Autor Wątek: 127 dni i Jamajka wita nas :)  (Przeczytany 77221 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline little lady
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 7 czerwca 2008
127 dni i Jamajka wita nas :)
« Odpowiedź #60 dnia: 28 Grudnia 2006, 19:29 »
Cytat: "Aniutek83"
do little_lady- dziewczyno Ty jestes strasznie zawistna!
dla innych Twój ślub i twoje wesele moze być niezbyt - a nikt Ci chyba tego nie wypomina! Dla Ciebie to bedziee rewelka dla innych juz nie bardzo!
słoneczko- nie przejmuj sie- niewiele osób by sie na taki odwazny krok odwazyło i  super pomysł! Chociaz ja tchórzliwa jestem i stać by mnie nie było!
To Twój dzien i Ty go przezywasz jak chcesz i jak dla Ciebie jest najpiekniej!
i little_lady nie uwazam to za pójscie na łatwizne, Ty tez nie jestes Bóg wie jak oryginalna jak dla mnie!
Ale uważam,ze jesli ktos nie popiera tego to niech sobie daruje te wredne komentarze!
Jak sam jest niekonsekwentny w swoich słowach i działaniach!

zawistna?? czemu mnie obrazasz?? a czemu mialabym  byc zawistna, zazdrosna itp. mnie to nie kreci. wole miec slub i wesele z rodzina a nie tak samotnie. poza tym hmm widzę, ze jakiekolwiek inne zdanie niz te wasz przeslodzone spotyka sie z takim atakiem. eh szkoda gadac.

a'propos ja nigdzie nie napisalam, ze moje wesele bedzie super oryginalne i takie tam - poprostu jak kazdy opisalam swoj pomysl, nie oczekujac poklasku ale widac, nie kazdy to zrozumial. naprawde wyjazd na jamajke nie jest niczym czego mozna zazdroscic. a wszystkie ktore mnie posadzaja o tak prymitywne uczucia sa poprostu smieszne.. a tak na marginesie, podkreslacie, ze to byl odwazny krok. a co ma do tego odwaga?? poprostu wyjezdzaja i tyle.. uciekajac od tradycji.. to nie jest odwazne..

powodzenia w samotnym i nie koscielnym slubie!

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #61 dnia: 28 Grudnia 2006, 20:41 »
Cytat: "little lady"
naprawde wyjazd na jamajke nie jest niczym czego mozna zazdroscic

Ty wybrałaś imprezkę w rytmie hause i błękitną suknię, czy tren - dla mnie to nie jest nic ciekawego ani godnego uwagi, wręcz przeciwnie.

uciekajac od tradycji

To nie jest ucieczka. To jest nasz wybór, do którego mamy prawo. Odrzucamy coś co nam nie pasuje i wybieramy w zamian coś innego. Ale chyba to zbyt skomplikowane dla Ciebie, że ktoś może brać slub cywilny, a później kościelny. Toż to skandal  :lol:

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
« Odpowiedź #62 dnia: 28 Grudnia 2006, 21:01 »
Cytat: "**sloneczko**"
dla mnie to nie jest nic ciekawego ani godnego uwagi, wręcz przeciwnie

:?

naprawde wyjazd na jamajke nie jest niczym czego mozna zazdroscic.

to po co takie eleboraty piszesz... dajcie już spokój

wyraziłaś swoją opinię i OK! Tylko jakoś każdy jakoś potrafił czytać między wierszami... bo jakoś tak dziwnie pisałaś...

little lady mała damo daj już spokój i słoneczko również nie ma co komentować.

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

a ja bym na jamajke se pojechała... nie koniecznie brać ślub ;)
ale wyprawa super :D

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #63 dnia: 28 Grudnia 2006, 21:12 »
Cytat: "szajo"
nie ma co komentować.

Racja. Może gdyby nie sposób wypowiedzi litlle lady...

