Kochane ja się trochę wepchnęłam w kolejkę i urodziłam 30.11. Mała chciała mieć urodziny w andrzejki Marcelinka urodziła się 53 cm długa z wagą 2980
Milcia, zobaczymy czy Twój termin się sprawdzi
Ja mam w domu egzemplarze 2 i nie wiem co to darcie po nocach, co to kolki, co to ciągłe niewyspanie i o czym w ogóle jest mowa Za to wiem jedno, jedno dziecko to luzik
Za to wiem jedno, jedno dziecko to luzik
Lolalola jeszcze raz gratulacje.A ja po wizycie. Synuś waży ok 2740 g. Termin z USG wyszedł na 31.12, ale myslę, ze tak szybko lekarz i nie ściągnie krążka więc liczę na styczeń.
Cytat: milenaw w 5 Grudnia 2013, 06:43Lolalola jeszcze raz gratulacje.A ja po wizycie. Synuś waży ok 2740 g. Termin z USG wyszedł na 31.12, ale myslę, ze tak szybko lekarz i nie ściągnie krążka więc liczę na styczeń. Ale duzy
nadzieja, polecam bunt 2-latka w wydaniu blizniaczym i na dokladke noworodek...
Lilunia śliczna a, że urodzona 2.12 to będzie dziewczyna z twardą dupą i miękkim sercem
Cytat: kurczaczek83 w 5 Grudnia 2013, 15:28Cytat: milenaw w 5 Grudnia 2013, 06:43Lolalola jeszcze raz gratulacje.A ja po wizycie. Synuś waży ok 2740 g. Termin z USG wyszedł na 31.12, ale myslę, ze tak szybko lekarz i nie ściągnie krążka więc liczę na styczeń. Ale duzy Kurczaczku duży, ale Julka tez taka była więc nastawiam sie na 4 -kilowe dzieciątko.