Autor Wątek: Gemini zaczyna odliczać  (Przeczytany 80942 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1320 dnia: 15 Maja 2007, 11:16 »
Cytat: "Gemini"
ma mężów za granicą, tłumaczą, że same nie przyjdą, bo nie będą miały z kim się bawic, w zasadzie też rozumiem, ale już nie do końca

no i co, ze same...Grzes ma dwie kuzynki, jednego kolege ktorzy tez przychodza sami i co z tego, nigdzie nie jest powiedziane, ze musisz miec pare :klnie:

Mamy kilku studentów, którzy akurat tego dnia mają egzaminy (odnoszę wrażenie, że egzaminy na wszystkich uczelniach w całym kraju odbywają się tylko w tym jednym terminie 30 czerwca)

Sama jestem studentka i wiem, ze egzaminy trwaja max 1 no gora 2 godziny i zazwyczaj sa o 8 rano, a poza tym kazdy egzamin jak sie chyce mozna zdac albo wczesniej albo pozniej, zawsze jest jakies rozwiazanie :dno:

Jest jedna ciotka, wcześniej o niej pisałam, która miała oddzwonic kiedy mogłabym przyjechac z zaproszeniem i nie oddzwoniła, ja zadzwoniłam ponownie w sobotę, że chciałabym przyjechac, znów powiedziała, że oddzwoni, kiedy mają czas i znów cisza. Nie zamierzam dzwonic ponownie i tym sposobem odpadło mi kolejne 6 osób. Jest to moja bardzo bliska rodzina, niestety od jakiegoś czasu nie odzywają się z moją babcią. Widac i mnie nie mają ochoty oglądac

Jak nie to nie :klnie:
POtem Ci co nie przyszli beda zalowac, zobaczysz, nie przejmuj sie bo w tym dniu najwazniejsze zeby byli Ci, ktorzy najbardziej Cie kochaja a nie jakies dziwne ciotki :przytul:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1321 dnia: 15 Maja 2007, 11:17 »
Właśnie sęk wtym, że odmówili nam bliscy i ludzie, których uważałam za przyjaciół
bywa tak Gem..umnie np. nie bedzie chrzestnych....moja (tak sadziłam) przyjaciólka lewczo traktuje mój ślub....ale nic to będzie dobrze!zobaczysz forumkowe śluby sa  najpiękniesze na świecie!!! np unas ze 130 zrobiło sie 100osób....
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1322 dnia: 15 Maja 2007, 11:46 »
Monia, wiem że to przykre, kiedy odmawiają. Nam też kilka osób odmówiło... Najbardziej mi było przykro, kiedy moja przyjaciółka, z którą znam się od 21 lat napisała mi maila, ze ponieważ przyjedzie do Polski w maju, nie da rady już przyjechać w czerwcu... Wiedziała od jesieni, kiedy mam ślub. W dodatku jej tata będzie grał u nas. Napisała 'ej stara, zobaczymy sie w maju, juz sie nie moge doczekac'.
Inna nie przyjedzie, bo jej chłopak nie ma urlopu, a miała być świadkiem na ślubie... Ale sama nie będzie się dobrze bawić. Jak to? A ze mną się bawić nie może? Są osoby, które same przychodzą - dwóch przyjaciół Daniela jest kilka tygodni po rozwodzie i nie traktują ich tragedii, jako wymówki!
Rozumiem właściwie tylko 1 parę - na 29.06 Ilona ma termin rodzenia, więc nie mogą jechać 100 km - to oczywiste.

A co do egzaminów Monia - studiowałam całe 5 lat i nigdy nie miałam egzaminów dłużej niż do 10 czerwca... Wiem, że moja uczelnia miała wcześniej sesję niż inne, ale z tego co pamiętam ludzie już pod koniec czerwca byli wolni. A czasem też termin nie pasował to się przenosiło egzamin na inny termin - przychodziło na dyżur, albo zdawało się na innej uczelni, gdzie dany wykładowca też pracował.