Nie po to ten wątek został założony. Bo w końcu o gustach się nie dyskutuje.

Pozdrawiam cieplutko :D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #64 dnia: 28 Grudnia 2006, 21:30 »
sloneczko nie oczekiwalo tu ani zazdrosci ani poklasku - zalozyla odliczanie jak kazda z Was, chciala podzielic sie swoim szczesciem i swoja wizja tego dnia.

nie wszystkie sukienki, obraczki, fryzury czy scenariusze tego dnia wszystkich dziewczyn na tym forum mi sie podobaja ale nie mam potrzeby ani tymbardziej zadnej satysfakcji z tego zeby to wysmiewac czy az tak krytykowac. Dlaczego mam sprawiac przykrosc w taki sposob? Tylko dlatego bo mam prawo powiedziec swoje zdanie? Moze to ja jestem dziwna bo podobaja mi sie inne rzeczy?

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #65 dnia: 28 Grudnia 2006, 21:56 »
poza tym hmm widzę, ze jakiekolwiek inne zdanie niz te wasz przeslodzone spotyka sie z takim atakiem. eh szkoda gadac.

Czy wesele inne niż Twoje musi spotykać się z takim atakiem?

Zabijasz się własnymi argumentami.

Nie mam już absolutnie nic do dodania w tej kwestii..

Słoneczko, życzę Wam wymarzonego ślubu.
Wymarzonego przez was, a nie przez osoby trzecie.

Offline little lady
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 7 czerwca 2008
« Odpowiedź #66 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:13 »
eh.. wszystkie jesteście śmieszne i ta dziecinna próba pojazdu bo moich wypowiedziach przez założycielke tego posta.. to jest właśnie żałosne... co na tym chyba polega forum żeby każdy wypowiedział swoje zdanie. a jak ktoś ma już inne niż same superlatywy to od razu go zgniatacie jak tutaj na przykład.

co do mojej opinii na temat waszego przesładzania to poczytajcie sobie całe to forum chociażby tematy o sukienkach, pierścionkach itp: ah jaka piękniusia, jaka cudowna itp ble ble ble.. jesteście w większości albo tak fałszywe albo nie umiecie nic innego powiedzieć tylko bezmyślnie słodzić eh.. naprawdę...

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #67 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:20 »
Ejjj dajcie juz spokój  :!:  :!:  :!:

Little_lady napisała co mysli, inni uwazaja inaczej i zostawicie już to... Każdy ma inny gust i inaczej podchodzi do takich spraw. Wyraziłyście juz wszystkie swoje zdanie i każda miała do tego prawo, little_lady również...

Koniec kropka, dziękuję za uwagę  :wink:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:34 »
mozna wypowiadac swoje zdanie ale nie kogos obrazac.

mozesz sobie wyzywac od smiesznych i falszywych na jakichs forach gdzie ludzie sie w ten sposob dowartosciowuja ale nie masz zadnego prawa mowic tak o kims kogo nie znasz i nie masz o tym zielonego pojecia. nie mierz ludzi swoja miara.

nie kazdy ma przyjemnosc z dowalania komus.
jezeli dla niektorych najwazniejsza jest umiejetnosc ironicznej krytyki to ciesze sie ze nie mam takich ludzi wsrod swoich przyjaciol.

jezeli tak cie denerwuje to cale forum to po co sie meczysz?

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #69 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:36 »
Cytat: "rajdowka"
mozna wypowiadac swoje zdanie ale nie kogos obrazac.

mozesz sobie wyzywac od smiesznych i falszywych na jakichs forach gdzie ludzie sie w ten sposob dowartosciowuja ale nie masz zadnego prawa mowic tak o kims kogo nie znasz i nie masz o tym zielonego pojecia. nie mierz ludzi swoja miara.

nie kazdy ma przyjemnosc z dowalania komus.
jezeli dla niektorych najwazniejsza jest umiejetnosc ironicznej krytyki to ciesze sie ze nie mam takich ludzi wsrod swoich przyjaciol.

jezeli tak cie denerwuje to cale forum to po co sie meczysz?

