japcio, nie wiem za bardzo o co chodzi;-))))) hiihihiih możesz pisać na viber masz?

??
mój Alan (liczba pojedyncza) to też typ plażingowo- sweemingowy;-)))) nie wyobrażam sobie z nim zwiedzania nie wiadomo czego,jak widzimy,że woli się pluskać w wodzie to wycieczek nie robimy, zostajemy na plaży i robimy babki z piasku, wszystkie w sumie atrakcje rozwazamy pod niego.....nie widzę potrzeby zwiedzania z nim nie wiadomo czego i urządzania wypraw ,które go nie interesują ,na to będzie czas na naszej emeryturze, a dla nas samych największym relaksem i radością jest patrzenie na jego uśmiechniętą buzię w basenie, a nie bolące nogi i pot pod nosem na dalekich wyprawach;-))))
także japcio, na bank fajnie byśmy sobie plażowały razem;-))))
co do wakacji jestem też zdania,że każdy je spędza jak chce;-))))
gabiś,powiem ci,że sprawdzałam ten wasz hotelik i spoko,ale cena zabija!!!!!rany za co oni chcą tyle pieniędzy w Portugalii?

?cena prawie jak na Malediwach

)))) ( z przymrużeniem oka) , wy pewnie jedziecie z wycieczką ,ale cena samego hotelu na 10 dni wyszła mi jakieś 2700 euro, byłam w soku, bo bardzo dużo hoteli przejrzałam w różnych miejscach i powiem ci, kwota duża;-))) mam nadzieję,że będziecie zadowoleni i ,że wycieczka będzie warta tych pieniędzy;-)))) oczywiście po powrocie czekam na sprawozdanie z tych luksusów;-))))
Wszystkim dziewczynkom, które mają już jakieś plany bliższe czy dalsze życzę ,aby czas do wakacji jak najszybciej zleciał, czy to do leżenia plackiem, czy do zwiedzania, czy do całodziennego sexu w pokoju hotelowym!!!!!!enjoy dziewczynki!!!!!!!