W związku z tym,że jestem już po porodzie podzielę się opinią nt. szpitala w Policach. Spędziłam tam 5 dni więc co nie co mogłam zauważyć i na tej podstawie wyrobić opinię nt. tego szpitala.
Opieka lekarska - 6+ - wszyscy niezwykle mili, pomocni, zaczepiają pacjentki na korytarzu i pytają o samopoczucie, wyrozumiali. Wizyty odbywają się w niezwykle miłej atmosferze.
Położne i pielęgniarki - 6+ - podobnie jak lekarze, wszyscy przyjaźni, chętni do pomocy. Choćbyś 100 razy pytała o to samo, to chętnie odpowiadają, nie grymaszą.
Warunki "bytowe"

- 6+ - pokoje czyściutkie, wc także, my akurat dostałyśmy pokój jednoosobowy więc rewelacja. Nikt z personelu nie pałęta się po pokoju bez potrzeby szanując Waszą intymność i potrzebę odnajdywania się w nowej roli.
Jedyne do czego można mieć zastrzeżenia to jedzenie ... Nie jest zbyt smaczne, ale po cc przez 1,5 dnia miałam dietę więc żadna strata, a potem ze stresu i szoku

w ogóle niewiele jadłam więc też bez żalu

Generalnie gdybym jeszcze raz miała wybierać szpital to bez zająknięcia wybrałabym POLICE! I każdej, która się waha podpowiadam, aby nie miała cienia wątpliwości i tam właśnie rodziła!
Decydujcie się rodzić w Policach, a na pewno wyjdziecie ze szpitala tak samo zadowolone jak ja!