Lepiej bym tego nie ujeła :!:
Co innego własne zdanie, a co innego bezpodstawne obrażanie kogoś i frustracja bez powodu.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:36 »
AndziaK, wlasnie wyszlo to juz troche poza wyrazanie swojego zdania - teksty typu jestescie smieszne albo falszywe jest juz przegieciem i nie kazdy potrafi to przemilczec.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #71 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:40 »
little_lady
no własnie moze jest czas abyś po porostu usunęła sięz tego forum!
A czemu fałszywe? może nam sie ten pomysł bardziej podoba niz Twoje houseowe wesele ??Które to np. dla mnie nie jest zbyt ciekawe!
I jeśli byś uwaznie czytała to wcale nie zawsze wszystko pochwalamy bo kazda z nas ma inny gust! Ty w innym watku obrazałas nasze sukienki i niby chciałas zeby Ci doradzac a sama wiedziałas najlepiej! Po co Ci to forum?  Daj sobie spokój i tyle!
Mogłabys po prostu napisac ze to pomysł nie w Twoim stylu i tyle a nie być zawistną !

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:45 »
AndziaK, wlasnie wyszlo to juz troche poza wyrazanie swojego zdania - teksty typu jestescie smieszne albo falszywe jest juz przegieciem i nie kazdy potrafi to przemilczec.

Masz rację, ale nie pomyślałyście, że Wy również troche ją sprowokowałyście.... Wyraziła nieco inne zdanie i zrobił sie szum, zupełnie niepotrzebny....
Dziewczyneczki Kochane moje szkoda nerwowac się :) HAPPY NEW YEAR !!!! Nasz year :)

Duuuży usmiech i spasujcie, bo słoneczko zamiast pokazywać nam swoje sukienki itd to musi sie denerwować :)

Słoneczko zapodaj cosik jeszcze dla nas na złagodzenie nastrojów bojowych :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:51 »
AndziaK, pomysl jakby to bylo gdyby prowokowanie bylo wytlumaczeniem..

Ale fakt, szkoda nerwow. Jest tez na to inny sposob :)

tak btw juz widze jak zaloze swoje odliczanie :) (ugryzlam sie w jezyk)  :mrgreen:

sloneczko czekamy na dalsze szczegoly, trzymamy kciuki!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 29 Grudnia 2006, 11:55 »
Ale fakt, szkoda nerwow. Jest tez na to inny sposob

I dobrze myslisz :)

Słonko czekamy :)

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #75 dnia: 29 Grudnia 2006, 12:19 »
he he, może litlle lady ma PMS ;) nie ma sensu komentować jej wyrafinowanych wypowiedzi.

A wam dziękuję kochane :przytul:  

Cytat: "AndziaK"
Słoneczko zapodaj cosik jeszcze dla nas na złagodzenie nastrojów bojowych

Tylko za bardzo nie ma co. Sukienke chyba już gdzieś wklejałam, ale co tam

obrączki

nio i tyle z fotkami. Nie ma diademu, nie ma welonu, więc fotek maluśko. Nie przepadam za biżuterią, więc na szyję założę taki naszyjniczek z czerwonym kwiatem, bo będę mieć czerwone klapeczki i mam dreadka czerwonego, więc te dodatki oczywiście w moim ulubionym czerwonym kolorze.  

Hmm mogę tylko pokazać foteczki hoteliku, bo miejscowości do której jedziemy już pokazywałam. Wybraliśmy chyba najmniejszy jaki był, ma ok 30 pokoi.

I tyle z moich przygotowań. Znam już rozkład lotów i troszkę mnie przerażają trzy przesiadki. Zwłaszcza na londyśkim Heathrow. Ale mam nadzieję, że dotrzemy bez problemów.

