Cytat: Edzia w 24 Stycznia 2018, 15:15Cytat: japcio w 24 Stycznia 2018, 15:05Laski, przecież żadna z nas nie wynosi hurtowych ilości jedzenia. Bułka czy banan dla dziecka nie jest przestępstwem. Ale jak w takim hotelu jest 200 osob i kazdy tak mysli? Nie mój problem. Mają mieć tyle jedzenia, by wystarczyło dla wszystkich.
Cytat: japcio w 24 Stycznia 2018, 15:05Laski, przecież żadna z nas nie wynosi hurtowych ilości jedzenia. Bułka czy banan dla dziecka nie jest przestępstwem. Ale jak w takim hotelu jest 200 osob i kazdy tak mysli?
Laski, przecież żadna z nas nie wynosi hurtowych ilości jedzenia. Bułka czy banan dla dziecka nie jest przestępstwem.
Może taka sytuacja jest tylko w Polsce? Jakoś nie spotkałam się z tym za granicą. W sensie nie widziałam, by ludzie wynosili jedzenie siatami.
Edzia, ja myślę, że hotele są przygotowane na te bułki i banany. Gdyby nie byli, dawno by zbankrutowali. Mają już je wliczone w cenę.
Cytat: japcio w 24 Stycznia 2018, 16:23Edzia, ja myślę, że hotele są przygotowane na te bułki i banany. Gdyby nie byli, dawno by zbankrutowali. Mają już je wliczone w cenę. No chyba nie bardzo skoro wieszają kartki. A taka sytuacja. Jestesmy teraz na nartach w pensjonacie gdzie mamy sniadania i obiadokolacje. Ilosci nie do przejedzenia. Ja nie Przy obiadokolacji kelner pyta czego sie napijecie i jest to dodatkowo platne. Zwykle dopisywne do rachunku. Zamawiacie napoje czy nie bo trzeba bedzie doplacic?
Mój mąż wynosi jeszcze kufle to dopiero Janusz
Cytat: japcio w 24 Stycznia 2018, 17:07Mój mąż wynosi jeszcze kufle to dopiero Janusz To akurat nazywa się kradzież i tego nie popieram.
Cytat: anusiaaa w 24 Stycznia 2018, 17:12Cytat: japcio w 24 Stycznia 2018, 17:07Mój mąż wynosi jeszcze kufle to dopiero Janusz To akurat nazywa się kradzież i tego nie popieram.... po wcześniejszym uzgodnieniu z personelem
Japcio? A ten policjant, który będąc w Chorwacji, pod koniec jedzenia wrzucał do talerza znalezione wcześniej robale i szedł do obsługi z reklamacją, żądając podania nowego obiadu - to może jakiś Twój znajomy ?
Taki żarcik odnośnie kufli na żartach się nie znasz
Cytat: loona w 24 Stycznia 2018, 18:17Taki żarcik odnośnie kufli na żartach się nie znasz Na głupich nie.
Poza tym moze to tez byc jakis inny powod, dla ktorego nie mozna wynosic jedzenia z restauracji. Moze znajduja niedojedzone resztki w strefie basenowej?