy użyć do tego celu Super Glue czy taśmę dwustronną  :drapanie:

hehehe, a widzisz i znów przydała się moja obecność :) łeb to ja mam - wielki jak sklep (tylko towaru brak  ;D ) Bardzo dobry pomysł, widziałam taką tasiemkę na allegro. Ale chyba w sklepach z tymi art ślubnymi też będzie :)

O Ty Wykorzystywaczko!!! :taktak: Ale w sumie niech Mamcia poczuje, że Córcię wydaje za mąż  ;D Moja Mamcia to narzeka, że my wszystko sami robimy hihiihihihi

Ajjjj tam :P już od razu :P Mamusia bardzo się cieszy jak może coś dla córci zrobić :)

O tego to nawet nie muszę udawać ;) To po prostu będę sobą ;D

hahahahaha, uśmiałam się :) widzę, że będzie wesolo :)