Poza tym wciąż zastanawiamy się nad wyborem wycieczek fakultatywnych. Bo troszkę szkoda by by było pojechać tak daleko i zobaczyć tylko plażę. Bez sensu. Ale wycieczek jest tyle, że musielibyśmy pojechać na 3-4 tygodnie, więc musimy coś tam wybrać.

Na razie tyle, pozdrawiam

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #76 dnia: 29 Grudnia 2006, 12:25 »
życze Ci aby wszystko sie  ułożyło po Waszej myśli!!!! :serce:

ps. tu nie chodzi o to aby dyskutowac nad naszymi wyborami bo ONE są wyłącznie nasze!! dla jednych skok ze spadochronem i wzięcie ślubu w powietrzu bedzie mało ekstremalny dla innych ceremonia w kosciele z rodzinką bedzie niezaciekawa..konstruktywna krytyka jest zdrowa pod warunkiem że nie zaczyna sie na kogoś "poloWAĆ" ....i obrazać stwierdzeniem:buhhhahah i co wtym ciekawego""boisz się tradycjii""nic nadzwyczajnego"

jesli zaraz potem nastepuje"bo ja..robie tak..mam ładniejsze..wiem lepiej'' to już nie jest zbyt mądre.
aaaaaaaaa i zyczenia Noworoczne przyjmi Słoneczko odemnie!

[ Dodano: Pią Gru 29, 2006 12:28 pm ]
i przepraszam za złośliwośc..ale nie mogę sobie odmówić :roll:
dla innych planowanie dokładnie slubu na dwa lata przed nim może być lekko zadziwiające!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #77 dnia: 29 Grudnia 2006, 12:30 »
Cytat: "tete"
przyjmi Słoneczko odemnie

Dziękuję ślicznie. Ja również życzę wszystkim udanej zabawy sylwestrowej
  :cancan:  i aby ten nowy rok nie był gorszy od 2006 :) POzdrawiam cieplutko

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #78 dnia: 29 Grudnia 2006, 12:41 »
Ależ się tu podziało :shock:

No ale wracając do sedna tego watku :)
Suknia podoba mi sie bardzo!! ja początkowo sama myslam o takiej, ale "presja" otoczenia :) mnie przekonała, ze do wesela w w wydaniu "tradycyjnym" lepiej dłuższą :)
Obrączki piękne - może dlatego mi się tak podobają bo sa zblizone bardzo do naszych  :mrgreen: (twoja jest bogatsza, ale model i jego  - plaskatośc identyczna)  :lol:
Hotelik - uroczy i wygląda na romantyczny zakątek :)

Ale będzie relacja po poworocie.. :wink:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 29 Grudnia 2006, 12:42 »
sloneczko, szylas sukienusie czy gdzies kupilas?

a jakies foty plazy gdzie bedzie slub?:)

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #80 dnia: 29 Grudnia 2006, 13:02 »
szylas sukienusie czy gdzies kupilas?

Kupiłam. Jakieś głupie szczęście. Przegądałam wiele razy Allegro i nigdy nie było czegos odpowiedniego dla mnie. Były piękne suknie, ale nie pasujące do mnie kompletnie. I kiedy przypadkowo ją znalazłam - wiedziałam, że jest dla mnie. Dobrze, że przemiła Allegrowiczka zgodziła się na zakończenie aukcji przed czasem. Bo gdybym nie znalazła szyłabym taka sukienkę

Co do plaży. Jeśli chodzi o fotki samej plaży

A arażacja na naszym ślubiku to jeszcze nie wiemy jaka dokładnie będzie.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 29 Grudnia 2006, 13:07 »
Jeśli mogę to wyzej wklejona suknia podoba mnie sie o wiele bardziej niż ta kupiona. Jest taka dostojna i jednocześnie na luzie....

