Ja korzystam w Ikei, tam są takie kasy z pierwszeństwem wyraźnie oznaczone i po prostu podchodzę do kasjerki, mówię dzień dobry i ona z uśmiechem mnie kasuje poza kolejnością, nikt nie miał nigdy pretensji.
Raz skorzystałam w aptece, po prostu podeszłam na przód, stanęłam z brzuchem i jak następna kasa się zwolniła to byłam pierwsza, też nikt się nawet nie odezwał.
Ale przyznam szczerze, że zawsze mam opory i zaczęłam z tego korzystać dopiero jakoś po 7 miesiącu

Ale myślę sobie, ze skoro ktoś to skonstruował to warto. Chociaż jak widzę, ze parę minut stania to olewam, za to mąż zawsze mi głowę suszy, idź do kasy z pierwszeństwem i korzystaj

W tramwajach 95% razy mi ktoś ustąpił i też korzystam, bo tak hamują i taki ścisk, że ciężko z tym brzuszkiem postać.
Gosia my bedziemy bankowac tak jak z Szymkiem. Juz sie dowiadywalam ze lepiej wziac inna firme- Szymek ma w longavicie. Jak mi nigdzie promocji nie dadza to sie zglosze o polecenie.
No my też Zachodniego nawet pod uwagę nie braliśmy.
Progenis ma teraz najlepszą ofertę wstępna 650zł, podstawowa 1190zł i 490zł rocznie i jakieś tam pakiety dodatkowe, a przechowują nasze komóreczki również w Warszawie.
PKMB przy tym ma wstępną 680zł, podstawową 1490zł i roczną 590zł więc jest oszczędność

Ale jak nie masz nikogo z PKMB to też z chęcią skorzystamy z opcji polecenia bo moja chrześniaczka ma tam zbankowaną krew