u mnie wsio pozamykane, także zielone światło do pracy dostałam od lekarza, stwierdził tylko,że nie mam udawać supermena i jak nie dam rady, mam przejść na zwolnienie;-)))) chodziło mu o złe samopoczucie, opuchnięcia.....no na razie jest ok, więc pochodzę jeszcze trochę;-) szczególnie ,że już przepracowałam ten czas, że mam grafik 5 dni pracujących pod rząd, teraz będę miała wolne w środku tygodnia, także powinno być ok....
wziął wymaz na tą bakterię co macie robioną w PL, wynik mi prześle, posprawdzał , pomierzył i jest ok;-))) głowa w dół, choć podobno się zdarza,że jeszcze się odwróci w drugą stronę, niby szanse ma marne, ale ......
selena ja mam pracę ogólnie stojącą,ale że teraz czas bardzoooooooooooooo przedświąteczny to siedzę na kasie ok 3 godzin dziennie, czyli nie jest źle, jak mam gorszy dzień, to idę sobie do magazynu i siadam na karton;-) wsio ok, ale tak jak pisałąm samo wstawanie jest do dupy;-) i bycie tam tyle godzin, użeranie się teraz z klientami, duchota na sklepie;-))) czasem jedna baba rano może spieprzyć cały dzień;-)))