A widoki piekne...  :shock:  :D

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #82 dnia: 29 Grudnia 2006, 13:09 »
Jak w Raju  :!:  :idea:
Ja nie będe się czaić - powiem tak - zazdroszcze ci( w pozytywnym sensie) :idea:  :!:
ahhh....rozmarzyłam się  :drinkuje:    :okularnik:    :blant:

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #83 dnia: 29 Grudnia 2006, 13:14 »
Noo ta niekupiona suknia też sliczna, tylko do niej chyba te czerwone klapeczki by nie bardzo pasowały :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 29 Grudnia 2006, 13:30 »
No i pogoda gwarantowana.. :D ja tez bede miala slub w plenerze ale mamy w pogotowiu wielki namiot wiadomo dlaczego..

taki widoczek w czasie przysiegi.. marzenie po prostu!

wydaje mi sie ze sukienusia ktora kupilas pieknie pasuje do tego miejsca :)

a kwiatki jakies?

Offline **sloneczko**

• maniak
« Odpowiedź #85 dnia: 29 Grudnia 2006, 13:43 »
a kwiatki jakies?

A to na miejsu. W cenie ślubu jest bukiet, butonierka, tort, szampan, kolacja itepe. Więc na razie bukieciek jest dla mnie niespodzianką:)

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #86 dnia: 29 Grudnia 2006, 13:52 »
słoneczko od samego początku śledzę Twoje odliczanko chociaż jeszcze nie wypowiadałam się tutaj... ale dzisiaj postanowiłam, że coś napiszę głównie ze względu na całą "aferę" wywołaną postem little_lady...
Podziwiam Was za to, że zdecydowaliście się pojechać sami tak daleko, żeby wyznać sobie miłość i chęć bycia razem na zawsze... Ja bym nie miała odwagi ale może to dlatego, że jestem tradycjonalistką...
I nie chcę żeby ktoś mi tutaj zarzucił, że przesładzam... Prawdę mówiąc wypowiadam się na tym forum szczerze, a przynajmniej staram się tak robić. A jak mi się coś nie podoba to stwierdzam, że moja opinia nie jest na tyle ważna żeby ją wyrażać na forum, zwłaszcza że żadnej z Was osobiście nie znam i nie czuję się specjalistką w temacie ŚLUB. A jeśli którejś z Was podoba się np. jakaś suknia a mnie ona nie zachwyciła, to przecież nie muszę tego ogłaszać "wszem i wobec", zachowuję to dla siebie.
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanej zabawy Sylwestrowej i wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku :wink:

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #87 dnia: 29 Grudnia 2006, 14:02 »
Mnie sie podoba bardziej sukienusia ktora juz wybralas, jest super idealna na jamajke....eh wszystkie sie tu rozmarzylysmy przez ciebie  :drinkuje:    :wanna:    :afro:    :Ganja:    :blant:  
Ja tez mam miec slub na plazy.....(raczej na brzegu jeziora :mrgreen: )
fajnie ze nie mkasz tylu przygotowan co my, zaproszenia, wodka, sala,orkiestra, Bog wie co :roll:
a jakiegos nadwornego fotografa bedziecie tam mieli :?: bo ja juz nie moge sie doczekac na fotki z relacji :mrgreen:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 29 Grudnia 2006, 14:22 »
irishania, hehe fajne minki powklejalas :D

ciesze sie, ze nie jestem sama w tych "wymyslach", tez juz uslyszalam ze za duzo amerykanskich filmow sie naogladalam, ze wydziwiam z tym slubem w plenerze itp..

Niki, podpisuje sie pod tym co napisalac calkowicie :)

Mi sie marzy podroz poslubna gdzies wlasnie w te okolice ale ceny sa zabojcze.. i w sumie wlasnie problem z biurem podrozy w polsce

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #89 dnia: 29 Grudnia 2006, 14:34 »
rajdowko a ty masz swoje odliczanko?chetnie zobacze zdjatka z twoich wymyslow :mrgreen:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]