Przykro mi, że ludzie tak czasem nas traktują :(

Nie mniej jednak, wierzę, że będziesz się dobrze bawiła, to Twój dzień, a prawda jest taka, że jedynymi, ktorzy powinni żałować czegokolwiek, są ci, którzy na Twoją imprezę nie dojadą. Głowa do góry!

Offline Marcix
  • forumowicz
  • data ślubu: 25 sierpień 2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1323 dnia: 15 Maja 2007, 12:42 »
Gemini, rozumiem Cie bardzo dobrze i wspolczuje. Mam jednak nadzieje, ze w gronie tych 60 osob bedziecie sie super bawic i zapomnisz o zachowaniu tych ktorzy nie mieli ani dosc pomyslunku, ze moga zranic wasze uczucia ani zyczliwosci i bezinteresownosci.
Przykre to jest bardzo kiedy okazuje sie, ze najlepsza kolezanka jest tylko wtedy najlepsza kiedy Ty jej mozesz pomoc albo ona czegos od Ciebie potrzebuje a najblizsza rodzina okazuje sie dalsza (w sensie wiezi i zyczliwosci) niz przypadkowo napotkany czlowiek na ulicy, z ktorym zamienia sie pare slow.
Powiem Ci, ze ja rowniez staje w obliczu takich samych problemow. Na 91 osob juz wiem ze nie przyjdzie 30 i obawiam sie, ze liczba ta sie zwiekszy.
Ci co najwiecej krzyczeli "kiedy w koncu wezmiecie slub, pobawilibysmy sie na waszym weselu" pierwsi zaczeli krecic nosem. A skoro ciocia X nie idzie to i oczywiscie ciocia Y tez nie pojdzie.
Ale wiesz co, musimy byc ponad to i nie pozwolic komus zepsuc naszego najpiekniejszego dnia.
Glowa do gory :skacza:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1324 dnia: 15 Maja 2007, 12:57 »
Cytat: "Lemmy"
prawda jest taka, że jedynymi, ktorzy powinni żałować czegokolwiek, są ci, którzy na Twoją imprezę nie dojadą.

dokładnie..u szwagierki tak było..miała slub dwa lata temu..około 20 osób nie przyjechało..a że fama się rozniosła o świeności imprezy, pluli sobie w brodę i teraz za wszelką cena chcieli do nas przyjechać..ale nie ma..od nas zaproszenia nie dostali..olali raz, to teraz my ich olewamy..

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1325 dnia: 15 Maja 2007, 16:55 »
Dzięki dziewczyny :uscisk: Na Was zawsze można liczyc :uscisk:

Nie będę się już tym przejmowac, nie chcą niech nie przychodzą

Za to wiem, że Ci, którzy będą, naprawdę chcą byc z nami w tym dniu

Teraz tylko boję się, żeby nikomu z tych 60 osób już nic nie wypadło

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1326 dnia: 15 Maja 2007, 16:58 »
Gemini, ale wiesz jakby co daj znać, przywieziemy po flaszeczce i zakąsce i wpadniemy  :brewki: , a propo nie masz zamiaru wpaść oblookać biżuterii :?:  :brewki:  :brewki:  :brewki:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1327 dnia: 15 Maja 2007, 18:26 »
Hehehe - co do termibów egzaminów - 30 czerwca mam obronę mojej pracy dyplomowej hehehe Kochana Gemini - nie przejmuj sie goscmi -najwazniejsze ze beda Ci naprawde istotni i w takim towarzystwie bedziecie sie na bank o wiele lepiej bawic, a nie wsrod ludzi majac krzywe miny :) Bedzie super, zobaczysz!!!!

