Mi tez krwawia dziasla, ale tylko podczas mycia zebow.
Na krwotoki z nosa polecam wsadzic sobie taki zwitek papieru w nos, zmoczyc reczniki dwa na zimno, jeden na kark, drugi na nos, wyzej, tak jakby na zatoki. Usiasc i odchylic glowe do tylu. Posiedziec tak z 10 minut i powinno przejsc. Mozna tez brac wit. K, ona pomaga, ale nie wiem jak z nia w ciazy. Jako dziecko mialam czesto, nawet z wzywaniem pogotowia, bo po pol miski krwawilam, ale jakos przeszlo, jak zaczelam dojrzewac, mam nadzieje, ze w ciazy nie wroci...
Dziewczyny, ja sie tak niezdrowo w ciazy odzywiam, ze masakra. Z jednej strony wcinam warzywa i staram sie zdrowo, ale jak nigdy nie jadlam fastfoodow, to teraz kiedy zobacze mcdonalda to mi sie oczy smieja i nie przepuszcze

gdzies z raz na tydzien dwa wcinam, bo po prostu nie umiem sobie odmowic

wlasnie wrocilam z takiego posilku wstydu... Tak samo gazowane napoje, chociaz mi po nich niedobrze to i tak chodze i zagladam do nich, maz ma zabronione kupowac sobie, zeby mnie nie kusilo. No i oczywiscie gorace kubki-sama chemia, tez nigdy nie jadlam, ale teraz jak mi niedobrze to latwo wchodza... Mam nadzieje ze bobowi nie zaszkodze tym

Jecie super zdrowo, cala ciaze, czy tez sobie folgujecie?