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1328 dnia: 15 Maja 2007, 19:00 »
Kasiu niestety zostaję przy mojej biżuterii, pieniędzy ostatnio malutko i musimy trochę zaoszczędzic

Ale po flaszeczce by się znalazło :brewki: w związku z tym,że tylu gości odpadło, w.ódki mamy hohohoho..... :brewki:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1329 dnia: 15 Maja 2007, 22:40 »
w związku z tym,że tylu gości odpadło, w.ódki mamy hohohoho.....

co jak co ale to sie nigdy nie marnuje  :skacza:

Cytat: "DjJeyDi"
najwazniejsze ze beda Ci naprawde istotni i w takim towarzystwie bedziecie sie na bank o wiele lepiej bawic, a nie wsrod ludzi majac krzywe miny  Bedzie super, zobaczysz!!!!

walsnie - zobaczysz ze wesele bedziesz miec wystrzalowe  :los:

Offline asiaItomek

• zapaleniec
  • data ślubu: 21.07.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1330 dnia: 15 Maja 2007, 23:55 »
Nie będę się już tym przejmowac, nie chcą niech nie przychodzą

Za to wiem, że Ci, którzy będą, naprawdę chcą byc z nami w tym dniu

bardzo gitowe, pozytywne myślenie!!!! Olać tych, co olewają!!!!!!! i do tego ciepłym moczem.
 A wykręty to mają infantylne, egzaminy, zagranica, bo sam nie...... śmiech na sali  :hahahaha:  :hahahaha:  :hahahaha:  :hahahaha:

Najważniejsze, żebys Ty była w tym dniu szczęśliwa i z otoczona osobami, którym na Tobie zależy, a to będą właśnie ci, którzy będą na weselu :)
Asia i Tomek

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1331 dnia: 16 Maja 2007, 07:31 »
Gem  :przytul: - uszka do gory! A goście sami nie wiedzą co tracą  :taktak:

Offline Aniutek83
  • maniak
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1332 dnia: 16 Maja 2007, 08:18 »
Gemini kochana nie przejmuj sie ja Ci moge oddach troche moich gosci - bo nam wychodzi za duzo ale mam nadzieje ,ze nam wszysacy nie przyjada
A ty sie nie martw kij im w.... oko skoro nie chcą Tylko ty potem do nichna zadne imprezy też nie idx ja tak zawsze robie i tyle
Bedąprzynajmniej Ci życzliwi , którzy chca sie z Wami bawić a przynajmniej zabawa będzie przednia bo ze szczerymi ludźmi

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1333 dnia: 16 Maja 2007, 12:38 »
Dzięki dziewczyny, gości już olałam :taktak:

A teraz siedzę owinięta w koc z mega katarem i bólem gardła, ot, okno sobie na noc otwarte zostawiłam :glowa_w_mur: Czuję się okropnie, ale za to mam teraz wolne popołudnie, może uda mi się nadrobic kilka odliczanek :skacza:

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1334 dnia: 16 Maja 2007, 14:21 »
A teraz siedzę owinięta w koc z mega katarem i bólem gardła
oj bidoczku..kuruj się..

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1335 dnia: 16 Maja 2007, 14:45 »
A teraz siedzę owinięta w koc z mega katarem i bólem gardła

uuu, to przesyłam masę zdrowych fluśków :)  :przytul:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1336 dnia: 16 Maja 2007, 15:05 »
Kuruj sie kuruje kochana!!!!!!piwko z miodem i z sokiem malinowym zapodaj sobie,do tego melko z czosnkiem(wiem ze obrzydliwe) ale skuteczne :uscisk:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1337 dnia: 16 Maja 2007, 16:25 »
Przespałam się trochę, może teraz uda mi się poczytac odliczanka, ale czuję się nadal słabo :dno:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1338 dnia: 16 Maja 2007, 17:56 »
Monik to może do lekarza się trzeba wybrać:?: Czy coś już sama brałaś, tj jakieś leki :?: Flujdki zdrówka przesyłam  :uscisk:

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1339 dnia: 16 Maja 2007, 18:26 »
Gemini, kuruj sie i dbaj o siebie  :uscisk:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1340 dnia: 16 Maja 2007, 18:30 »
Gem  - lecz sie, lecz..dobrze, że mas zjescze torche czasu do slubu :)

a swoja drogą ja juz od dluższego czasu śpie przy otwartym oknie a nawet balkonie :) ale zdrowa jestem  :brewki:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1341 dnia: 16 Maja 2007, 18:53 »
Kupiłam sobie Fervex i rutinoscorbin

Do lekarza nie mam kiedy iśc, bo nie ma mnie kto w pracy zastąpic, ale jakby mi nie przeszlo, to może jednak pójdę :drapanie:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
Odp: Gemini zaczyna odliczać
« Odpowiedź #1342 dnia: 21 Maja 2007, 11:11 »
No czuję się już trochę lepiej

nawet wczoraj M. zabrała mnie na wycieczkę całodniową do Krakowa :skacza: Było super  :skacza:

W piątek zaliczyliśmy kolejne nauki, tym razem jedynym kwiatkiem był tekst, że jak kobieta ma dni płodne i podetrze się papierem, to powinna zawołac narzeczonego do łazienki, żeby z tego papiero dotknął ten śluz i pooglądał. Mnie zrobiło się niedobrze, a mój M. dostał takiego ataku śmiechu, ze pani chciała nas wyprosic z sali :D

Jutro mam ostatnią przymiarkę, ciekawa jestem jak teraz będzie leżała

A za chwilę muszę uciekac do pracy :sad:

Offline natart

• bywalec
  • Kocham życie bo dało mi Ciebie...
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #1343 dnia: 21 Maja 2007, 11:15 »
No czuję się już trochę lepiej

cieszymy sie:)

W piątek zaliczyliśmy kolejne nauki, tym razem jedynym kwiatkiem był tekst, że jak kobieta ma dni płodne i podetrze się papierem, to powinna zawołac narzeczonego do łazienki, żeby z tego papiero dotknął ten śluz i pooglądał. Mnie zrobiło się niedobrze, a mój M. dostał takiego ataku śmiechu, ze pani chciała nas wyprosic z sali :D

wcale sie nie dziwie:)

Jutro mam ostatnią przymiarkę, ciekawa jestem jak teraz będzie leżała

czekamy na relacje z przymiarki:)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1344 dnia: 21 Maja 2007, 11:19 »

Maj Gad te teksty sa powalajace :o
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #1345 dnia: 21 Maja 2007, 12:24 »
Cieszę się, że ze zdrówkiem  już lepiej :)

Ja bym chyba padła po takim tekście :mdleje:
U nas na poradni nie było takich hard corów, tylko jedynie pani powiedziała, że od stosunków przerywanych można się nabawić nerwicy... :brewki:
Ale juz macie z głowy nauki przynajmniej :mrgreen:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1346 dnia: 21 Maja 2007, 20:58 »
A gdzie tam, jeszcze jedno, ostatnie spotkanie :-\

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #1347 dnia: 21 Maja 2007, 21:07 »
Po takim tekście pani to ja bym miała ochotę sama wstać i wyjść, bez zaproszenia do tego.  :Mdleje_1:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #1348 dnia: 21 Maja 2007, 21:33 »
Cieszę się, że ze zdrówkiem  już lepiej :)

Ja bym chyba padła po takim tekście :mdleje:
U nas na poradni nie było takich hard corów, tylko jedynie pani powiedziała, że od stosunków przerywanych można się nabawić nerwicy... :brewki:
Ale juz macie z głowy nauki przynajmniej :mrgreen:

no Gem anelle by padla a ja bym chyba wyszla nie baczac na konsekwencje ...
dzises
XXI wiek
i takie hity  :szczeka: :szczeka:
nie dosc ze niesmaczne wrecz ohydne to ciemnogrodem zajezdza  :boks_4: :boks_4:

dobrze ze juz blizej konca niz dalej

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1349 dnia: 21 Maja 2007, 22:42 »
Już się zastanawiam jakiego kwiatka nam zostawiła na koniec :drapanie: